👁Big Brother👁 2024

• 50 686
  • 975
  •   1
Отговори
# 645
И най-важното. Този сезон очевидно е нискобюджетен. Личи си дори по декора, който сякаш е от “Зайо Байо”. Наистина ли мислите, че един път ще снимат влизането, втори път ще снимат дейлитата и трети път ще снимат лайфовете? Това е ресурс.

# 646
  • София
Не мога да разбера защо се хващате за неговите думи "тъкмо ги навърших", след като Ивонне директно казва август и след това започва да обсъжда зодията му...
Дали им е топло или студено е мноого субективен фактор, Като са свикнали на жегите в Дубай и Маями, сега им е студено. Докато не завали сняг и тука и там, няма как да разберем.

# 647
  • София
Еликс, мой приятел е вътре. На седми ОКТОМВРИ 2024 година влязоха всички участници. Николай е на 23 години, и аз преди 25 така броях времето.

# 648
Така ѝ е дошло от вътре на Ивонне, така е казала. И аз отвреме на време бъркам дните. Миналата сряда цял ден си мислех, че е петък. Голямо разочарование. 😁 Преди време пък ми бяха пратили покана за Тиймс среща за 11 юли, вместо 11 юни. Случва се.

# 649
Имам познати от екипа - на 7-ми октомври е снимана премиерата. Трябвало е да има коментарно студио, но е пропаднало.
Август месец е отпускарски месец за телевизиите. То ще си проличи и в следващите епизоди. Няма как да е снимано през август и да ходят навлечени.

# 650
  • София
Е, значи участниците са тотално изтрещели, щом бъркат цели месеци 😄 Щом казвате, ок..

# 651
Определено са изтрещели. Мисля, че всички сме на мнение, че човек със здрав разум няма да се набута в сеирджийско риалити (или поне много малко биха се навили). Да не говорим, че половината от тях като че ли нямат истинска работа и ангажименти. Как да знаят кой ден или месец е… 😁

# 652
  • Вестерос
Тази вечер ще има лайф от 21 часа

# 653
Не знам дали вече е писано, но в нова плей са сложили на живо от къщата, ама просто си излъчват каквото дават по телевизията в момента.

# 654
Пише, че започва от 16:00 в понеделник. Но ми е интересно дали ще е подобие на 24 часовия канал от миналите сезони или просто 1-2 часа стрийм.

# 655
Този сезон е супер странен. Няма никаква линия. Нон стоп имат мисии, все някой е номиниран, в същото време на някого номинацията отпада? Почти не ги виждаме в среда, в която просто си говорят, пият кафе….

На Анджела тежкия диалект е мъка…

# 656
Интензивно е, но честно казано предпочитам така, отколкото някакъв дълъг, разводнен епизод. Последния сезон на “Ергенът” беше мъка. 3 часа едва ги изтрайвах. Може би перфектната дължина за повечето риалитита би била час и половина. Нито малко, нито много - всичко ще е с нормално темпо.

Диалектът не ми пречи толкова, но речникът на повечето е доста беден. Да не говорим, че даже не знаеха какво е кламер. То не беше безопасна игла, то не беше телбод. 😁

# 657
  • Sofia
Днес ще има ли епизод?

# 658
Да. От 21 часа

# 659
Предаването няма амбицията да конкурира игрите. Просто лек носталгичен повей от миналото , и съвсем да загроби интересът към Гривните . Ей на и аз ги изоставих, чисто физически нямам време

Общи условия

Активация на акаунт