👁Big Brother👁 2024

• 50 693
  • 975
  •   1
Отговори
# 450
Вчерашния епизод беше трагедия, този горе долу става, но наистина 1 час не е достатъчен… то докато почне и вече свършва

# 451
Тази Криси ли Кристи ли си е явно драма куин. Смяна на настроения през 5 мин, лигава работа.
Анжела е въздухарка и скандалжийка. И  прави скандали за да е в кадър май.
Заприлича си на ББ, още вяло но ще се стегнат. То и ние сме отвикнали и позабравили.

# 452
  • USA
И на мен тази Кристи ми се вижда адски лигава, а е на 25г. Не й се виждали хората интересни? Джанъм, вчера влезна и опозна всички ли? Май говори и нещо за теб, ако си част от този подбор.

# 453
Сиганинът се обиди, че му казват истината ,че хърка ли Joy

# 454
Държанието към Георги ми напомня много на държанието към Ирена от Биг Брадър 2015, ако си спомняте
А Георги е мъжката версия на Ирена

# 455
Да бяха номинирали и Ивоннето служебно. И да отпадне няма да ми липсва

Петър говори ,като Въргала Joy

# 456
Ами това беше за днес
Отново не толкова интересен епизод, но по-добър от вчера със сигурност
Лека вечер! 🤗

# 457
Доста кратки ми се струват епизодите. Или по-скоро тези съквартиранти са скучни, та едно действие докато се развие, та да отидем на следващото са минали 20 минути и почти нищо не виждаме.

Последният сезон с Кулагин беше доста динамичен като ситуации и постоянно се случваше нещо, което да е интересно.

# 458
  • Вестерос
Аз съм изтървала, ама Ивонне мъж ли е?

# 459
  • софия
Явно мозъкът ми дава фира, а и диалектът не помага. Половината от ситуациите не разбрах защо се случват. Защо се карат и крещят за храна? Защо си крещяха сутринта?
Тъкмо започне епизод и да сеслучва нещо и свърши. И винаги на "най-интересното". Все едно гледаме индийски сериал.

# 460
  • София /Абсурдистан
Твърди се, че Ивонне е всъщност Ивайло Simple Smile

# 461
Ееее, сега се държат прилично, в момента в който храната и цигарите залипсват, ще се изядът с парцалите😂

# 462
  • Буркина Фасо
Твърди се, че Ивонне е всъщност Ивайло Simple Smile
и в миналата и в тази тема се писа за това.

# 463
Да, но вече е жена. Сменил си е пола. Това според Кулагин. Били в обща компания и Ивонне си открехнал/а гащите, за да покаже подобрението. Joy

# 464
Това че си е клъцнал "камбанките" и си е турил ц*ц*, хич не го прави жена.

Общи условия

Активация на акаунт