👁Big Brother👁 2024

• 52 377
  • 975
  •   1
Отговори
# 165
Ами то е като в Ергена,преувеличения на макс за професии и статус.Няма да ни изтипосат  продавачки и фризьорки я,всичко е милионери,бизнесмени,модели,адвокати и прочее.Чак се учудих,че споменаха барман и някаква друга скромна професия май.То не че има срамна работа,качеството на човек си личи от постъпките му,а не как си изкарва хляба.

# 166
Благодаря Esmee за новата тема, присъединявам се, макар старта на предаването да беше разочароващ. Има ли във визитките на 16 от запаса някъде зодиите им, както в предходните сезони ги имаше или пак ще се мъчим сами да ги издирваме до края на сезона? Защо липсва тази информация във всички реалитита вече, задници може да гледаме и да им разчепкваме живота, но зодиите са голямата тайна. Аман от тъпи сценаристи и продуценти!

Натални карти ли ще им правите? Още малко ще поискате и часа на раждане... Какво значение имат зодиите? На мен са ми по интересни годините... много от жените си замълчаха за тях.

# 167
Ама като започнете с тия зодии се чудя защо са от толкова голямо значение?
Особено пък тук дето ситуацията е от "От глупав, по-глупав".. Каквато и зодия да са няма да разгърнат кой знае какъв потенциал, че да им анализираме астрологическите заложби.

# 168
Просто поредните хора, които страдат от масовата заблуда, че разположението на планетите в космоса по време на раждането ти влияе върху чертите на характера Joy
За протокола - снощи някои от жените тръгнаха да разпитват кой коя зодия е, ако върнете назад, можете да ги чуете.

# 169
  • София
Младото момче, което не било на 20, ами на 23, каза на местната астроложка Ивоннчо, че имал рд на 8.08-значи лъв.

# 170
Ама като започнете с тия зодии се чудя защо са от толкова голямо значение?
Особено пък тук дето ситуацията е от "От глупав, по-глупав".. Каквато и зодия да са няма да разгърнат кой знае какъв потенциал, че да им анализираме астрологическите заложби.
Защото си пишем дипломите работи по Астрология  и следим социологически какъв е процентът кухели в някоя от зодиите 👌😉 Капиш?

# 171
Те почти всички "къртят". Sweat Smile

Скрит текст:
Чудех се дали да пиша изобщо в темата, защото това е абсолютно фрийк шоу... Добре поне, че е от 21:30ч. и това би отказало доста хора да гледат това недоразумение. Но защо се учудвам изобщо като младите хора, които са аудитория на всякакви тик-тоци, онли-фенсове, инстаграми на "новите известни", супер много ще се кефят на тази ... поми... продукция. А и почитателите на евтиния и пошъл сеир, пълен с голи задници, също. Още като видях тази гнусна и долнопробна Анджела ми стана ясно, а да, и таткото на Гърдева кърти.
Така е. Жалко, защото преди години бях фен на първите сезони. Но, както казах и по-напред в темата, явно трябва да се примирим (, който може да се примири, де) със съвременната концепция за риалитита по български...

# 172
Може да е второ висше Smiley

Ванеса е на 29 и още го бори правото. Това достатъчно говори за мотивацията и способностите ѝ в тая насока. Правото вече не е това, което беше...
Милионерът нито веднъж май не потвърди подобен статус.

# 173
  • На морето!
Благодаря Esmee за новата тема, присъединявам се, макар старта на предаването да беше разочароващ. Има ли във визитките на 16 от запаса някъде зодиите им, както в предходните сезони ги имаше или пак ще се мъчим сами да ги издирваме до края на сезона? Защо липсва тази информация във всички реалитита вече, задници може да гледаме и да им разчепкваме живота, но зодиите са голямата тайна. Аман от тъпи сценаристи и продуценти!
Те тези визитки бяха много далеч от това, което сме свикнали да виждаме. Ако ги бяха оставили сами да си направят визитки, с телефон и селфи стик, 100% щяха да постигнат много по-добри резултати от това.

# 174
Ще ви чета. Преди години темите тук бяха много по-забавни от самото предаване. Дано и сега е така.

# 175
Може, ама надали. 😎 От нея очаквам големи изцепки, подобно на другите юристки в реалитита.
Не знам защо сте толкова разочаровани от каста. Винаги ББ си е бил с такива образи и само тук-там някой що-годе в ред. Тези дори не сме ги още разбрали какви са. Вярно, че по дрехите посрещат, ама тук направо ги отписвате. Търпение, моля и не ни лишавайте от присъствие в темата.
Есме, все още таим надежда, че ще я довършиш. Поне по две думи кой с какво се занимава, години, все пак сега ги опознаваме.

# 176
Не разбрах с какво се занимава. Направи ми впечатление, че Александра Богданска няколко пъти го пита дали наистина е милионер и той каза “предстои да разберем”. Тя започна да го подпитва, да каже, но той нищо не каза по въпроса.

Тоя пост накара мозъка ми да заработи. Имам някакъв странен спомен, че в Биг брадър или Къртицата имаше фалшиво милионер. Някой ако си спомня по-добре ще е супер.

# 177
Засегна се темата с идващите от чужбина и преувеличените професии.
Ами така е, русата госпожа - Ивон май беше (ако е госпожа) идва от Монако, а какво е Монако - рай за източноевропейски пр@ституки като Ирен Онтева и подобни. Та, голяма хвалба, чак се изживява и като онази врачка на Берлускони, пак българка с някакво шоу в Италия.
Пацо е селянин от класа. Че и живее в Чикаго повече от 30 години по негови думи. Там е меката на българските емигранти и той се вписва като повечето български стари емигранти в картинката - не ми е нужно да знам английски, а да точа системата и да купонясвам в българските кръчми. Ама пък, имал чопър за 40 хил. долара. И защо дъщеря ти Александра, която вече е на около 35-6 г. е останала без баща толкова малка (поне така излиза от разказа му за емигрантсвото и новото му семейство)? Смешен, та смешен.
Ванеса - тя все още не е юрист, а учи право, защото каза, че не си е взела последния държавен изпит. Та, никакъв юрист, камо ли адвокат не е, нали и Мара дамата беше учила-недоучила право, както и кой ли не. Мани. Само се чудя, ако иска да се занимава с право какво търси в Биг Брадър. И не разбрах близка приятелка ли има или от онези приятелки... Нещо много ми се събраха алтернативно-сексуалните "дами" в този сезон. Кристи, Косара (за мен очевидно), сега и Ванеса. Не знам.

# 178
Младото момче, което не било на 20, ами на 23, каза на местната астроложка Ивоннчо, че имал рд на 8.08-значи лъв.

Помня, че някой спомена, че е скорпион - май беше Пацо.

Та, никакъв юрист, камо ли адвокат не е, нали и Мара дамата беше учила-недоучила право, както и кой ли не. Мани. Само се чудя, ако иска да се занимава с право какво търси в Биг Брадър.

Мара никога не е твърдяла, че е юрист. Учеше поп и джаз пеене в НБУ, докато беше с Хриси, защото той беше много интелигентен и държеше на образованието. Но не знам дали го завърши, след като се разделиха. Може да не е, защото Миро Дзвера може да не е бил толкова интелигентен, та не е било нужно да се напъва 😂

Юристка е Антония Батинкова - може да я бъркаш с нея.

# 179

Помня, че някой спомена, че е скорпион - май беше Пацо.

Та, никакъв юрист, камо ли адвокат не е, нали и Мара дамата беше учила-недоучила право, както и кой ли не. Мани. Само се чудя, ако иска да се занимава с право какво търси в Биг Брадър.

Мара никога не е твърдяла, че е юрист. Учеше поп и джаз пеене в НБУ, докато беше с Хриси, защото той беше много интелигентен и държеше на образованието. Но не знам дали го завърши, след като се разделиха. Може да не е, защото Миро Дзвера може да не е бил толкова интелигентен, та не е било нужно да се напъва 😂

Юристка е Антония Батинкова - може да я бъркаш с нея.

Не, точно Мара беше. Но тя няма как да твърди, че е юрист, а че учила право.  Не, че е голяма новина, де:
https://blitz.bg/article/32219
И те така...

Общи условия

Активация на акаунт