👁Big Brother👁 2024

• 52 189
  • 975
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не знам колко е свястна Веселка, но веднага ми стана антипатична с дързостта си да облече подобен тоалет. Никого не съдя, дали е слаб или дебел, но всичко си има граници...само човешката глупост няма... Много пошло облекло, което ще стои все така пошло и на по-слаботелесна...

# 106
И за мен каста е покъртителен,но..Такива хора се навиват за подобен род предавания всичко го знаем.Няма как умни,стойностни и заети хора да седнат да се излагат тук .
Тези "умните" ходят да се излагат в Стани богат. Като щедро дискутираната вчера участничка, която не прави разлика между Перник и Плевен, понятие няма кое е южна, кое северна България и още от същия спектър на знания, но самочувствието ѝ на знаещ човек е покъртително.

Тук в сегашния кастинг са наблегнали на пошлостта,естествено че са продуцентска хрумка и тоалетът на пухкавелата, и ланците на циганина/да, той се определи с тази дума/ , и в същия по-мек порядък останалите...
На пръв поглед ми се откроиха няколко скучновати на вид участници, вкарани в определен  типаж, който е съмнително да надскочат, но русото пилИнце от Монако ми е отсега в обектива. Фигура, осанка, добре поддържан външен вид и оттам насетне пълна катастрофа - претенции, диалект,  на всяка манджа меро/у/дия с философски оттенък...
Мъжете са ми по-незабележими, само Пацо е по-открояващ се на висотата на балона, на който е седнал. Даже името, с което се представя мъж, гонещ 60-те , приятно ми е - Пацо, ми предизвиква асоциации за клошар, тикащ количка с боклуци.
Сега, като дадох моите 50 ст., освен да наобиколя всички теми с предавания, които не пускам и гръмко да им го заявя там - гледате простотии. Като очакваната върволица, която ще го оповести тук на нас.Joy

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 10:12 от проксима

# 107
Понякога друг решава с какво облекло да влязат. Нали имат стилисти разни.
Убеден съм и, че на Георги са казали да си сложи много пръстени и ланци (защото на визитката не беше претрупан така). Да е скандално и сеирджийско.

# 108
Цоп и аз тук. Откато децата пораснаха и се изнесоха имам време за всички бози по тв.Сигурно ще го гледам, снощи се смяхме много с ММ.
   Радостин ме впечатли, сравнен с останалите персонажи.Интересен ми е младият милионер, да го видим.Другите са там за лайкове и сензация.

# 109
  • Варна
Не знам колко е свястна Веселка, но веднага ми стана антипатична с дързостта си да облече подобен тоалет. Никого не съдя, дали е слаб или дебел, но всичко си има граници...само човешката глупост няма... Много пошло облекло, което ще стои все така пошло и на по-слаботелесна...

Абсолютно съм съгласна и това имах предвид. Може да е с много добра душа, но наистина вида, в който се понесе снощи към къщата беше потресаващ. Тоалетите и на онези със силиконите и джуките бяха несъобразени според мен, това е къща за Бога не някакъв бал с пера и камъни + 15 см токове. Вероятно са се накиприли, че ще ги дават по телевизора, сега обаче без багаж няма да им е много комфортно с тези тоалети Laughing

# 110
Бодипозитивната дама определено е сензация, която бързо засенчи другите дами, които също си показаха д-тата с цел да станат сензация от самото начало Grinning  Целият ФБ гърми с нейни снимки.

# 111
Снощи цяла вечер се чудех Радостин откъде ми е толкова познат. Бях сигурна, че съм го гледала в някой друг формат. Благодаря, че ми припомнихте.
А в публиката ГоШ/о ли ми се видя?

# 112
Даже и да не е 100% дъно, като цяло си е баш това. Мислех си, че палитрата ще е по-разнообразна за да има конфликти, но те са до един като хванати от една и съща чалготека. Няма спор, простотия до шия. Но освен, че може би е нямало други кандидати, продуцентите не са тъпи.  Все пак много голяма част от народа изповядват такава ценностна система и ще гледат. Другите може да са отвратени, но пак ще поглеждат по малко от воайорство, за да се утешат, че те самите не са такива, да проверят какъв нови пик (или дъно) може да стигне форматът или просто да поцъкат и да похейтят различните. Това е психология и това са избрали. Аз също хвърлям по някой поглед, не гледам, ама след ИВ или ОСГ няма за кога да се гледа филм и докато си тракам на компа все нещо трябва да върви като фон.  Та така си е, публика ще има, ако ще и най-долната помия да се излива от екрана. Едните, защото я харесват, другите за да си почешат егото, че не са такива.

# 113
Чудех се дали да пиша изобщо в темата, защото това е абсолютно фрийк шоу... Добре поне, че е от 21:30ч. и това би отказало доста хора да гледат това недоразумение. Но защо се учудвам изобщо като младите хора, които са аудитория на всякакви тик-тоци, онли-фенсове, инстаграми на "новите известни", супер много ще се кефят на тази ... поми... продукция. А и почитателите на евтиния и пошъл сеир, пълен с голи задници, също. Още като видях тази гнусна и долнопробна Анджела ми стана ясно, а да, и таткото на Гърдева кърти.

# 114
Гледах малко за фон. Основно визитките. В началото се втрещих от първата дама. В края май тя се оказа най-нормална и позитивна.
Като цяло не ме спечелиха. Претоплена манджа, в стил фрийк шоу.  Ще си остана на спортните състезания. И там има простотии, но не чак в такъв гнусен вариант.

# 115
Гледах малко за фон. Основно визитките. В началото се втрещих от първата дама. В края май тя се оказа най-нормална и позитивна.
Като цяло не ме спечелиха. Претоплена манджа, в стил фрийк шоу.  Ще си остана на спортните състезания. И там има простотии, но не чак в такъв гнусен вариант.
Явно одъртяваме, това фрийк шоу се очертава като новото нормално и...доходоносно.

# 116
  • софия
И сега без багаж ще се подмотват по дупета и по без гащи, докато евтиният сценарий е решил.

Гледах снощи, защото и преди гледах формата, но, без да съм фен на Тупарев и ко, снощният беше точно ББ от Алиекспрес - интериорът евтин, нагласени "игри", целенасочен фокус върху пошлостта, претупано влизане и представяне на участниците.
Винаги съм се чудила кой гледа онова нещо "Аламинут". Продуцентът не е могъл да избяга от себе си.

# 117
  • София
Понякога друг решава с какво облекло да влязат. Нали имат стилисти разни.
Убеден съм и, че на Георги са казали да си сложи много пръстени и ланци (защото на визитката не беше претрупан така). Да е скандално и сеирджийско.
Така е, но това не оправдава нейното слабоумие. Ако я накарат да скочи от моста, ще скочи ли, ей така за сеира...
Онази Атидже можеше спокойно да я изтипосат с подобна рокля и с прашки, но не са....не че и нейната рокля не беше трагична, но е по-поносима за гледане.

# 118
Аз пък се кефя, че ги оставиха без багаж. И не става въпрос само за дрехите. Ще е голямо шоу, като станат и нямат кремчета, гримчета, четки за коса и по цял ден трябва да ситнят крачки с роклите, с които влязоха 😃

# 119
И сега без багаж ще се подмотват по дупета и по без гащи, докато евтиният сценарий е решил.

Гледах снощи, защото и преди гледах формата, но, без да съм фен на Тупарев и ко, снощният беше точно ББ от Алиекспрес - интериорът евтин, нагласени "игри", целенасочен фокус върху пошлостта, претупано влизане и представяне на участниците.
Винаги съм се чудила кой гледа онова нещо "Аламинут". Продуцентът не е могъл да избяга от себе си.
Точно ББ от Алиекспрес!
И не можах да разбера защо ги бяха инструктирали така да ахкат и да охкат на "луксозната" обстановка. Все едно, но едни нормални и интелигентни хора (, които по презумпция не биха влезли там), щаха да се почувстват унизени от всичко, което им се случи снощи. Но настоящите душички (, както каза едно от момичетата - с IQ на стайната температура) не само няма да разберат гаврата с тях, но и ще се кефят искрено, дори и само на това, че ги дават по ТВ и ще си намерят спонсори.

Общи условия

Активация на акаунт