👁Big Brother👁 2024

• 50 669
  • 975
  •   1
Отговори
# 750
Ами има неочаквани ситуации, в които понякога попада човек, непредвидими обстоятелства...Ами ако има война, как ще оцелеят индивиди с подобни екзистенц минимуми!?

# 751
  • Planet Earth 🌏
Нямат ли някакви неустойки, когато излизат по собствено желание? Може би затова се опитват да я разубедят.

# 752
Тая па Кристи не е ли гледала ББ досега?!? Сякаш пада от луната… за какво е влязла тогава???
Може и да не е гледала, не е задължително. Освен това е съвсем друго поколение, което не може да живее без телефон и в изолсция

# 753
Тая па Кристи не е ли гледала ББ досега?!? Сякаш пада от луната… за какво е влязла тогава???

Аз ни я знам, нито съм я чувала, влезнала е да стане популярна да изкарва пари да я черпят мхм

# 754
Е, какво друго поколение… все е чувала, ако не е гледала това какво се случва по тези предавания. На почивка ли мисли, че отива…

# 755
Охх..циганин говори за първите седем години...абстинентна натфизчийка изтерясва в ефир...продуцентът потрива ръце.....

# 756
Кристи е дъщеря на йога инструкторката Аделина Кирилова
https://www.instagram.com/ma_prem_ambar/?hl=bg

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 20:17 от SHE_IS

# 757
Не ми е известна въпросната инструкторка, ама да си прибере дъщерята по-добре.

# 758
  • Planet Earth 🌏
Толкова е известна, че не сме я чували Joy

# 759
  • Буркина Фасо
тя се е отказала от нея. да възпиташ такъв  боклук не е лесна работа.

# 760
  • София
Може и да не е гледала, не е задължително. Освен това е съвсем друго поколение, което не може да живее без телефон и в изолсция

Ами да се е информирала преди да подпише договор. А сега да се научи да носи последствията от действията и решенията си.

# 761
Толкова е известна, че не сме я чували Joy

Е то и аз не бях я чувала, но защото не се интересувам от йога..Laughing

# 762
Не знаех, че майка ѝ се отказала от нея…
ами не познавам Кристи, но ако не се чувства добре да си плаща неустойка и да излиза, вместо да влиза в по-големи циркове.

# 763
Нищо по-добро от 10 минути повторение на ситуации от изминалата седмица 🤩

# 764
Интересен факт за Биг Брадър е, че в договорите има цигари, поне минали години винаги е било така, затова и всеки един път някой превърта играта, защото смята, че са му обещани, както и са му, но големият брадър има повече пари за адвокати от тях.

Общи условия

Активация на акаунт