💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 437
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Мики, имам гениална идея:
Да преименуваме темата - "ХанКер СабанджЪ - преди и сега - тема 42"

хем пести символи, хем е истина .... а е и готино Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 436
Мики, имам гениална идея:
Да преименуваме темата - "ХанКер СабанджЪ - преди и сега - тема 42"

хем пести символи, хем е истина .... а е и готино Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses
Аз съм ЗА идеята, с две ръце! Joy
Ама аз имам един въпрос!
Актьорите ли полазиха сем. Сабанджъ или сем. Сабанджъ полази актьорите? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 437
  • Кърджали
Миси, не мога да се съглася май с нито един от изводите ти.
1. Джем не беше тръгнал към Синята пещера дефакто. Той на  никъде не беше тръгнал. Добре де, към Отвъдното, ако го броим за някъде. Всичко това беше като сън в умиращото му съзнание, а в сънищата човек невинаги действа логично.  Някои представят смъртта като тунел, на края на който се вижда светлина, Джем си представяше отвъдното като пътя към там, където така и не заведе любимата си жена. /съжаление 1/.
За това дали е лъгал Алара, ненапускайки работата си. Сега, гледайки от моя гледна точка, и предвид факта, че и работата на мъжа ми е такава, че може да се каже, че е в единия крак в гроба /или в затвора, и не знам кое е по-гадното/, професионален шофьор е, сега като споменах затвор някой да не си помисли нещо  Laughing и като израснала сред военни и полицаи /всичките приятели на баща ми бяха я полицаи, я военни/, мога да кажа, че е малко несправедливо да създаваш връзка, семейство с някого, знаейки предварително какъв е, но с надеждата че ще го промениш. Не става така, не е честно. А, ако той сам стигне до извода че трябва да промени нещото - добре дошло, но иначе положението е "ти знаеше предварително". Всъщност, да, Джем беше обещал нещо и е бил на път да го изпълни. Такива решения не се вземат лесно, а и човек винаги е склонен да отлага, защото вярва че има още много пред себе си.
Отделно, Джем като малтретиран и подценяван от баща си, с професията си е намерил своя начин да се докаже и на себе си, че не е онова непрокопсано дете и млад мъж, за какъвто го е обявявал баща му /видяхме, че дори в чистилището, така да се каже, пак чуваше от баща си "от теб нищо не става". / Разбираемо за мен, защо му е било трудно да вземе това решение.
За "изневярата"... Чак връзка е нямало. Да, тук стои въпроса кое точно е изневяра. Но мисля, че и в думите на Джем и после в "съня" се изясни, че не е имало нищо между тях. Момичето и без това си е било лабилно, имало е една целувка от нейна страна малко след като е изгубила приятеля си, също военен....Явно и след случилото се, и без това психически лабилна, тя се е самоубила и това му е тежало на съвестта. Защото на всеки на съвестта би тежало.
За това защо не са отишли до Синята пещера пак стигаме до момента в който човек, вярвайки че живота е пред него /никой не вярва че ще умре млад все пак/, все отлага в името на това да дойде "правилния момент". Ние не знаем какъв правилен момент е очаквал Джем. Може би е искал това да е един вид изненада като напусне окончателно армията, може би си го е пазил за момента в който създадат и дете. Човек все си мисли, че има един правилен момент, но докато го чака този момент, ей така може и да не го дочака.

Относно Алара... И тя със своята травма от това, че като дете е била изоставена от баща си, много добре ѝ разбирам страха да не загуби Джем и да остане И без него /защото няма да се лъжем, за едно дете да бъде изоставено от баща си, винаги е голяма болка, особено за момиченцата, за които бащата би трябвало да е първият герой и първата любов/. Затова и беше нейното настояване той да напусне армията /тези ѝ настоявания и обвръзвания на бъдещето на връзката им с това решение мен пък на моменти леко ме дразниха, но ги разбирам. А и все пак гледаме историята през очите на отиващ си мъж, който съжалява, че не е използвал дните си за да бъде повече с жената, която обича./
Моето усещане е, че положението беше малко и двамата дърпаха дявола за опашката. Тя с постоянния си страх от очаквана загуба, той с типичната за един млад мъж самоувереност "аз няма да умра, аз си върша добре работата, живота е пред мен, щастието е пред нас".

# 438
Момичета, на работа съм, имайте милост, не мога да ви изчета. Grinning И моля ви, съобразявайте се с шегите, че има чувствителни сред четящите.

Миси, според мен не си разбрала точно. За мен Джем не е изневерил, а е опитал да помогне на момичето , понеже е била в депресия, защото приятелят й е починал, така поне го разбрах аз. Тя обаче приема поведението му погрешно и го целува, той се отдръпва. Това май е цялата случка, поне това показаха.
А иначе че е поставял кариерата и призванието си пред семейството дълго време, така е. Много семейства са в подобна ситуация, включително и моето доскоро...

Новината хич не измести фокуса от работата на Керем, нали? Нищо не ме дразни. Само това.

# 439
Затова отгоре подчертах, че си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него Simple Smile

За мен си е изневерил класически. Все пак всеки е свободен да интерпретира нещата както ги вижда. Simple Smile

Затова и имаше сцена около огъня как е „омагьосан“ от жената. Откъде да сме сигурни, че не е направила опит за самоубийство, защото Джем е отказал да се разведе с Алара. Примерно…

# 440
В Туитър въртят инфо, че снощи Керем е казал в предаването на Аслъ Шафак, че се е разделил с Ханде, защото не обича да ходи на почивки и екскурзии?

Това реално ли е или фалшива новина?

# 441
В Туитър въртят инфо, че снощи Керем е казал в предаването на Аслъ Шафак, че се е разделил с Ханде, защото не обича да ходи на почивки и екскурзии?

Това реално ли е или фалшива новина?

# 442
  • Кърджали
Каза че по принцип проблем във всички ( предишни ) връзки е било това, че не обича да ходи на почивки, за него е малко като загуба на време, предпочита да е зает с работа.

# 443
Привет! Simple Smile
Поли, разбрах въпроса ти относно филма на Керем, но ще ти отговоря в отделен пост, пак ще погледна основните сцени - срещи в пътуването на душата на Джем.
Сега обаче се обаждам по повод "бомбата" за личния живот на Керем. Признавам си (пък май го и писах тогава), че трудно приех раздялата му с Ханде. Ама с времето осъзнах, че съм си изградила своя представа за тази двойка и трудностите ми идват от разминаването с представата ми. И ... престанах да пиша по въпроса, четях ви. И общо взето, мога да кажа, че Ханде - Хакан с времето ги захаресвах, поне това, което показват напоследък. Нито Ханде е бедно девойче, та да ламти за пари в една връзка, нито Хакан до тук е показал неуважение. А кой колко и как обича е съвсем друг въпрос. Няма симетрична любов.
Що се отнася до избора на Керем - ами интересна хубост има тази Мелиса, страхотни очи. И за първи път тук е спомената през м. май т.г. с популярната и сега обща снимка. Това отговаря на въпроса към Керем, отскоро ли е връзката им, той отговаря нещо като - колко да е отскоро. И аз някак си си представях новата му любов като руса жена по подобие на първата му любов от Америка, за която той винаги се е изказвал възторжено. Сигурно и затова я приемам спокойно и ... ще изчакам. И Керем не е бедняк, търсещ пари в една жена. Дано всичко да върви гладко. Надявам се, защото прочетох, че е завършила психология. Simple Smile

# 444
Браво Керем, много стойностна дама е Мелиса Сабанджъ! Една от младите ярки лидери в момента в Турция. Следвам я от няколко месеца, впечатленана съм от цялостната и визия ,концепции, перфектен стил. Изискана и много земна. Доколкото прочетох с Керем  ще имат съвместен проект и от там са се сближили. Керем от известно време я лайква редовно. Тя е и любимката на Арзу.
Харесвам ги като двойка, имат общи виждания и преоритети със социална насоченост.
Съдбата понякога нарежда картите по интерес начин.
Отново поздравление за Керем и новата му изгора! Gift Heart
Хубав ден на групата! Flowers Four Leaf Clover

# 445
Диди, Керем има съвместен проект с Пънар Сабанджъ,  не с Мелиса Сабанджъ 😉
Браво Керем, много стойностна дама е Мелиса Сабанджъ! Една от младите ярки лидери в момента в Турция. Следвам я от няколко месеца, впечатленана съм от цялостната и визия ,концепции, перфектен стил. Изискана и много земна. Доколкото прочетох с Керем  ще имат съвместен проект и от там са се сближили. Керем от известно време я лайква редовно. Тя е и любимката на Арзу.
Харесвам ги като двойка, имат общи виждания и преоритети със социална насоченост.

# 446
  • Кърджали
Аз пък тъпо и упорито ще пускам неща, които нямат общо със жълтините. /Честно казано иначе ми идва много токсично/.
Още  от интервюто при Аслъ Шафак. Определено много ми хареса.

Казва, че дори и да няма никаква работа сутринта, редовно става в 5:30 – 6 часа.
Докато са писали първият вариант на филма, нали каза че са го написали за 5 дни, според статистиката на програмата, която са ползвали – работили са по 16 часа на ден.
„Имам си рутина. Събуждам се, идвам на себе си. Имам един тефтер, в който пиша това, което ми е дошло на ум (в последните два месеца не пиша), след това кафе, спорт. После закуска и след това кардио. Спортувам всеки ден, но това е повече защото чувствам такава необходимост,  чисто психологически.. Времето в което си мечтая, фантазирам е времето в което спортувам. Пускам си музика и ако в този период пиша и нещо съм забил, времето докато спортувам е и времето, в което намирам решението.“
„Аз съм старомоден романтик. Обичам да пиша писма, да оставям тайно писма. Не обичам да ходя на почивки и това винаги е било проблем във връзките ми. Аз обичам да работя. Ако да работя е да съм вкъщи и да пиша, седя вкъщи и пиша. Според мен дори на пода в хола може да се направи много приятен пикник. Да, действието е важно, но е и много важно да го усещаш в сърцето си и да го предадеш. Според мен това вече липсва в ежедневието ни.“

Показноста в отношенията между хората не го кефи, така да кажа. Важно му е времето, прекарано с човека, дори и да е просто като разходка по улицата.
Не обича примерно да носи маркови дрехи. Казва, че от известно време предпочита да не работи като рекламно лице на марки за дрехи. Не обича да носи дрехи, в които изпъква логото на марката. За него това  сякаш „разсейва“ човека отсреща, карайки ги да обръщат повече внимание на това какво си облякъл.
Тук водещата Аслъ Шафак цитира първото изречение от една книга 1981 на Мехмет Ероулу „Тя не носеше бижута, но какви очи имаше.“
Казва, че носи дрехите си дълго време, например имал блуза/тениска, от вече 20 години.
Според него хората, които са известни, на показ, да парадират със скъпи дрехи и бижута, му идва малко прекалено.

„Не очаквам нищо от зрителите. Те не са ми задължени с нищо. Който може да ме разбере, който успява, го прави.“
„И да не бях актьор, да не бях известен, вероятно пак бих си бил същия човек. Това е моята природа.“
„Не мога да правя нещо, в което не вярвам.“
„Семейството, обкръжението е много важно. Опитваш нещо, правиш опит. Успяваш, не успяваш, понякога се оказва, че си се излъгал. Но не трябва да се обвиняваш, да се самонаказваш, за това че си се излъгал или си се провалил.“

# 447
Диди, Керем има съвместен проект с Пънар Сабанджъ,  не с Мелиса Сабанджъ 😉
Да  Тина, има с Пънар, дори и гостува наскоро като първи гост в предаването и. Керем участва и в съвместни проекти със съпруга на Пънар, но прочетох, че с Мелиса са започнали проек за който скоро ще разберем.

# 448
# 449
  • Кърджали
Режисьорът Къванч Баръйоню написал доста хубави похвални думи за Керем и "Синята пещера"
Мисля че пред Керем Бюрсин се открива един нов път.Освен като актьор, той като сценарист е написал различна история. С обратите, с прескоците във времето, които карат зрителят да се замисли, създал е проект, какъвто не сме свикнали да виждаме много по турските телевизия и кино. Не искам да напиша повече, за да не развалям емоциите на тези, които още не са го гледали. Но препоръчвам да го гледате, няма да съжалявате.

Общи условия

Активация на акаунт