💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 439
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Стори от Керем
Хадисе има РД 😉

# 466
Керем в Х ( Туитър):

Blue Heart

# 467
  • София
Зад кулисите на снимките на филма "Синята пещера" - ​​видеоклипове от членове на екипа

Sunglasses
Преди време прочетох текст, който някак е свързан с всичко, което ни вълнува и което обсъждаме тук тези дни:

Скрит текст:
„Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи.
Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме на по-малко.

Имаме по-големи къщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време.

Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко.

Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.
Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините.

Отидохме на луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните. Правим по-големи неща. но не и по-добри неща.

Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си. Пишем повече, но научаваме по-малко. Планираме повече, но постигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме. Правим нови компютри, които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло и на хапчетата, които правят всичко – възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете „изтриване”.
Запомнете, отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги. Запомнете, кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас. Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка.
Запомнете и казвайте „обичам те” на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, и ценете моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас. Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, и намерете време да споделяте всичко, което имате да си кажете.

Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.”

George Carlin

Джордж Денис Патрик Карлин (на английски: George Denis Patrick Carlin) (12 май, 1937 – 22 юни, 2008 г.) е американски комик, актьор и писател от ирландски произход, носител на награда Грами. Карлин е известен с политическия и черния си хумор, както и с точните си наблюдения върху езика, психологията и религията, като не се страхува да засяга много теми табу.Комедийният му номер „Седем мръсни думи“ е част от съдебния процес „F.C.C. v. Pacifica Foundation“ на американския върховен съд. Решенията на съда потвърждават правото на правителството да цензурира представленията на Карлин излъчвани по радиото.

Представленията му са обикновено моноспектакли (stand-up show) и са насочени основно към недостатъците на модерна Америка. Често разглежда съвременните политически проблеми на САЩ и осмива крайностите в американската култура. Много хора го смятат за наследник на късния Лени Брус. Карлин е определен от Comedy Central за втория най-велик stand-up комик на всички времена – след Ричард Прайър и преди Лени Брус[5]. Той е чест изпълнител и гост на The Tonight Show по времето, когато е водещ Джони Карсън. Карлин е първият, който води предаването Saturday Night Live.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 20:13 от Dilemi

# 468
Седмичната класация на Адба

# 469
Отговорът на Ханде Sunglasses

# 470
Нови на Ханде

Сладурчета

Приятелска среща

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 22:42 от azisiq

# 471
  • Кърджали
Интервюто на Керем Бюрсин и Деврим Йозкан за Бирсен Алтунташ
https://videa.hu/videok/film-animacio/Iy5RsU9wBWjbH2vo

Някъде се наложи малко да импровизирам, да перифразирам, но на Керем мисълта му на моменти тече малко хаотично.
Едит: подмених линка, че имаше гафове.

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 06:41 от Aлекcандрa

# 472
Алекс, благодарим отново за подаръка. Kissing Heart
Изгледах го, големи са сладури. Дано пак снимат нещо заедно.

Алекс, само ако ти се занимава, нещо се е объркало при сливането на файла. Станал е 32 минути, но реално първите 12 минути ги има 2 пъти т.е. цялото интервю е някъде около 20 минути. Субтитрите иначе си пасват точно и може да се гледа и така. След 12та минута почва пак отначало.

# 473
  • Кърджали
Ай, не знам що се е получило така. Аз вярно го бях изрязала малко, защото в един момент говорят за една песен, която така и не разбрах коя е /те си мислят че те като знаят за какво си говорят, и аз гиразбирам, хаха/, та вместо да се чудя какво да ги правя ,взех че го изрязах. Явно при сливането се е получило някакъв гаф.
Ще го оправя, но сигурно утре сутринта ще успея да го кача.

# 474
Частта с песента си я има, просто няма субтитри на нея, то е 2-3 секунди, може и така да го оставиш без субтитри. Добре си е. Просто махни първите 12минути от вече готовото видео.

# 475
  • Кърджали
Демек, не само че не съм направила това, което съм искала, ами и бонус съм лепнала. Браво на мен, наистина SmileySmileySmiley
Сутринта ще го оправя, че иначе ще знам че е така с гаф и ще се дразня, дори и да не си го пускам. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 476
Като гледах тези 20 минути разговор с по 3 реда текст нон стоп, то има повече букви , отколкото 1 час филм. Grinning Нормално да ти се замаи главата. Grinning

Миси, Керем в интервюто казва, че героите умишлено са направи така, по-човечни и неперфектни, че се засяга темата за изневярата и какво определяме за изневяра. Значи правилно сме отворили и ние тук темата. Sunglasses И като се замислих аз сега хубаво си стоя на диванчето и си коментирам, че за мен това не е изневяра, ама ако на мъжа ми му се случи нещо подобно, не съм сигурна, че ще разсъждавам баш така. Joy

# 477
  • Кърджали
Много е красиво.

Утре сутрин ще сменя линка. Оправих го, но докато Видеа го качи и конвертира, косата ми ще побелее Stuck Out Tongue
Все още правя опит и да преведа гостуването му при Ибо. На инат на себе си ще го довърша....някой ден.

# 478
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 479
  • София
Здравейте!

Снимки от интервютата за Mavi Mağara: Nature Sparkles

Вчера беше рождения ден на Başak Gümülcinelioğlu Nature Sparkles
Да е здрава, щастлива, да има нови проекти!
Nature Dizzy

Скрит текст:
Башак Гюмюлчинелиоглу е родена на 22.10.1991 г. във Фатих, Истанбул. Нейното семейство е имигрирало от Комотини. Фамилно име „Gümülcinelioğlu“ означава „син на човек от Комотини“.

Лек ден!

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 15:50 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт