👁Big Brother👁 2024

• 50 684
  • 975
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
Да точно затова.

Е как всичко през нова плей... Много тъпо

# 616
Ивонне-то даде доста интересна цифра. Чудя са дали се избъзика. Допускам че може и да е истина.
Напомни ми за едно клипче в ютуб което съм гледала преди мн години. Бяха взели 10тина човека и те трябваше да познават кой с колко и да се наредят по броя на партньорите които са имали. Накрая като обявиха реалните числа,  най голямата бройка беше абсолютен шок. Беше около 2000, подобно на Ивонне, и то на доста невзрачен на вид мъж. Човека обаче обясни ( и изобщо не изглеждаше да се хвали напразно), че е от отсрещния бряг и ходи на секс партита и прочее  и там много лесно се навъртали бройките. Имаше някаква приблизителна калкулация за година и си ги умножи.
Предвид спекулациите че Ивонне е Иванчо и ходи по светски живот и хмм партита,  може и да не лъже

# 617
Е,тя си каза,че е започнала от 12 годишна,сега била на 45 и брояла и оргиите.
Въпреки това и аз смятам,че просто каза една цифра.
Тази Кристи е просто ужасна.

# 618
Здравейте, днес за жалост изпуснах епизода…
Виждам, че в темата доста се е коментирало, до сега не се е коментирал епизод толкова

Може ли накратко да ми напишете какво се е случило, имаше ли нещо интересно този път 😆
Благодаря Ви, предварително 🤗

# 619
Виждам, че в темата доста се е коментирало, до сега не се е коментирал епизод толкова

Може ли накратко да ми напишете какво се е случило, имаше ли нещо интересно този път 😆
За мен отново беше скучен епизод
Скрит текст:
Имаха мисия ,да не използват пръсти и им раздаваха , такива ръкавици

Петър трябваше да саботира  игрите за бюджета . Караха се за храна. Един не ял изобщо месо, друг пък  само пилешко . Георги се извини на жена си, защото целунал Ивонне по устата.  После имаха мисия ,да лежат в едно голямо легло. Последният останал на него печели имунитет.  Всички решиха ,да оставят Атижа да спечели и така нейната номинация се анулира.
Зрителите избраха Петър ,да номинира Веселка и Ники.
Така ,че един от тях двамата или Анджела ще бъде първият изгонен съквартирант. 

# 620

За мен отново беше скучен епизод
Скрит текст:
Имаха мисия ,да не използват пръсти и им раздаваха , такива ръкавици

Петър трябваше да саботира  игрите за бюджета . Караха се за храна. Един не ял изобщо месо, друг пък  само пилешко . Георги се извини на жена си, защото целунал Ивонне по устата.  После имаха мисия ,да лежат в едно голямо легло. Последният останал на него печели имунитет.  Всички решиха ,да оставят Атижа да спечели и така нейната номинация се анулира.
Зрителите избраха Петър ,да номинира Веселка и Ники.
Така ,че един от тях двамата или Анджела ще бъде първият изгонен съквартирант. 

Много благодаря 🤗
Според мен Веселка ще си ходи, жалко в другото предаване също беше елиминирана първа

# 621
  • София
Моля, погледнете тази част от първия епизод от 9.00 до 9.45мин., където става ясно кога е сниман. Август е сниман.

Нещо хронологията не съвпада. Това е на другия ден, а Анджела каза днес е 08-ми.

Тук вече, говорим за 8.09, иначе няма как да ги навържем логически. Т.е. влезли са около 10.08 и след около месец пак са ги привикали, за да снимат "втория" епизод. Сами се издават и това показва потресаващо лошият монтаж.

# 622
  • София
Тая Кристи уж изглеждаше нормална, но и тя не е никак на център. Всеки да си готвел сам. Joy И извън неадекватните включвания също се държи много неприятно. Косара и тя нервна и избухлива, много бързо пали. Циганинът пък голяма драма спретна за една целувка, ще кажеш, че му съборили девствения прашец от раменете. Сълзи, сополи... Само пропусна да си разкъса ризата в изповедалнята. Петър не знам защо се е навил да е машата на ББ, след като няма нужната психика за това.
Марио има толкова много проблеми и липси, че започва да ми се струва като човек в неравностойно положение и не им прави чест да си правят шоу на негов гръб.
Направо не мога да повярвам, че Анджела изглежда почти нормална на този фон.
А Виктор ми изглежда страшно познат отнякъде, но не успявам да се сетя откъде. Участвал ли е някъде другаде?

# 623
  • Враца
Кой беше Виктор?

Атиже , гледа толкова празно, сякаш абсолютно никаква мисъл не протича в главата и .

Харесва ми , прическата на Пацо. Сякаш два рога , са загладени назад, със захарна вода, но всеки момент може да щръкнат и да те убоде.

Онзе, дето нищо не му се разбира и е залепен постоянно за Джунела, каза че Георги е писал на латински или така ми се чу ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Гадно ми е за Марио..

# 624
Не ми харесва самото редактиране на епизодите тази година. Преди беше много по-сурово а сега изрязват доста неща и ни ги преразказват. Много по-лесно става продукцията да определя какво мнение да имаме за участниците...

# 625
Няма как да е снимано август / септември. Нали предстоят лайфове, освен това все някой от публиката щеше да се раздрънка. А и всички се оплакваха, че им е струдено. Допреди 2-3 седмици беше 38 градуса, съвсем наскоро застудя.

# 626
Епизодите са безумно кратки. Този конфликт с бюджета за храната вероятно има поне 30 минути предистория преди да ни пуснат две минути, когато вече нещата бяха ескалирали и Косара се обръщаше иронично към Кристи с "момиченце", а тя я гледаше на кръв. Трудно е да се вземе страна. Даже се изненадвам как в социалните мрежи има чак толкова негативни мнения за някои от участниците, когато ние почти нищо не виждаме. Виждаме нещата пост факт, когато някой вече се е развикал, но какво всъщност е довело до това остава в сянка.

Така, или иначе тия неща са заснети, не мога да разбера какво им пречи да увеличат епизодите поне с 30 минути, или пък поне да качват някаква разширена версия онлайн на всички възлови моменти, които обобщават в епизода, който виждаме по телевизията.

# 627
  • софия
Снощи се замислих, че 1 час е тамън. Ако беше 2, съвсем щяхме да изтъпеем от глупостите, които монтират. Реално ние не виждаме нищо, никаква история. Само някакви елементарни преразкази и движещи се човечета. Същий Аламинут, ама претоплен и още по-безвкусен.

# 628
  • Вестерос
Абсурд за август. Влезли са на 7.10 просто.

# 629
Не и простиха тоалета, който беше подбрала…

Айде пак Веселка...защо се гаврят с това момиче.

Публиката така е решила, за съжаление. Не ѝ прощават, че е едро момиче.

Общи условия

Активация на акаунт