💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 418
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • Кърджали
Поли, аз затова предпочитах да казвам, че е като пъзел, чиито парченца се подреждат, а не че накрая има обрат. Защото не исках да създавам предварителни нагласи са филма, а всеки да го гледа по начина по който го гледах аз... стъпка по стъпка с героят на Керем.
Но да, в интернет имаше много коментари, че накрая има обрат, което горе-долу води в насоката какво може да се случи...

ЕДИТ: Качих редактирания филм, че имаше малко досадни грешки, подмених линка в предният пост, но ще го сложа отново.
https://videa.hu/videok/film-animacio/mavi-maara-5KurvPBz4kTfVzq0

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 14:14 от Aлекcандрa

# 362
Алекс, огромно БЛАГОДАРЯ!
/имам спомен, че ти е любимец/

# 363
  • Кърджали
Данке, данке. Да, той си ми е моята първа дизи любов.

# 364
# 365
  • София
Алекс, благодаря, благодаря! Hug

След всичко видяно и прочетено в последните дни за филма Mavi Mağara на Керем, започнах да го гледам с особено настроение. Изгледах част от флма и не можах, не мога все още да продължа. Уаууу! Каква игра от всички, невероятни Керем и Деврим. По всяка вероятност в мен е причината, но ме обзеха особени чувства и емоции, които ми пречат да изгледам до край филма. Но ще го направя, някой ден! Blue Heart
Сигурна съм, че филмът ще докосне много човешки същества. Браво на Керем за идеята, сценария, изпълнението. Nature Dizzy След такава роля, изиграна с огромно вълнение и емоции, съм по-склонна да си затварям от време на време очите за Питър-Панското му повдение понякога.
Желая успех на филма, желая успех на Керем в начинанията и проектите му и огромно благодаря! Nature Sparkles Желая успехи на всички от екипа!

"Животът премигва пред очите ти. Но любовта е вечна!"

# 366
  • Кърджали
Аз пак не мога да стоя мирно...
Не че си нямам друга работа.

Не знам цялото ли ще е или отделни откъси, ще видим според това довечера колко ми се занимава....

# 367
Алекс, страхотна си ⚘

# 368
Ханде и Хакан в цялата им прекрасност Heart Eyes

# 369
  • Кърджали
Мисля, че ще ви е интересно.

Синята пещера е пещера в района на Каш в Анталия. Намира се на 18 км от Каш и на 6 км от Калкан и на 600 м от плажа Капуташ. Синята пещера, за която се знае, че в миналото е била обитавана от тюлени, е открита през 1972 г. от геолога д-р Темучин Айген.

Единственият достъп е само по вода. До пещерата може да се стигне с малки моторни лодки, които тръгват от пристанището Мейс за 15 минути. Входът на пещерата е огрян от слънчева светлина от сутрин до обяд. Затова пещерата се посещава само в тези часове.

Входът на пещерата е около 1,5-2 метра. Дълга е 50 метра, широка 40 метра и висока 15 метра. Това е много голяма пещера с различни камери и канали. Името на пещерата, която е разделена на вътрешни и външни галерии, идва от синята светлина, която прониква през външните галерии. Вътрешните галерии, които позволяват достъп до въздушната кухина, са напълно тъмни. Както във вътрешните, така и във външните галерии на пещерата вниманието привличат меки коралови образувания и разнообразие от живи същества. В зависимост от периода във вътрешните галерии се наблюдават скариди. Със своето ниво на дълбочина и структура пещерата позволява на водолази от всички нива да се гмуркат в нея.

# 370
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Алекс, благодаря! Благодаря за безкористния труд и желанието да споделиш общите ни вълнения!

"Въртим се в кръг между светлината и тъмнината."

Имах определени очаквания от филма (някъде назад съм ги споделяла), но начина по който историята е разказана е нестандартен и завладяващ.

Разтърсваща вихрушка от емоции - търсения, неизпълнени обещания, съжаления, страхове, вини, болка, любов.
А може да е толкова просто: прегръдка, вместо кавга и милион целувки.
Животът е миг, истинската любов - вечна!

Поддържам Алекс, че това е филм, който трябва да гледаш поне два пъти. При повторното гледане всяко парче от пъзела си ляга на мястото.

"Ако това, че изкарваш на бял свят едно изгубено минало те въодушевявя ... то тогава това, което правиш е много смислено нещо."
Пожелавам на Керем грижливо да събира семена от минало и настояще, които го вдъхновяват, за да видят бял свят и разцъфтят красиво, смислено, вълнуващо.
Успех на филма и целия екип!

Приятна вечер, момичета!

# 371
Керем в Туитър:

Скрит текст:

Ако харесвате романтични драматични филми, #MaviCave, на който #KeremBürsin е сред сценаристите, е добър филм. Тъй като предвидих хода и края на филма в момента, в който се появи Едже Диздар и не сгреших в прогнозата си, нямах голяма изненада в края, но това не промени факта, че беше впечатляващ финал и добър филм поради успеха на актьорите и сцените в предаването на емоцията. Магическата и дори леко мистична атмосфера на филма и неговите сложности, като например игрите, които играе човешкият ум, са добре подкрепени от местата и кинематографията. 👌
Накратко, Керем Бюрсин продуцира успешен филм в първия си опит. Надяваме се той да продължи да пише, играе и продуцира. Той е име, което винаги сме обичали с неговата личност, актьорско майсторство и сега продуктивността му в нови области.

#BlueCave беше филм, който ме разплака, докато го гледах за първи път от много време. Особено се разплаках в края на филма направи филма добър. Не можете да намерите такъв филм в кината.

Това беше най-добрият филм напоследък, наистина ни липсваха историите, които изненадаха публиката.

Гледах филма #BlueCave. Надмина очакванията ми и ми хареса. Особено ме очарова с финалната поредица.
Той беше успешен като цяло с общата си фантастика, мистичната атмосфера в историята, музиката и локациите, както и операторската си работа. Беше много приятно да гледам динамиката на Джем и Алара. Kerem Bürsin и Devrim Özkan са дует с висока химия, които се допълват добре. И двете им изпълнения бяха невероятни. Бих искал да го гледам отново в бъдеще. Благодаря за усилията на целия екип.
Керем Бюрсин трябва да продължи да продуцира, мисля, че той излезе с успешен сценарий като актьор, който няма много опит в тази област. Надявам се да върши много по-добра работа.

Нова/стара снимка:
Керем, Ясемин Йозилхан и Кемал Чемалек със съпругата си Белиз на гала премиерата на филма "Синята пещера"

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 20:32 от mi_si

# 372
# 373
Керем потвърди, че си има приятелка Heart Eyes
🎤Ето и първата любовна декларация от Керем Бурсин: „Има някой в ​​живота ми.“
-Г-н Керем, има ли някой в ​​живота ви?
- Да
-И от колко време?
- Мхм....
- И от кога? Ние не знаем
- Знам, знам, че не знаеш..
- Отдавна ли? Нека поне да разберем.
- Ами много време мина.

Simple Smile

Предаването ще бъде излъчено тук:
https://www.youtube.com/@tvoksijen?app=desktop

# 374

Миси, нека, нека… такъв симпатяга Hug
Че колко пък много време да е минало? Как не са го хванали? Колко известни се крият, ама без успех. Успял е да заблуди жълтурковците, дето само АфРам дебнат. Да очакваме скоро Акиф, надали ще е по летищата, ако съдим по това Керем колко често ги посещава Joy

Общи условия

Активация на акаунт