👁Big Brother👁 2024

• 51 510
  • 975
  •   1
Отговори
# 375
Абе, то не е само до излагане, а да помисли и за здравето си, майка му е с шизофрения, не знам точно нейната унаследява ли си, но повечето разновидности на болестта се, пък алкохолът не знам колко добър съветник е в такива ситуации.

# 376
Сега гледам епизода, защото бях тотално заспала вчера, докато стане време и гледам дискусията им за гейовете и само на мен ли тази Косара ми мяза малко на латентна лесбийка? Много силни чувства по темата, но това настрана - говори как като един ден имала деца, ама тя не е ли вече към 40? Което не пречи да роди в един момент, но със сигурност тя доста вече се е отдалечила от представата за традиционна майка. А и ми се стори, че доста сериозно глътна бастуна като Анжелика (Анжела? Анджела?) й каза, че харесва жени. Смисъл може да е класически случай в който е много лесно да си смел по темата, когато си мислиш, че никой от присъстващите няма да ти даде сериозен отпор, защото темата за тях не е лична и веднага губиш тая смелост като осъзнаеш, че човекът срещу теб е от групата хора, която атакуваш, но леко ми се стори, че замлъкна, защото по-скоро се стресна, че тая ще я надуши, че са от една порода 😂

# 377
Oliboo, аз съм съгласна, ама да знаеш, че е на 29. :д

# 378
Е, пак не е първа младост. След като обясняваше, че била решила и от година ли не разбрах точно, нямала никакви сексуални отношения, то малко трудно да ѝ падне мъж от небето, ако умишлено не иска и не допуска до себе си никой.

# 379
  • София
Това не е представителна извадка на обществото като цяло. Аз не познавам такива хора. И мисля, че ще ми е интересно да ги гледам.
В моите очи Марио е олицетворение на двуличието на Църквата като институция. Не го харесвам. Много се изложи с това напиване. Всички сме се излагали, но все си мисля, че ако имаш мъничко ум в главата, ще се въздържиш като те дават по телевизията. Или поне няма да е първата вечер.
Хареса ми как подходи Кристи. Не знам дали аз бих била толкова добър човек в тази ситуация. По-скоро не. Бих заровила глава в пясъка и бих го оставила да се излага на воля. А тя много елегантно го накара да си легне, въпреки показанато по-рано разочарование от това какъв човек е той. Евала на мацката.
Харесвам Георги с ланците. Дъщеря ми лятото работеше като сервитьор по събития в голям хотел. Според нея циганите (винаги има изключения) са били най-приятните клиенти - държат се много мило със сервитьорите, любезни са, без тъпи претенции. Някак този Георги ми е събирателен образ на разказите на детето. Простоват, но добър човек. Може би остарявам, но за мен най-голяма тежест има това един човек да е добър пред образование, интелект, социално положение или каквото и да било друго.
Не харесвам Косара. Аман от морални стожери.

# 380
Oliboo, аз съм съгласна, ама да знаеш, че е на 29. :д

Упс, извинете. По принцип съм се смяла на съфорумки, че обвиняват всяка жена, че им изглежда с 15 години по-стара отколкото е, но ето, че и аз го направих 😁 може би аз прекалено я състарих като казах 40, но признайте, че трудно бихте й дали под 30. Или може би аз съм заблудена в случая, възможно е хаха.

# 381
По-голяма изглежда, да, ама не мога да преценя, защото и преди съм я засичала по соц. мрежите и вече знам на колко е. :д

Циганите са готини клиенти, с хора съм работила във финансова институция, за разлика от много българи - циганите си знаят, че не разбрат, питат и схващат бързо, никога не съм имала засечки с тях.

# 382
И аз реших, че не съм чула правилно като казаха на колко години е Косара.

Кристи ми хареса как реагира, за съжаление, явно има опит в подобни ситуации. Имам усещането, че нещо подобно е заложено в семейната ѝ среда.

Нямаше как да прочета всичко написано до момента, но относно багажа- силно се съмнявам това да са били истинските куфари на съкварЧиранЧиче. Ще им го дадат след някоя и друга мисия.
Впечатление ми направи в пилотния епизод, как почти всички реагираха на легена с вода- измисленото джакузи, пльокнато без нищо общо в двора. Оуууууу, ауууууууууууу, цъ- цъ. Дори екс- любовницата на "кмета на Лугано и не само". Joy

Колко време ще трае форматът?

# 383
2 месеца е ББ към 15.12. свършва Wink
Дайте сега да видя правилно ли разбрах:
онлифенсА бродираната е лесбо
Кристи- е лесбо
Косара е - лесбо от гардероба
 младия в миманса и той е гей от гардероба
а шармантното Жирафа из Монако с пуховете е - джендър

# 384
  • София
Пинко, този от снимката се презентира като плейбой,  хомофоб и харесвал силиконки...

# 385
Чух и аз лъжливата визитка Еликс Wink
Абе аз 2 дни гледам и какво виждам, страшни силикони влизат , а той тича и се крие зад мъжете в къщата и не смее да говори дори с жените..та мхм..

# 386
От тази вечер започват цирковете… хаха

https://www.facebook.com/share/r/VFHratt9zM7R737n/?mibextid=WC7FNe

# 387
Измиха грима и не можем да ги разпознаем. Grinning

# 388
  • София
Чух и аз лъжливата визитка Еликс Wink
Абе аз 2 дни гледам и какво виждам, страшни силикони влизат , а той тича и се крие зад мъжете в къщата и не смее да говори дори с жените..та мхм..
Чака те да му се залепят, защото бил магнит за жените 😄...пък те повечето са на
другия бряг...ще почака..

# 389
  • Варна
Ей, тая онлифенка и един ден не издържа да не направи скандал. 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт