👁Big Brother👁 2024

• 52 488
  • 975
  •   1
Отговори
# 300
То шезофренията май се предава през поколение..Тъжна история има той. Явно дави зависимостта си към хазарта в алкохол.

# 301
Аз не разбрах, Петър знае ли, че другите го гледат, докато го викат в изповедалнята за "мисиите".
Не, не знае.. те затова се разбягаха от телевизора, преди да се върне, за да не разбере..

# 302
Отчето и Косара да се взимат. Праволинейни и морални...уж
Аз не разбрах, Петър знае ли, че другите го гледат, докато го викат в изповедалнята за "мисиите".
Да, той е агент под прикритие. Трябва да ги провокира и манипулира

Това ясно, ама не видях дали му казаха, че ще го показват и да си мери приказките или историите.

# 303
  • София
Марио ми е изключително противен. Проповядва против гей хората и не знам си какво си обаче е пияница и перверзник. Потрес наистина. На Господ такива лицемери са му най-любими, със сигурност.

# 304
  • Planet Earth 🌏
Ех, той не искаше да посрамва църквата, ама каква стана...Joy
А, доколкото чух в разговора с Кристи май беше, е че той уж пиел за да заспи по-бързо, понеже не му се нрави, че ще бъдат мъже и жени в една стая.

# 305
  • Буркина Фасо

Това ясно, ама не видях дали му казаха, че ще го показват и да си мери приказките или историите.
тогава какъв е смисъла да го викат в изповедалнята като той ще знае, че и другите знаят за какво си говорят там?

# 306
Как толкоз бързо ги запомнихте кой кой е.
Аз изобщо не им помня заглавията, а и мисля да не се правя труда. Joy

# 307
Хора честно, все едно гледам някакви скечове на тутурутка.
Ааа Тутурутка са нива над, по-скоро на Аламинут 😀

# 308
Марио е просто един сбърканяк, откъдето и да го подхване човек.
Само резили църквата.

# 309
Очевидно ББ е само притурка към рекламите.. Wink

# 310
Не им трябва Биг Брадър на тия, психиатър, психиатър им трябва и добро и дълго лечение.

# 311
Ми то вече професионално изкривяване. От толкова много риалитита изгледани и коментирани по навик вече от първите минути си им научил житие и битие.

# 312
Имат баджове.

# 313
Ето защо излъчват в късен час. Едно време имаше епизод след 23 часа и тази година трябва да има. Усещам го… 😏

# 314

тогава какъв е смисъла да го викат в изповедалнята като той ще знае, че и другите знаят за какво си говорят там?

Ами много лесно.. ББ го вика и му казва предварително, че уж тайно ще го пускат пред съквартирантите, докато те не знаят, че са му казали.

Идеята е съквартирантите да имат илюзията, че всичко в изповедалнята е реалност, без Петър да знае, че са го давали, но фактически ББ предварително да му е казал. От страната на Петър той може или да знае или да не знае, че го дават.

Общи условия

Активация на акаунт