💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 408
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • Кърджали
Това пък детски истерии направо.
Много ме дразнят такива "фенове", независимо за какво става въпрос.

# 331
От ИИ

Алекс, 90 процента от най - настървение фенки са или тийнейджъри или пенсионери, в средата хората си имат личен живот и не се вълнуват толкова. Просто нямат време да се занимават с глупости.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 20:09 от tina-latina

# 332
Миси, и аз съм на 90+ процента, че ако има избраница, това е Мелиса Сабанджъ Stuck Out Tongue Winking Eye

Мисля ще сме доволни Hug

# 333
В 38 държави към днешна дата се излъчва филма Синята пещера

# 334
От Гюнфер и Ярен Wink
от сета на #Platonik

Скрит текст:

От Гюпсе

# 335

Знаете ли какво общо Гюнфер с Рибарчето?
От няколко седмици им е голям фен

А тя е на принципа " интересът клати феса"...

# 336
  • Кърджали
Освен ако някой от новите им сценаристи (защото този сезон почнали с нови сценаристи) не ѝ  е близък приятел. 

# 337
Да, Алекс е права. Тагнала е новата сценаристка. Явно са приятелки.

Аз изгледах Ефлятун, преводът на места хич го нямаше, но се разбираше. Не е моята чаша чай, както се казва. Действието е доста мудно и не успях да усетя особено връзката между главните ни герои. Имаше сякаш пропуски в сюжета - не ми стана ясно какво точно работи героят на Керем и защо се раздели с жена си, не знам от превода ли е проблемът или настина не са казали. Сцените с Керем не бяха много, предимно наблягаха на главната героиня. Много добра игра от Ирем, много ми хареса.

Ефлятун за родителите си:
"Ако за баща ми животът беше игра, то за майка ми беше почти като война."

# 338
Здравейте! Flowers Hibiscus

Алекс, благодаря за преведения откъс. Flowers Hibiscus

Поредицата „Напомняне“, която ще се срещне с публиката на екраните на Disney Plus през 2025 г., се счита за една от най-амбициозните продукции на годината със своя силен актьорски състав и драматична любовна история. Сериалът с участието на Баръш Ардуч и Ханде Ерчел вече предизвика голямо вълнение сред публиката.

Сериалът, продуциран от 03 Medya, ще внесе нов дъх на екраните със своя сценарий, написан от Özgür Önurme и Ahmet Vatan. Сериалът ще събере отново Баръш Ардуч и Ханде Ерчел, които преди това са участвали заедно във филма Rüzgara Düşün. "Напомняне", който ще представи задълбочена история за любовта, драмата и човешките отношения, ще започне да се излъчва по Disney Plus през първото тримесечие на 2025 г.

И така, кой е в актьорският състав на сериала "Напомняне"?

Поредицата „Напомняне“ се откроява като емоционална драма за любовта, загубата и човешките взаимоотношения. Ще бъде разказана впечатляваща история, в която двамата главни герои са заклещени между пристрастяванията си един към друг, раните от миналото и тревогите си за бъдещето. Любовта, изпитана от героите, изиграни от Баръш Ардуч и Ханде Ерчел в предизвикателни житейски условия, ще даде на публиката емоционални моменти.
Сценарият, чиито подробности все още не са напълно разкрити, ще има структура, която разширява границите на човешката психология и любов. Тази история, написана от Йозгюр Онурме и Ахмет Ватан, ще накара публиката да се замисли дълбоко.

КОЛКО ЕПИЗОДА ЩЕ БЪДАТ?

Все още не е определено колко епизода ще продължи първият сезон. Въпреки това, гледайки другите продукции на Disney Plus, се очаква сериалът да се състои от 8-10 епизода. Ако сериалът предизвика голям зрителски интерес, той може да се превърне в дългосрочен проект, като получи одобрение за нов сезон.

КОГА ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧИ СЕРИАЛЪТ ЗА НАПОМНЯНЕ?

Поредицата се планира да започне да се излъчва по Disney Plus през първото тримесечие на 2025 г. Снимките на сериала продължават с бързи темпове, като до датата на излъчване се очаква към екипа да се присъединят нови актьори. Disney Plus има за цел да спечели силна позиция в конкуренцията на дигиталните платформи, като се фокусира върху турските продукции.

# 339
Още нови снимки от предпремиерата на Синята пещера Simple Smile

Скрит текст:

Мелис Сезан е била гост в предаването Верисимо Simple Smile
https://www.youtube.com/shorts/VrWcG4yL9X0

Purple Heart

# 340

Мелис е потвърдила, че брат й има сериозна приятелка от няколко месеца, а и тя дори се е запознала с нея.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 22:06 от tina-latina

# 341
Готова е за House Of The Dragon. Satisfied Много й отива.

На 5-то място в Амазон Бразилия.

Скрит текст:

Мелис Сезан е била гост в предаването Верисимо Simple Smile
https://www.youtube.com/shorts/VrWcG4yL9X0

Скрит текст:
Purple Heart
Мелис е казала във Верисимо, че има някой в живота й.
Коя Мелиса е избрал Керем? Satisfied

Тина, ако това е потвърждението? Satisfied Когато Мелис бие и Гамзе по тъпотии...
Но тя обича готин контент. Animal Monkey Face

https://x.com/BursinGeorgia/status/1847702664974356615

# 342
Мелис Сезан ли да е избраницата?
Интересно... 😉

# 343
  • Кърджали
Аз само наминавам да кажа, че утре към обяд, живот и здраве, ще гледате филма. Току-що го приключих. Следват там обичайните проверки за клавиатурни грешки /не че няма да има пропуснати, ама поне да са малко/,  вграждане и качване във Видеа...

На второ гледане аз напълно се влюбих в този филм. Всички малки детайли, всяка дума, всяко парченце от пъзела, който ще се сглоби накрая... Нещо много добро.

# 344
Извинявай за любопитството, от какъв език правиш превода?

Общи условия

Активация на акаунт