👁Big Brother👁 2024

• 50 707
  • 975
  •   1
Отговори
# 600
Еее тая(тоя) Ивоне нон стоп прегръща някой

# 601
Чудя се защо си тубя времето . Всичките с изключение на Радостин , пълното момиче и русата плевенчанка  са някакви маргинални образи , идиоти .
Гледам някой герой например отчето и си викам тая е най -противен , дават актрисата-  тя същата хахава  кукувица , Петър , като бавноразвиващ се , мазният ром са решили да ни го натрапват.  . Дори не е смешно .

# 602
  • София
Няма психика за тази мисия Петър. Гледа изплашено постоянно се обяснява.
Беба не е ли ромка и тя? Няма лошо, но така изглежда. И с тези усти, боли ме като ги гледам само.

Не е ромка, българка си е.

# 603
Марио не е свещеник, че го наричате отче. Завършил безплатно някаква богословска  дисциплина в семинарията по линия на дете в неблагополучно семейство, но бая хляб трябва да изяде, че да стане действащ свещеник.
Той и Волен Сидеров е завършил теология.

# 604
Аз виждам хора, с емоции, травми, пороци, но и с добродетели, които живеейки заедно споделят и се привързват един към друг. Въпреки различията си са симпатични, така наречените от вас маргинали.

# 605
Аз се втрещих...тая вечер ще сънувам кошмари от признанието на Ивонне. Не знам как може да има такива хора.

# 606
Ивонне тотално изплиска легена с тая бройка...
То аз и на Радо, май се казваше, не вярвам за неговите 500+.....Въобще възможно ли е...Направо гадост, а не дава индикации, че е много желан, все още.

# 607
Вярно Петър изпада в много обяснения, не може да го изиграе добре. Не знам как му се връзват особено при положение, че го викат по двадесет пъти в изповедалнята само него Joy
Едва ли го викат само него - все пак от цял ден, излъчват само 1 час. Според мен изповедалнята почти винаги е пълна. В повечето риалитита синхроните се снимат дълги часове.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 00:02 от Lilly_85

# 608
Върнах да видя какво е казала Ивоне. Ама сериозно ли не разбрахте иронията й и как умно се измъкна от тъпия въпрос?
Кой си брои сексуалните партньори, отчита ги и ги съобщава? Моля ви се!

# 609
Аз виждам хора, с емоции, травми, пороци, но и с добродетели, които живеейки заедно споделят и се привързват един към друг. Въпреки различията си са симпатични, така наречените от вас маргинали.
Направо си е като в "Улица Консервна "

# 610
Върнах да видя какво е казала Ивоне. Ама сериозно ли не разбрахте иронията й и как умно се измъкна от тъпия въпрос?
Кой си брои сексуалните партньори, отчита ги и ги съобщава? Моля ви се!
Този, който може да си ги преброи. Вие не можете ли?

# 611

На nova play е обявено, че ще има излъчване на живо от къщата в 16ч.

# 612
Сто процента го каза на шега. Първо се правеше, че се мъчи да се сети, после каза 1820 - точно”. Едва ли си е превъртяла 1820 имена през главата. 😁 Ако мен някакви полунепознати ме питат такъв въпрос, също бих отговорила с нещо тъпо. “Стара съм вече, не помня”, нещо такова.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 00:02 от Lilly_85

# 613
  • Вестерос
Иво можеше да каже някакво по-малко число. Преувеличи доста.
Всеки нормален сексуално знае с колко е спал.

Дадоха ли някъде телефонните им номера щом са номинирани? Някакви никакви правила ми е тази година. Мисля и преди Дейли епизодите бяха по час, час и 30 мин.

# 614
Мисля, че няма телефонни номера, всичко е през Нова плей. Преди малко пуснаха нова анкета: “Избери кой да остане”.

И аз мисля, че винаги са били кратички епизодите на Биг Брадър (с изключение на лайфовете). Но много риалитита последните години почнаха да излъчват дълги епизоди, затова сега ни се струва недостатъчно.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 12:35 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт