👁Big Brother👁 2024

• 51 381
  • 975
  •   1
Отговори
# 390
Лесен за обзор епизод - нищо не се случи. Копираха игра от Къщата на Инфлуенсърите, както и участниците им 😂. Гоу некст.

# 391
  • София
Ей, тая онлифенка и един ден не издържа да не направи скандал. 🤣🤣

Тя скандалджийка ли е? Гледам, че и сълзите са почнали от първия ден.

# 392

В Къщата на Инфлуенсърите беше ужасна 😁. От тия, къде не спират да говорят и повтаря само "Аз, аз, аз, аз". Доста неприятна за съжителство е, ама затова е и там де. Ще има сеир поне.

# 393
  • Варна

Да. Много неуравновесена е, вика, кара се, страшна работа.

# 394
Хм. Rolling Eyes
Сега, като видях нотификация за лайкнато мнение и ходих да се прочета, открих, че имам хубава правописна грешка. Вместо оТсега, както съм се издънила, да се чете обсега. Явно и автокоректорът се е намесил, но срамът си е мой, точно в коментара за умниците. Flushed

# 395
Бих казала, че Анджела е по-скоро досадна, истинският истерик в Къщата беше Гърдева, ще видим крушата далеч ли пада от дървото.

# 396
Леле, като се сетя какви войни беше за нея в Ергена. Колко запалени защитнички имаше тази неуравновесена особа, което ми се изясни в първите 2 епизода. Но не, хората се биха буквално за нея. Сега друга песен пеят, разбраха я най накрая. Simple Smile Ти не знам дали си била от нейният отбор. Виктория беше къде по-забавна, права в конфликтите, не, но забавна и по-приятна за гледане. Сори за отклонението.
Аз уж гледах снощи на запис, но май съм го проспала пиянският момент на Марио.

# 397
  • София
Изгледах от любопитство как се справя новият продуцент. Доста скромно начало, хареса ми липсата на помпозност. Богданска се справя изненадващо добре с воденето - естествена, усмихната, артистична, не декламира дървено. По-добра беше от Башар даже.
Участниците.... хм. Изглеждат ми като да няма един нормален там, с изключение на Кристи и готвача, но и за прогнози е твърде рано, всеки може да изненада впоследствие.
Ето този със Семинарията вече се изложи ужасно, беше много неприятно за гледане. Браво на Кристи, че съвсем човешки се опита да го защити от самия себе си.
Обясних си и откъде идва неуравновесеността на Александра Гърдева. Анджела се държи нормално засега, но то не е минало и никакво време още. Много ме разсмя в разговора за еднополовите връзки, когато дълбокомъдрено отбеляза, че е важно нея да я "уВЛЕДОтворява" човекът.

# 398
Леле, като се сетя какви войни беше за нея в Ергена. Колко запалени защитнички имаше тази неуравновесена особа, което ми се изясни в първите 2 епизода. Но не, хората се биха буквално за нея. Сега друга песен пеят, разбраха я най накрая. Simple Smile Ти не знам дали си била от нейният отбор. Виктория беше къде по-забавна, права в конфликтите, не, но забавна и по-приятна за гледане.
Още ми кънти в ушите "Ти днес рИва, вчера рИва, ония ден рИва и всеки ден рИвеш" 😂😂

# 399
  • Вестерос
Тя онлифенката известна ли е? Защо е била в къщата?

# 400
  • Варна
Май го играе и инфлуенсърка.

# 401
Аз не разбрах всеки ден по едно и също време ли ще е излъчването ? Не че снощи се излъчи когато трябваше де...

# 402
Би трябвало да е от вторник до петък от  22 до 23 часа
А в събота от 21 до 23.

# 403
Супер кратко екранно време. Поне да имаха 24/7 фийд. Не виждам как изобщо предаването им е финансово оправдано за 35 минути реално екранно време. Да не влизам в конспирации, но почвам да си мисля, че нито един от участниците не седи в къщата, а просто влизат колкото да заснемат сюжета за деня и после си излизат. То с тия 35 минути не можеш да си избиеш дори ежедневното хранене на 16 човека 😁

# 404
Има ли къде да се гледат отминали епизоди, че това 22 е много късно за мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт