Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 437

• 37 816
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Тъкмо гледам отново първото посещение на Тахир в дома на Фара и запознанството му с Керимшах - великолепно кино! Изключително удоволствие е играта им заедно.

# 601
Здрасти.
Благодаря, Араселиа.  Това е най-важното нещо -децата.   Може би понякога твърде много се притесняваме и вгръбяваме в тях или за тях. При мен щом е свързано със здравето им, не мога да си намеря място, докато не се реши проблема. 🙈💗

Черпя ви виртуално за мое здраве, днес остаряват с една година.

Мисля,че с Аслъ също ще бъдат страшен тандем, но  Фара и Тахир, няма кой да ги измести. С Демет бяха уникални, дано пак се съберат на снимачната площадка.

# 602
  • Пловдив

Добро утро в ден неделя, снежна и дъждовна.
В очакване сме, както всеки ден за новини и снимки.

# 603

Добро неделно утро!
Снощното коледно време днес като нищо може да се превърне в ранно пролетно. Слънце и снегът пада от дърветата, пътищата са така или иначе или напълно чисти или на вода.
Важно е обаче настроението - празниците почти дойдоха.

Скрит текст:

# 604
Честит рожден ден, Нинче! Много здраве и много радост ти пожелавам! Flowers Hibiscus
Скрит текст:

"Аз съм Фара"... ще бъде в надпреварата следобед по Canale 5 от януари 2025 г.  Първоначално беше планирано да се излъчва от 13 декември нататък чрез стрийминг на Mediaset Infinity, но в последния момент беше решено сериалът да се отложи и да се избегне излъчването му на безплатната платформа Biscione."

# 605

Nina_Richi  Two Hearts
Честита да си! Пожелавам на теб и семейството ти много здраве преди всичко, много радостни и щастливи моменти.
И както казва Тахир - "Всеки ден по доза от щастлива поза!"

# 606
Благодаря, момичета.

Бъдете здрави. 

# 607
  • Пловдив

Последната и настоящата партньорки на Енгин.
Коя ли ще е следващата... Дано през 2025 г. Енгин вече приеме следващото пътешествие.

Nina_Richi, да си жива и здрава, и да ти се сбъднат всички желания.

# 608
  • Варна
Привет,  момичета Two Hearts
Благодаря за всичко, което слагате в темата Yellow Heart

Nina_Richi Flowers Hibiscus жива и здрава да си и щастлива с обичните хора Sparkling Heart

Хубаво е, че Енгин все пак пуща по нещо, не сме съвсем на сухо Relaxed

Не остана до празника, кой на работа, кой с ремонти и приготовления, важното е
да го посрещнем споделено и с топлина в сърцето Two Hearts

Енгин и Аслъ изглеждат чудесно един до друг, дано и да се чувстват така, за да им се получи
както в последното партньорство на Енгин с Демет. Енгин умее да работи в екип и затова
му се получава каквото и с когото за захване Heartbeat

# 609
Нинче, честитки и от мен Hug Да си жива и здрава, за да може още дълго да си коментираме нашите любимци Kissing Face Бъди заобиколена винаги от положителни емоции и добри хора Gift HeartNature Sparkles

# 610
  • Пловдив

Е, имаме нова снимка - тримата братя Булут и Енгин я е отразил в сторито си.
Допълвам, кой е четвъртият от снимката:
Това е Метин Текин (роден на 8 май 1964 г.), турски футболен мениджър и бивш професионален играч, играл като нападател или крило. Като играч той прекара по-голямата част от кариерата си в Бешикташ.
Метин Текин е баща на Таро Емир Текин.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 01:13 от mariana51

# 611
Супер, снимка, като черешка на тортата за деня. 😍
Благодаря ви за хубавите пожелания.

Бъдете здрави и много щастливи.

# 612

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден, на работещите успешен!
До Коледа почти не остана време - подготвихте ли елхи, украси, подаръци?
Гостите - налице ли са? Дали ще дойдат или вие ще отидете?
Време няма - всичко трябва да е по план или пък не, важното е да бъде максимално весело и прекарано с любимите хора.

За тези които все още не са подготвили елхите.

Скрит текст:

# 613
  • Пловдив

Добро утро в понеделник, макар и студен да е успешен.
И за да се стоплим, спомен от лятото - момчетата видяха русалка.

Тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/zT538dnFEtnkkDKS

# 614
Радвам се, че толкова момичета наминаха през темата в последните 2-3 дни. Привет на всички и от мен - аз съм всъщност едно и също лице, което се появява под няколко имена (под вънкашност чужда и под име ново...., както се казваше в едно българско стихотворение) - Буркина, З_Ива, всъщност съм Ирена, Ренка.... 😂 Не че съм от потайните, напротив, но главната причина за това многообразие е, че пътувам между София и чужбина и на всеки  компютър и на телефона съм запомнена с различно име. По-лесно ми е да ги използвам наготово, вместо да се мъча да си спомням пароли и имена 😂
Та с две думи - от името на всички свои профили😂 желая на всички ви светла Бъдни вечер,  Весела Коледа и много здраве, щастие и благоденствие на вас и обичаните от вас хора! Да пожелаем здраве, успехи и любов и на нашия любимец Енгин!!!

Общи условия

Активация на акаунт