👁Big Brother👁 2024

• 50 702
  • 975
  •   1
Отговори
# 765
Толкова е известна, че не сме я чували Joy
Което ме подсети за веселин маринов преди години - ти, вика, не знаеш ли кой съм? Аз - не, но на бас, че и ти не ме знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 766
Гошо Фараона е прост като гъдулка, със съответния манталитет на етноса си.
Кристи сигурно иска да получи някакви...стимули.
Косара се държи като невротична лелка...
Толкова кофти хора на едно място...Толкова простотия концентрирана между четири стени...

# 767
Абстинентна си е. Още от ден едно. От разговора с Марио я хванах. Сега вече яко ѝ личи. Следва агресивната фаза и после яко да се тъпче, за да компенсира. Според мен дори не осъзнава, че е зависима.

# 768
Башар уж актьор, уж това-онова, а се обръща към Антон с тебЕ. не понасям неграмотни водещи на каквото и да е.

# 769
И аз не мисля, че Кристи е в абстиненция, защото фазите на абстиненция са малко по-различни. Просто очевидно е лабилна психически и доста е подценила фактора на затворената среда и да си заобиколен от хора дето не са твоята порода. Тя във визитката си даде заявка, че няма да цепи басма на тъпи хора, но на хартия е много лесно да се перчиш, а на практика не всеки има адаптивността и социалните батерии да бъде хвърлен в среда с тотално различни хора от тези с които е свикнал.

# 770
Майката- йога е обявила публично, че се отрича от дъщеря си ли? 😁

# 771
Богданска нещо се запъва с четенето от аутокюто.Напрегната ми изглежда.

# 772
Децата на йога инструкторите явно не знаят що е то дзен. Не знам ама ме дразни Криста. Да излиза и да се напива. В годините сме виждали и други като нея, ама тая си е баш лигла..и изобщо не може да ме впечатли.

# 773
  • Planet Earth 🌏
Явно с коментаторите не гледаме едно и също предаване. Петър се бил справял страхотно и бла, бла...

# 774
Да, този дето го е страх и от сянката му. Чак рева, плюшки разни мекотело ми е на мен.
И коментаторите са като участниците. 😁
Сашка ми е много изкуствена. Опитва да се държи като човек врял и кипял във воденето и така още повече ѝ личи, че е аматьорка.

# 775
Между другото на Анджела може наистина да й липсват първите седем години и като цяло родителската грижа, която е ключова в тия години за бъдещото ти развитие, та за това е толкова нескопосана, пиперлива в изказа си и се е метнала на тая професия, но в същото време въпреки това, май изобщо не е тъпа. Тя в почти всеки скандал участва, но и практически всеки път се аргументира по-добре и остава впечатление, че е по-скоро права. Не мисля, че да я обижда някой, че няма първите 7 години е голяма затапка. Да, няма ги, но пък очевидно и без първите седем е развила достатъчно умствени способности бързо да се аргументира, защитава и отстоява. Има доста по-голям интелектуален потенциал от всичките със заявки за морал и ценности.

# 776
Ама защо нямат цигари? То и аз бих откачила 😀. Преди години Емануела беше 24/7 с цигара в устата.

# 777
Честно казано, не ми харесва този сезон или изцяло предаването! Нито един от участниците не ми допадат, даже ме нервират. След прекалените псувни на Марио, спрях да гледам, и сега слушам музика за спокойствие.

# 778
това нещо Анджела от женски пол ли е

# 779
Свършиха ми лайковете, а исках толкова коментари да харесам.

Общи условия

Активация на акаунт