Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 437

• 37 816
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Аз както винаги съм на работа, а на вас желая хубава вечер и дано някоя новина или снимка да се появи.

Аниста 💕

Момичета 💕  пишете по някой ред - как сте, що сте, какво приготвяте за празниците, защото като няма проект е трудно и трябва да намираме теми за събеседване. 

# 586
  • Пловдив

Енгин преди няколко часа лайкна този пост в инстаграм профила на Бурак Тамдоан.

# 587

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден петък!
Днес е Игнажден - има редица народни обичаи, които трябва да се спазват.
До Рождество остават броени дни!

Скрит текст:

# 588
  • Пловдив

Здравейте предиобедно. Честит празник на празнуващите.

Времето лети, краят на снимките на "Стари пари" наближава.
Чакането за новини и снимки продължава.

https://x.com/_denizsever/status/1870000548721664193
Да допълня две кратки видеа - на второто Тойгар пита: Къде си Акюрек?

Днес са приключили снимките с Долунай Сойсерт и тя написа: Благодаря ви, че ме поканихте на футболния мач на закрито момчета, ние сме добър отбор, целта е моя, не се притеснявайте.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 19:27 от mariana51

# 589
Привет от мен! Наближава краят на снимките на "Стари пари", но аз вярвам и се надявам, че скоро Енгин ще започне и нов проект. Липсва ми тръпката от турските телевизионни сериали - когато се вълнуваме серия за серия, гадаем по трейлъри, озети, снимки и чакаме с нетърпение какво ще стане.. При сериалите за цифровите платформи не е същото (независимо, че сериалът като качество може да е по-добър). Пример - Бягство за мен е изключителен сериал, но мина много по-незабелязано, вкл. за нас самите ..
.

# 590
  • Пловдив

Енгин отрази в сторито си снимката от сторито на Долунай Сойсерт.
Я какъв огнен емотикон е сложил.

# 591
Привет.

Благодаря  за всичко споделено. 
Радвам  се, когато се включват всички.
Нямам търпение   да видя новия проект на Енгин  с Аслъ. Искам да се включи в телевизионен проект на есен.

Напоследък  преминавам през доста перипети с големия ми син и не успявам за пиша редовно
Честит празник  на празнуващите. Пожелавам  ви здраве и много късмет.

# 592
  • Пловдив

Добро утро в ден събота, дъждовна е, но подготовката за празниците я прави приятна.
Останаха още ден, два до финала на снимките. Дано актьорите участващи в него ни пуснат снимки, че ако разчитаме на Енгин, ще падне чакане. Снимки с режисьора, с оператора, с екипа - ще е добре, но и Енгин да присъства на тях. Дано...

# 593
Привет на всички!

В очакване на Коледа, Нова година и новите проекти на Енгин 👍🙏🍀

Видях ,че Демет ще има проект, желая и успех 👍🍀

Мен от лятото още ме  люлеят битови размествания, но вече съм на финала ,дай боже 🙂
  Нина, най-искрено ти желая перипетиите ти да свършат и всичко да е наред 🙏🍀 Знам ,че това е най-трудното изпитание за една майка, всичко друго е перушинка за нашите рамене 🙂 Вярвам ❤️

Много вече запразниха чак до другата година .Аз ще си работя до последно ,няма как 🙂

Светли празници ,бъдете здрави ❤️

# 594

Добро утро момичета Two Hearts
Радвам се, че имаме раздвижване в темата - Аниста Two Hearts  Араселиа Two Hearts  Нина Two Hearts  Злва Two Hearts  някои от момичета на Демет Two Hearts
Липсват отдавна  Дамата Two Hearts Мари  Two Hearts Ками Two Hearts

Аз също съм на работния фронт не само до последно, ами и ще подхвана Новата година /31.12. нощна и на 01.01. продължавам дневна/. Ама то болестите нямат почивни или празнични дни...
Вкъщи пък от лятото съм в ремонти - майсторите са най-дефицитния кадър и няма това-онова, стоиш чинно и си чакаш "реда". Това, че къщата е на вили и могили месеци наред... знаете как е. Сега съм заобиколена от един куп кашони и празен 4-крилен почти до тавана празен гардероб, който чака за демонтаж и след НГ ще дойде нов, а след него майстор да го сглоби... Ами... чакам си.

Да пием по кафе и да си подреждаме деня.

# 595
  • Пловдив

И Санджар е доволен от появата на момичетата.
Оглежда се за още...

# 596

За спокойна вечер!
Страхотен тандем бяха Енгин и Демет!
Успех с новите им екранни партньори!

При мен вали от ранния следобяд и вече си имаме хубава снежна премяна.

# 597
Най-добрата двойка, която аз съм виждала! Пак ще ги съберат.

И аз нямам търпение кога ще видим новия му сериал.

# 598
  • Пловдив

Спокойна и лека вечер от Йомер и Елиф.
Завивайте се, че доста захладня...

# 599
  • София
Да Фло,няма човек фен или не на Демет и Енгин ,който  не оцени партньорството което създадоха и ролята която  изиграха.Казвам роля,а не роли,защото не може да се раздели.Не виждам нито Демет, нито Ебгин един без друг в този филм.Очаквам да гледам новите проекти и на двамата,но очакването на нов техен съвместен филм е още по голямо.Важно е обаче ,без значение от жанра ,сценария да е завладяващ,подбора на артистите подходящ,а екипа стикован.,така както във Фара- всеки изпълнител си бе на място.затова не само ние ,а и във всички държави е сред най харесваните филми.А докато това ,стане ,нека се порадваме на сегашните им проекти,на симбиозата която ще изграждат с новите си партнюри пред камера,с персонажите които ще ни представят.Смятам,че пак ще ни държат залепени пред екрана,Енгин и Дрмет са отдадени на работата си и партнюрите с които снимат са от техния отбор-професионалисти ,амбициозни и раздаващи се.Предстоят ни истински наслаждения с новите филми.

Общи условия

Активация на акаунт