👁Big Brother👁 2024

• 50 702
  • 975
  •   1
Отговори
# 780
Между другото на Анджела може наистина да й липсват първите седем години и като цяло родителската грижа, която е ключова в тия години за бъдещото ти развитие, та за това е толкова нескопосана, пиперлива в изказа си и се е метнала на тая професия, но в същото време въпреки това, май изобщо не е тъпа. Тя в почти всеки скандал участва, но и практически всеки път се аргументира по-добре и остава впечатление, че е по-скоро права. Не мисля, че да я обижда някой, че няма първите 7 години е голяма затапка. Да, няма ги, но пък очевидно и без първите седем е развила достатъчно умствени способности бързо да се аргументира, защитава и отстоява. Има доста по-голям интелектуален потенциал от всичките със заявки за морал и ценности.
То щото е много сложно да се аргументираш по-добре от изпедерастен циганин с говорни дефекти 😅

# 781
Анджела откъде е гледала визитката на Ники?

# 782
  • София
Веселка изобщо не се забелязва, не влиза в конфликти, не я показват и ще е аут след малко.

# 783
Пушат си вътре като гледам.

# 784
Анджела откъде е гледала визитката на Ники?

Сигурно са ги пускали в къщата

# 785
Бачорски да чете морал ми идва малко в повече.

# 786
водещите защо стърчат прави? този сезон се очертава слаб.

# 787
Боже мой, веднъж да се съглася с Бачорски.
Колкото и да е тежко положението, може да учиш, да бачкаш и да се бориш с живота. Можеш и да станеш онлифенс труженичка. Сори, както тя избира как да си изкарва парите, така аз избирам изобщо да не я харесвам, приемам и уважавам.
Айде стига сме величаели такива боклуци!

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:47 от Donna Paulsen

# 788
Голям смешник Бачорския!
Този сезон и любимец не мога да си харесам, всички ме дразнят в някаква степен. 😁

# 789
Антон явно има абонамент за онлифенса на Анджела.  Много пламенна защита Joy

# 790
Обикновено децата без родители и живеещи на улицата стават рецидивисти или се обръщат към проституцията. Седнали да говорят за техните деца и не схващат, че техните деца не са на улицата.

# 791
Водещите май са отписали Ники, така го презентираха, че Joy
И гостите му сипват.  Каква разлика с коментарите за Анджела.
Явно трябва да си отвори онлифенс, за да го подкрепят Trollface

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 22:58 от me_for_president

# 792
Той Тони си харесва такива жени за приятелки. Да не забравяме голямата му дружба с Джугани...

Относно тоя Николай изтекоха му чатовете със стотици жени, на които е писал ..доста жалък.
Оп...казаха за ИвонЧе , че е ИванЧо.

# 793
  • София
Знаех си, че Ники ще налети на Ивон, затова ми се искаше да остане.. няма да си ходи май.

Бачорски и морал също ми идва я повече.

Богданаска да беше репетирала повече, излага се...

Зодиите и на мен ще са ми интересни, Марио запомних, че е Козирог.

# 794
Не очаквах да се спомене толкова рано в ефир, че Ивончето е транс. Прозвуча доста грубо от страна на Тони.

Общи условия

Активация на акаунт