Октомврийски книжен клуб - 2024

• 2 357
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
Засега имаме 2 конкретни предложения: "Скандалният живот на Евелин Хюго" на Рийд и "ДНК" на Ирса. Не сме гласували. Inferiya може би е заета.

Аз предпочитам "Скандалният живот."   "ДНК" съм чела отдавна. Не знам и дали някоя от тях се намира електронно. Аз имам първата книга, но не електронно.

# 31
  • в сърцето на един мъж...
"ДНК" я имам на хартия, но "Скандалния живот" не знам намира ли се електронно.

Понеже съм автор на последното мнение, добавям мнението си за "Да срежеш камъка". Снощи я допрочетох буквално на един дъх, и си поревах, и се посмях...

Много благодаря за това, че препоръчахте "Да срежеш камъка". В началото ми тръгна много трудно, но след това толкова ме увлече, че не усетих нито големината, нито описанията на медицинските процедури. Толкова интересни образи, любим ми е Гош, а към Марион и Томас изпитах съчувствие. Замислих се как понякога ние жените не виждаме това, което е под носа ни, а търсим нещо, където го няма или някъде, където няма да го намерим - Генет е един такъв печален образ. Хареса ми силата на Хема и добрата душа на Циге. Прекрасна и увлекателна книга!

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 09:39 от Geia

# 32
Забавих, за да видя дали ще излезе още някое предложение Simple Smile Ще се разтърся да видя какво може да се намери от предложенията Simple Smile
Пускам я за 2 дни Simple Smile Тук проблеми с гласуващите няма Grinning

https://dox.abv.bg/download?id=faa841e6f0# - Линк за сваляне на книгата за октомври.

# 33
Забавих, за да видя дали ще излезе още някое предложение Simple Smile Ще се разтърся да видя какво може да се намери от предложенията Simple Smile
Пускам я за 2 дни Simple Smile Тук проблеми с гласуващите няма Grinning

https://dox.abv.bg/download?id=faa841e6f0# - Линк за сваляне на книгата за октомври.

Много благодаря Gift Heart

# 34
  • София
Гласувах все пак за "Скандалният живот..." Wink Дано се намира електронно!

# 35
Намерих я на английски, ще потърся още малко на български, ако я няма - това ни е опцията. Не се е случвало скоро да не можем да намерим, но какво да се прави Simple Smile

# 36
Благодаря за труда, Inferiya! Дано да се намери на български.

Аз вече започнах да я чета, но понеже знам, че и без това малко хора се включват в дискусиите, исках да питам дали участващите биха чели "Скандалният живот" дори да не се намери на български електронно или предпочитат втория избор--"ДНК". Няма нужда от анкета. Може би да отговорите тук? (Ако имам време, ще се опитам да отворя и "ДНК".)

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 22:51 от Cool_Cat

# 37
Има я на български в Сторител. Аз лично там смятам да я слушам.

# 38
Аз нямам възможност да я слушам в сторител. Ако не се намери на български, ще я мъча на английски.

# 39
Така като гледам, ще четем "Скандалния живот" Simple Smile

# 40
Аз започнах да я слушам в сторител и съм приятно изненадана, тъй като сюжета не ми звучеше много интересен. Може пък високата оценка в Гудрийдс да не е случайна 😅

# 41
https://www.bg-mamma.com/?topic=1706305.new#new Новата Simple Smile С линк за сваляне на книгата на английски
Страхотно е, че има опция и за Сторител на български Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт