👁Big Brother👁 2024

• 50 660
  • 975
  •   1
Отговори
# 735
ква е тая откачалка, хаха
не ми викайте кристи JoyJoyJoy

# 736
Ани Владимирова дали ще си признае, че са пропуснали тестовете за наркотици при подбора....или пак ще мине номера с ,,тежкото детство"

# 737
Абе пуснете жената да излезе, това не е затвор все пак. Очевидно не само цигарите й липсват

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 23:19 от Catfish

# 738
Криста е в абстиненция май, не ги разбирам много.
Тоз Бачорски като какъв се изживява, селяндур. Откри топлата вода, добре че ни каза, че Георги е ром, че то ние очи нямаме.

# 739
Да я пускат да си ходи. За нейно добро. Но определено ще се опитат да я изцедят за контент тея гнусари

# 740
Аз очаквах да каже "НА КОЦЕТО И ФЪНКИ ИМ ВКАРАХТЕ БЕЛО, А ЗА МЕН НЯМА!!"...

# 741
не ми е жал за такива, като кристи.
насила ли я дърпаха вътре, или в момента гледаме цирк

# 742
Тая па Кристи не е ли гледала ББ досега?!? Сякаш пада от луната… за какво е влязла тогава???

# 743
Само да попитам ще се прави ли нова тема или продължаваме в тази?

# 744
Продължавам да не мисля, че е в абстиненция, не всеки емоционален и експресивен е зависим. Нека не забравяме, че Я-я беше далеч по-тъжна картинка с цигарите и това артист на далеч повече години.

# 745
Да отменят елиминацията и да я пускат да си пуши Joy

# 746
  • София
8 човека пушели една цигара, но не могат да ядат от една чиния с две вилици..??

# 747
На Кристи май не ѝ липсват цигарите, а нещо друго. Поредната, която си мисли, че отива на хотел. Предни сезони не е ли гледала, не е ли чувала, че вътре изобилието е лукс и с отнемането на бюджет и т.н. провокират реакции от тях, за да е интересно.

# 748
# 749
Да и според мен освен цигари, има нужда и от други неща… затова е толкова откачила.

Общи условия

Активация на акаунт