💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 445
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Ново:
"Керем Бюрсин благодари на публиката на Синята пещера за проявения интерес."
https://x.com/thebursinguncel/status/1849059671102910590
Gift Heart

# 481
  • Кърджали
Още нещо от мен. 
Доста се самопсувах, но на инат на себе си го довърших /Ни Керем има вина, ни моето момче, просто шоуто е ужас за превеждане/.
Тази вечер с Ибрахим Селим - Керем Бюрсин 2024
https://videa.hu/videok/film-animacio/2024-S7QIRwxbmrnLoTR1

По принцип изрязох всичко, което не е свързано с Керем. Махнах и последната част на предаването, то е едва музикална игра, забавна е, ама ужас за превод. Сигурно ще има грешки.
Предаването е повече за забавление, но пак е пирятен начин да се опознае Керем.

# 482
Новата снаха е с доста елегантен стил Sunglasses

# 483
Какво става в Турция????
Направо вече не е за ходене дори на екскурзия.

# 484
Какво става в Турция????
Направо вече не е за ходене дори на екскурзия.
Е, чак па да не е за ходене. Тер.акт в Анкара.  Животът продължава.

А тази Ирен Хельваджъоолу ич не е симпатична.

# 485
  • Кърджали
Керем влезна в много щастлив период. Рожбата му "Синята пещера" жъне успехи, Ефлатун се приема доста добре сред руснаците, в личният си живот е щастлив.  Човек направо не може да му се нарадва.
Ирем преди да почна да я гледам, ми се струваше нещо неприятна. Наскоро по погрешка започнах да гледам "Ти разкажи, Черно море", взех че се влюбих в този сериал и взех, че я харесах. Сега и в Черницата ми харесва. Добра актриса е.

В Турция терористични актове все е имало. Не е нещо ново. Колкото и жестоко да звучи така отстрани.

# 486
Жеското или не, това е реалността.
Скрит текст:
2005-2008 гърмяха постоянно маршрутки в курортите, в Кушадасъ, в Мармарис, в Анталия.... кошчетата за боклук гърмяха, та бяха махнали навсякъде кошчетата за боклук. 2 седмици след като си бях тръгнал от Мармарис 2006 г, беше гръмнала маршрутка пред Макдоналдс в центъра, взрив с немалко жертви, а в същия Макдоналдс ядохме.  През 2010 бях в Диарбакър точно след като имаше някакъв бомбен атентат пред полицейски участък. И като се излиза от града проверяваха всеки в автобуси, маршрутки, влакове, по междуградските пътища.

Дано тази седмица ми остане време да гледам Маави маара. Не мога да изкажа мнение все още Grinning

# 487
# 488
Гледай го, няма да съжаляваш 👍
А за тер. акт. Пази Боже .. 🍀
Жеското или не, това е реалността.
Скрит текст:
2005-2008 гърмяха постоянно маршрутки в курортите, в Кушадасъ, в Мармарис, в Анталия.... кошчетата за боклук гърмяха, та бяха махнали навсякъде кошчетата за боклук. 2 седмици след като си бях тръгнал от Мармарис 2006 г, беше гръмнала маршрутка пред Макдоналдс в центъра, взрив с немалко жертви, а в същия Макдоналдс ядохме.  През 2010 бях в Диарбакър точно след като имаше някакъв бомбен атентат пред полицейски участък. И като се излиза от града проверяваха всеки в автобуси, маршрутки, влакове, по междуградските пътища.

Дано тази седмица ми остане време да гледам Маави маара. Не мога да изкажа мнение все още Grinning

# 489
  • Кърджали
Така изгледах и интервюто на Керем за Оксижен Тв. Приятно беше, смислено.  Тия дни си дадох ударна доза Керем Бюрсин.
Накратко някои неща.
Още от времето на университета е имал интерес към писането на сценарий и като цяло работата зад кадър.
Вдъхновявал се е от филмите, които е гледал още от детството. Цитира Тарантино "Да се вдъхновиш не е да откраднеш".
Не би приел изневяра.
Вече не се е опитвал да контролира всичко в живота си.
Вярва  в любовта от пръв поглед и смята, че хората на които им се случва са големи късметлии.
Има много пещери с името "Синята пещера". Една има и в Каш, друга на остров Капри, имало и в Анталия. И на други честа по света.
Не снимали в самата пещера, за да не смущават тюлените, които по това време раждали. Били помолени от хора в района ако може да не снимат там, и те веднага са се съгласили. Донякъде и не иска хората да посещават прекалено района, за да не се разваля екосистемата там. /Тук екологът в мен му казва сто пъти браво/
Като млад си е счупил носа в опит да впечатли девойка.
Според него това че една връзка е приключила, не трябва да води задължително до лоши отношения между вече бившите влюбени. Струва му се несправедливо спрямо отминалото споделено време /той по-хубаво го обясни, ама .../
Казва че вече може да се изразява по-добре на турски, отколкото на английски. Писането много му е помогнало в това отношение.
Винаги е искал да бъде млад баща...
Относно "Şımarık" - по принцил е искал да работи с Онур Юнлю, но като получил сценария дълго време не е обърнал внимание. Даже е искал да го откаже защото се е съсредоточил върху "Синята пещера".
Имал е платонична любов /това по въпрос, закачка с името на сериала на Гюпсе./
И подаръка му от спонсорите на предаването. Много подходящ подарък..

# 490
  • София
https://x.com/StefaniaSG97/status/1849069561502470192

Sunglasses
Скрит текст:
За атентата. Съболезнования за загиналите, ранените, пострадалите, за страха, причинен на обикновените хора.  
Обикновено целта на такива атентати е да се шокира и привлече общественото внимание и така да се окаже натиск върху управляващите. Но...Колкото и справедлива да е една кауза, никой няма право да отнема човешки животи, да насилва, осакатява, за плаши и засташава невинни човешки същества! Никой! Никой!

ПС:
Алекс, Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 20:41 от Dilemi

# 491
Много сте тихи днес… Grinning Smiling Imp

# 492
Забравих да кажа, че единственото, което не ми допада във филма на Керем е, че Alper Baytekin имаше малка роля в Синята пещера. Невероятен актьор, който заслужава много по-голяма популярност. Всичко му се отдава – от комедия – до драма.

# 493
Бях сигурна, че тази седмица Керем ще е на първо място

# 494
Здравейте! Flowers Hibiscus

Имам въпрос към Алекс за отговорите на Керем, понеже е обобщила тази част в превода си и не става ясно какво е казал. Питам, понеже се върти от профили в Туитър, които превеждат достоверно като цяло. Попиляват го заради тази част.

Керем Бюрсин участва в оригиналната програма на зората. "Най-големият проблем във връзките ми беше, че не обичах ваканциите и обичах да работя. Купуването на скъпи подаръци и празници е много просто и нелепо", каза той, "важното са чувствата". Той също така каза, че е нарцистично и не е нормално постоянно да се споделя в Instagram.

Общи условия

Активация на акаунт