👁Big Brother👁 2024

• 50 713
  • 975
  •   1
Отговори
# 690
Есил Дюран казва за Косара, че е вечно недоволна, а аз бих добавила и това, че е незадоволена и затова е толкова злобна и нервна. Още първите дни каза, че не била правила нищо с мъж от година, защото така била решила…

# 691
  • Planet Earth 🌏
И аз сега се включвам чак, но виждам, че не съм изпуснала нещо кой знае какво 😅

Много ми е странно водещите да са прави и просто да гледат към коментаторите, които пък седят наредени все едно са ученици в час. 😂

Аз гласувах за Веселка в анкетата, просто защото другите са ми неприятни. Иначе тя нищо кой знае какво не прави вътре, даже е невзрачна. Ако не се беше появила с този нелеп тоалет първата вечер никой нямаше и да я запомни.

# 692
То,хубаво,ма що реве,когато не и харесат идеята?

# 693
Вие си представете Косара и Анжела да си спретнат скандал Joy Ще ги чуем през прозореца даже, а Марио ще се покатери на покрива и ще избяга Frowning1

# 694
Общо взето тъпотии. Анджела не е ли предложила на хапнат по една циганска баница и да се успокоят..

# 695
Тази КоРсара май е писана поговорката за нея... Не**ана жена - жив дявол 😂. Дано някой в къщата се престраши да ѝ намести чакрите, че 1 година в пустинята за турбо истеричка си е бая...

# 696
Тази вечер се загледах в човека който не разпознах в началото като Богданска - новият малък нос и дебелият и дълъг врат!

# 697
Някой знае ли от участниците кой коя зодия е?😃

# 698
Тоя Георги като много хърка, толкова ли не може да отиде на дивана да спи. Аз ако съм на отчето на мястото ще му стисна носа. Е няма да стане сиганина да ме буди😡

# 699
Косара е много агресивен човек, конфликтна личност, която прави от мухата слон само за да намери причина да излива омраза към някоя поредна жертва. Стреми се да настройва и останалите, което я прави абсолютната хейтърка, злобарка и интригантка на къщата.

# 700
Много неприятна и истерична тази Косара.

# 701
До тук Косара ми е най-дразнеща. То бива ли за всяко нещо да кудкудяка и циври? Ми, нехигиенично е да си вееш косата на фурната.

Походката й е като на батка в чалготека, по-мъжествена от на мъжете в къщата. Егати чудесията.

# 702
Някой знае ли от участниците кой коя зодия е?😃
За съжаление този сезон са решили да ни държат в неведение

# 703
Николай е лъв щом е на 8 август

# 704
Аз гласувах за Анджела да остане. Не, че задължително я харесвам, но по-интересна за гледане ми е от другите двама. Веселка може и да се развие като образ и да си излезе от черупката, но този с голямото чело ми е крайно безинтересен, даже името му не помня в момента.

Косара още от визитката я усетих, че нещо не й е наред. Не е въпрос дали ти харесват евроатлантически ценности и какви са ти точно политическите нагласи, но има един специфичен бранд от млади хора като нея, които са толкова дълбоко нещастни и изпълнени с жлъч, че по принцип маргинализирани групи като гейове са им лесна мишена да излеят жлъчната си помия. Бонус точки, ако могат да се направят на много морални, че да се почувстват малко по-добре за собственото си съществуване. Точно се държи като огорчена свекърва на 70. Безумно поведение от жена в разцвета си, която трябва да се радва на живота.

Общи условия

Активация на акаунт