💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 398
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
# 286
О, Слънце, много ти благодаря! Сетих се, гледала съм я в Черно-бяла любов. И, да, беше супер противна. Grinning

Много са ми симпатични Ханде и Хакан! Позадържаха се.

# 287
# 288
  • Кърджали
Искате ли малко да ви подразня?
Тъкмо преведох запознанството между Джем и Алара и сърчица подскачат в очите ми, усмивка има на лицето ми и ми се иска да я споделя и с вас. Да знаете какво ви очаква...
Принципно аз имам навика предварително да споделям откъси. Според мен правят очакването по-вълнуващо...
Тъкмо изрязах този откъс и го пуснах да се вгражда.

# 289
Да  да и да 😎

# 290
  • Кърджали
Откъс от филма "Синята пещера".
Джем и Алара се запознават.
https://videa.hu/videok/film-animacio/1fh5wEiDwKwP7F4m

# 291
Алекс, невероятна си! ⚘
Най- сърдечни благодарности!

# 292
Алекс,

Откъси от интервюто на Керем Бурсин и Деврим Озкан с водещата на предаването Mevzu Ask Ясемин Шефик

💙 Ясемин смята, че екранната двойка актьори е доста неочаквана, но отбеляза, че актьорското дуо Керем и Деврим показва отлична химия: „Те създадоха магия на екрана“

💙 Керем и Деврим чуха един за друг още преди да започнат снимките, тъй като и двамата снимаха с режисьора Алтан Дьонмез (и дори се състезаваха за възможността да снимат с Алтан). Керем отбеляза, че харесва представянето на Деврим в минали проекти. Предишното сътрудничество на двамата с Алтан в „Синята пещера“ насърчи чувство на доверие и разбирателство, което направи партньорството им на екрана още по-завладяващо. Интуицията на режисьора ги доведе в едно и също пространство на разказа, хармонично съчетавайки талантите им и предоставяйки завладяващи изпълнения. В допълнение, режисьорът Алтан Дьонмез внимава да гарантира, че актьорите остават верни на героите си, отразявайки действията и решенията им през целия филм.

💙Деврим каза, че има нещо общо с Алара - тя също е посещавала Синята пещера като дете (актрисата разказа тази история в интервю за Vogue Film).

💙Сценарият, написан съвместно от Керем Бюрсин и Осман Кая, се отличаваше с автентичност и емоционална дълбочина, което привлече Деврим.

💙Керем говори за това, което веднага е послужило като източник на вдъхновение за създаването на филма (той говори и за заглавието в интервю за Vogue Film). За разлика от други проекти, чието развитие отне месеци или дори години, тази история се събра бързо. След като концепцията беше разработена, сценарият беше написан само за пет дни. Керем и Осман работят в тясно сътрудничество помежду си, като всеки внася своето прозрение и опит, за да създаде пълна и завладяваща история.

💙Важен аспект на този филм са спиращите дъха места за снимане. Филмът също така използва специални ефекти, за да пресъздаде самата пещера от съображения за опазване. Пещерата, която е естественото местообитание на тюлените монаси, изискваше внимателно боравене, за да не бъде безпокоена. Това решение отразява уважението към природата и засилва ангажимента на режисьора към етичното филмово производство.

💙Двамата актьори разказаха за това как техните реални преживявания са преплетени с техните роли. Деврим, главната дама, почувства инстинктивна връзка с пътуването на нейния герой Алра. Това не беше просто работа, а трансформиращо преживяване, което й позволи да насочи емоциите си към ролята. Естественият ход на сценария и уловените в него истински човешки реакции изиграха решаваща роля за това.
Според актьорския състав един от забележителните аспекти на филма е как се справя със сложността на любовта. За разлика от много романтични комедии, които заобикалят предизвикателствата, този филм изследва противоречията, недоразуменията и красотата, която в крайна сметка идва от преодоляването им.

💙Краят на филма кара зрителите да се замислят как разбират любовта и партньорството. Той предизвиква конвенционалния край и се осмелява да представи реалистичен, но обнадеждаващ поглед върху взаимоотношенията.

💙Ясемин Шефик: „Неочаквано сдвояване на главни герои, спиращи дъха места и истинско изследване на динамиката на отношенията правят този филм задължителен за гледане.“

# 293
  • София
Алекс, Hug благодаря!

"Здравей" може да е повод за много неща! Nature Dizzy

# 294
В турската преса:
https://www.turkishtvclub.com/the-premiere-of-the-blue-cave-mavi … a-movie-was-held/
Състоя се премиерата на филма Синята пещера (Mavi Magara)[/b]

Скрит текст:

Blue Heart

# 295
Джем и Алара са огън 🔥 ( в откъса, който Алекс ни пусна).
Страшно много си пасват. Усеща се химията между тях.

# 296
Нови снимки от Деврим Simple Smile

Blue Heart

# 297
Стори от Ханде
Пак ли има трагедия у комшиите?

# 298
  • Кърджали
Не питай. Брутален случай от човекоподобни, наричащи се лекари, отговорни за смъртта на десетки новородени, само за да вземат пари от тяхната здравна каса /преждевременно предизвикване на раждане ли беше, умишлено бавене ли беше,ще излъжа...не ми стигна сърце да прочета цялата новина. Успях да прочета само част от изтекъл техен разговор, който достатъчно смрази кръвта ми./
Ужасен случай и някои "хора" са ужасно зли в алчността си.

# 299
Ханде и Мави днес Heart

“Ден на лелята”

Общи условия

Активация на акаунт