💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 438
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
# 451
Алекс, усещам, че ти е неприятно това, което пишем в момента. Не само на теб и на други дами. Няма да ги споменавам, знаем ги кои са. Но коментираме както винаги това, което ни се дава като материал. Не си измисляме информация и не крием информация, дори с риск много често написаното да не ни харесва.

На мен ми е забавна от една страна цялата ситуация, но от друга си мисля сега, колко ли й е неприятно на жена като Ханде, в сериозна връзка от две години, да й бъде споменавано името с любовните похождения на бивш приятел, който е останал в миналото.

Никой не е виновен, че Керем си пусна сам бомбата в деня на премиерата на филма му. И ако в момента някои не бяха така запленени от ролята му в Синята пещера, или от интервютата за семейни ценности, цялата ситуация би им изглеждала много съмнителна.

Никой не му е виновен, че статията на Бирсен за връзката му е четена 4,3 милиона пъти за 16 часа, а тази, която Бирсен пусна за интервюто с Деврим за филма, само 50 хиляди.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1848439868831015155

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1848405344902648174

Възмущавам се, негодувам срещу двойните стандарти дори и за такива работи. Това е, такава съм.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 15:31 от midnight__sun

# 452
Снахата днес. Симпатяга е

# 453
  • Кърджали
Слънце, по-неприятно ми е начина по който се пише понякога, да. И съм го казвала дори когато в темата се изливаше и коментираше хапливо /да не кажа с така популярната дума хейт/ и началото на връзката на Ханде с Хакан Сабанджъ. При все, че да, Ханде не ми е сред любимките толкова, да симпатична ми е, но до там. Но все пак дори и тогава многократно бях писала, че трябва повече уважение към личният живот на който и да е от двамата.
Да, за работата му/им мога да си позволя да бъда по-критична, понякога дори съм била много критична, особено за някои неща, които е правил Керем (защото все пак таланта е това, което ме привлече в него и исках да виждам развитие, а не забиване на едно място, най-вече в нищото. Дори, въпреки че да, Ханде не ми е сред любимите актриси, съм ѝ признавала че тя не седи на стари лаври, а се развива, опитва нови неща.)
Иначе, това че има двойни стандарти в света, не е новина. Не е само там, не е само тук. Колкото и да не ни е приятно, все още не сме се отървали хората от тези двойни стандарти. Но това не е по вина на нито един от тях, ни на Ханде, ни на Керем, ни на настоящо/бъдещите/бившите/потенциалните им партньори.

# 454
В Туитър въртят инфо, че снощи Керем е казал в предаването на Аслъ Шафак, че се е разделил с Ханде, защото не обича да ходи на почивки и екскурзии?

Това реално ли е или фалшива новина?
4

Самоцитирам се, понеже забравям за неща, които искам да спомена. Щастлив човек във връзка така ще отговаря ли за предишните си връзки? Знаейки, че и двете дами, Ханде и Серенай, обичат да пътуват и го правят без нуждата от мъж до себе си, който да им спонсорира пътуванията? Правейки такъв коментар, нали не очаква, че хората, които ги следят и им гледат проектите от години, не биха свързали по някакъв начин отговорите му с тях. Само заради това ли се провалят връзките му? Трябва да си много наивен, за да мислиш, че една жена ще те остави, само защото не си я завел на Малдиви.

Алекс, двойни стандарти, но в темата. За светът не ми е работа да мисля. Пиша с вас тук, приела съм ви по-близки виртуално и по някой път направо ме шашардисват някои хора с коментарите си.

# 455
  • Кърджали
Тук малко думите му са извадени от контекста, ама както и да е.
Иначе, има хора, които са си работохолици и е трудно да се живее с тях.
Скрит текст:
Сега няма връзка с Керем, но нали по принцип примирам по Ибрахим Селим, невероятен човек, но работохолик. Ама ужасен работохолик.  Сам си казва, че това убива връзките му. Откак влезе в полезрението ми преди няколко години имаше две много сериозни връзки, които всички очакваха да стигнат до брак, втория път самият той вече и  къдрокосата си дъщеричка си представяше, но се проваляха връзките му накрая.  И сам си го казва това, знае си какво му убива връзките, ама работохолик, какво да го правиш. Естествено, не само работохолизмът и нежеланието да отделиш 5 дни например, които да ги отделиш на човека до теб, а не на работата, е причината. Всеки човек си има кусури, във всяка връзка си имат вина и двете страни.
Аз не искам да го играя ничий адвокат. Навремето не съм си позволявала да напиша лоша дума за връзката на Ханде с Хакан Сабанджъ,  сега няма да си позволя да напиша същото и за Керем. А, дали ми харесва тази връзка или не, това е друга тема, но все тая, казвам си, не е моя работа, те да са си щастливи и толкова. Аз както не обичам хората около мен да се ровят в моят живот, така не обичам и да ровя в чуждите,  свеждам си нещата до "ами ако аз"...
Даже навремето много пъти бях писала, че за мен повечето от токсичните коментари идваха от хората, които така и не успяха да разграничат екранна от реална любов и така и не приеха крахът на реалната връзка. И от там всяко новопоявило се лице в живота им, било то Хакан, Хасан, Есма, Фатма, все тая беше неподходящо, връзката беше едва ли не престъпление и така нататък. Сега е почти същото, казвам почти, защото се добавя и частта "А, тогава за Ханде се изписа това, сега е ред и за него да се пише така, или защо не се пише пък".
Довечера ще пусна превод на интервюто на Бирсен с Керем и Деврим. Май се отказах да превеждам предаването му с моето момче, просто още на 5тата минута си спомних защо всеки път се самопсувам като тръгна да го превеждам /много си го обичам това момче, обаче много говори и все кога не трябва Laughing/. На мен ми беше приятно интервюто на Бирсен, още повече че се казаха интересни неща за филма, процеса и приятелството между Деврим и Керем.

# 456
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus
По новината на деня. Stuck Out Tongue Closed Eyes Не знам дали е истина или не, времето ще покаже, но му/им желая щастие. Преди време взех решение да се въздържам да коментирам личните животи и избори на партньори на Ханде и Керем. Така и сега, животът си е техен,  да ходят и правяат каквото им се иска, с когото си изберат. И дай Боже да са доволни и щастливи. Толкова. Satisfied

PS:
Katya_I, Hugбеше ми много интересно за чета разсъжденията ти, идвай по -често!

Алекс, Hug благодаря за превода на интервютата. И въобще ми е много хубаво, че последните дни си често при нас!

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:40 от Dilemi

# 457
Мисля, че масовката тук ни издразни основно демонстративният начин, по който се пусна новината. И някои отговори на Керем, разбира се, които са в контраст с предни негови такива.

Не мисля, че на някой тук вече му дреме или има претенции с кого ще са Ханде или Керем.
Може би почитателките му, които не харесват Ханде, малко ще се поуспокоят в изкази си от неудобство.

# 458
Свърших работа! Радвам се, че темата още не е закрита. Joy Значи не сте преминали добрия тон, браво на вас. Grinning
Само да ви кажа, че четейки ви отстрани според мен Слънцето и Алекс не си репликират една на друга, говорят за съвсем различни неща и двете. Joy

Алекс, благодаря за откъсите от интервюто. Hug Уважавам опитите ти да разсееш обстановката и да ни върнеш към по-съществената тема, но знаеш как е винаги, докато всеки не си каже какво мисли, няма да стане. Grinning

Тя е и любимката на Арзу.

Диди, развесели ме искрено! Благодаря ти! Grinning

# 459
Аз и преди съм го споделяла тук, че май май ерата “ХанКер” значеше/значи много повече за нас(феновете), отколкото за тях. Вече са на възраст, в която всяка любовна раздяла е кофти, така че дано и едните, и другите са щастливи във връзките си. И предвид създалата се ситуация от Керем и Мелиса, или пък съдбата Grinning какво по-хубаво от това да ги видим след време на една маса с погледи напред, усмихнати лица и простили сърца?
Бъзиците настрана, на мен лично забавно ми беше снощи, чак до задушаване Joy Бързо ми мина и малко по-надолу ще ви напиша защо. Ноооо за меркантилност е смешно да се говори както за Ханде, така и за Керем - хора с име, занаят и пари.
Надявам се в момента нито на Ханде да ѝ пука за ситуацията, нито на Керем и Мелиса. Колкото и пари да имат, нищо не може да откупи помията, която се изсипва върху известните личности. Не толерирам нито поведението на откачени фенове на Керем в миналото, нито поведението на част от феновете на Ханде в момента. И отварям скоба, свързана с едно събитие от миналата седмица:
Скрит текст:
Никога не съм била фен на групата One Direction, но смъртта на Лиам Пейн ме разстрои по някакъв начин, един-два дни с интерес гледах разни обяснителни за съдбата му клипове в интернет. Много отвратителни коментари срещнах. Ами надрусал се, да мре. Товарът да си известен е брутален. Едни имат силна психика и оцеляват, други - не. Не мисля, че Лиам, връстник на Ханде, искаше да си отиде на 31 години по такъв начин. Майката на детето му напомни в социалните мрежи, че преди всичко е бил личност. Със сърце в гърдите и с хора в сърцето.
Та отворих тази скоба, за да ви замисля за така наречената модерна дума “хейт”. Да внимаваме какво четем и какво пишем. За Ханде, Керем и всички като тях.
За влюбването на Керем и Мелиса… някаква шегичка на съдбата, карма, урок за тях, за нас…

Една черно-бяла история:

И едно по-различно настояще:

В което виждам само цвят и красота. Two Hearts Flowers Four Leaf Clover

# 460
  • София
Коко Flowers Rose  Nature Sparkles

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 18:09 от Dilemi

# 461
Бурак ако съдим по слуховете утре ще е в Кан с настоящата си екранна половинка и ми е някак носталгично, затова за баланс ви пускам една мигличка, кадър от епизод 1 на “Bambaşkа Biri” Heart

# 462
# 463
Керем има нов клип

# 464
Ново:
https://x.com/thebursinguncel/status/1848755131862393208
#KeremBürsin отговаря на въпросите
 1.Най-доброто място за романтична ваканция - Навсякъде, където има море, не във фитнеса
2.Най-странният талант - Мога да мърдам ушите си когато говоря
3. Кой е твоят герой? - Моето семейство
4. Перфектен ден с три думи - Ако е нормален ден, това е спорт, моето семейство и приятели.
5. Филмът, който ме разплака - Намирането на Невърленд "Magic Country"
6. Най-добрият подарък, който някой ми е правил - Току-що получих много хубав подарък от Гюнфер.
7. Най-лошият ми навик - Стремеж към съвършенството
8. Ако можех да ям само едно ядене до края на живота си - Тогава това ще са ястията на майка ми
9. Най-големият ми страх - Че не виждам близките си.

Общи условия

Активация на акаунт