👁Big Brother👁 2024

• 50 736
  • 975
  •   1
Отговори
# 405
  • USA
Разбирам, че мнението ми определено не е популярно, но имам леки симпатии към тази Анджела.  Най-вероятно, просто защото не съм гледала другия формат, в който е участвала. На всичката злоба, която лъха от повечето участници, в нея виждам някой, които е имал труден живот и се е научил да оцелява по някакъв начин, дори да е неправилен(най-вече за самата нея).

Иначе съм съгласна, че мъжете този сезон са доста нелицеприятни, и от страна на външен вид, и от страна на харизма и държание. Най-вече мургави батки с оскубани веждички. Едно време май ги подбираха поне един-два да са малко "по-така-така" Flushed

# 406
  • София
Уж ви следя, не видях дали е коментирано, че един от рекламодателите им се е отказал.. ми с право има хора, които не искат даден бранд да се асоциира с този формат.

Възможно е и да не седят в къщата, все пак това си е ток, това си е храна, разходи.. зависи какви рекламодатели са намерили - рекламите със сигурност между предаването струват доста пари, а сигурно Ви е направило впечатление, че има и такива по време на излъчването. Те са си направили сметката, а истината не се знае дали ще излезе на яве и кога..

# 407
Все щеше да се разбере от техни приятели или непознати хора, които да разкажат, че са ги виждали навън. Не ми се вярва да е така.
Иначе, да, много са кратки епизодите. Днес докато превъртя едните реклами и то свърши епизода. По-добре да има излъчвания в два дни, ама да са поне два часа, отколкото така разпокъсано и нищо интересно да не се случва.

# 408
Има ли къде да се гледат отминали епизоди, че това 22 е много късно за мен Grinning
Тук:  https://play.nova.bg/tvshow/big-brother/635412

# 409
  • USA
Май днес няма да сме с 30, а с 15мин. закъснение. КЕФ!

# 410
Би трябвало да е от вторник до петък от  22 до 23 часа
А в събота от 21 до 23.
Закономерно - дори и негово величество зрителят има нужда от почивка Joy а понеделникът е, за да пребори махмурлука си от неделя

# 411
Еее този път само 10 минути закъснение, хахах
Имаме напредък

# 412
  • Planet Earth 🌏
Имат някаква мисия да не заспиват ли? Нещо не схванах защо ги глобиха.

# 413
  • София /Абсурдистан
И аз също не разбрах, казаха само, че не може да се спи през деня.

# 414
  • София

В този сезон нямат право да спят през деня.

# 415

Не в този сезон било забранено да спят през деня

# 416
  • София
На Криста й били безинтересни...хахах, та това са най-атрактивните ора у държавата 🤣 Тя какви по-интересни очаква..

# 417
Много тъпо, толкова лесно да се измъкнеш от номинация.

# 418
На Кристи и е много дискомфортно в къщата… дано Шаро оправи нещата 😂

# 419
  • Вестерос
Само един час ли е, имам чувството, че съм изтървала нещо от вчера

Общи условия

Активация на акаунт