💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 428
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Тина, карма, съдба… късмет. Кой както ще да го нарича, фактите са си факти Grinning Kissing Heart
Интересна ситуация, в която виновни няма.
Историята много е видяла, колко разделени двойки след време стават приятели… нашичките съдбата реши да станат рода(ако е писано да има сватби де😄)

# 421
Нали е актьор. Затова му се плаща. Трябва да изглежда така както е решил или така както го е посъветвала Гюнфер. 😉

# 422
# 423
Знаете ли на колко години е Мелиса С. ?

# 424
Добро утро! Flowers Hibiscus

Тина, 93 набор е.

Голям цирк, сценаристите на Рибарчето могат да се вдъхновят за още един сезон. 🤣

За 10 часа, 2.5 милиона прегледа. Разбират ги Керем и Гюнфер нещата.

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1848439868831015155?t=Rt9ai … FSdVrU4fbyBw&s=19

# 425
Нали имаше началото на 23 година колаж с Ханде и Хакан и постера на “Рибарче”, даже една сладурана от вас го беше публикувала тук…
Чакаме втори вариант на постера днес Grinning

Тина, 93 набор е.

Голям цирк, сценаристите на Рибарчето могат да се вдъхновят за още един сезон. 🤣

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1848439868831015155?t=Rt9ai … FSdVrU4fbyBw&s=19

# 426
Освен Тина или аз да го донесем? Другите няма да минат, не им харесва ситуацията и ще запазят мълчание. Така е винаги, когато е за Керем.
Мечка страх, мен не, нали знаете. 🤣

# 427
Има. Още снощи го завъртяха. 😎😉
Ама ако го сложа веднага ще ме докладват.
Само на Ханде и Хакан може да се слага такъв колаж 😉
Те наборки с Ханде. Мелиса между другото е голяма сладурана. Нежна и крехка.
Нали имаше началото на 23 година колаж с Ханде и Хакан и постера на “Рибарче”, даже една сладурана от вас го беше публикувала тук…
Чакаме втори вариант на постера днес Grinning

Тина, 93 набор е.

# 428
  • Кърджали
От интервюто при Аслъ Шафак, тя наистина умее да води разговор.
„Преди предаването си говорихме за щастието и за това колко важно нещо е щастието. Но да може и да дадеш това щастие, да дадеш надежда на някого, ако използваш платформата си за нещо такова, тогава има смисъл. В началото бях далеч от социалните медии, но в последствие разбрах, че искам да ги ползвам по този начин – ако трябва за правата на жените, ако трябва за околната среда, искам да се забавлявам, да карам хората да се смеят, нека и за това да е.“
„Социалните медии водят много бързо до забрава. Или правят много анормални неща да изглеждат нормални. Та в това съм малко в дилема. Да, искам да ги ползвам за позитивни неща, но и в същото време не искам хората да прекарват много време тук. „
Относно писането на сценария: „Пиша заедно с много близък мой приятел – Осман Кая, който в същото време е и невероятен режисьор. С него от 5-6 години пишем сценарии. Започнахме първо с един сериал. Пишем само двамата. В някои проекти той е пилот, аз съм ко-пилот, в някои – аз съм пилот, той е ко-пилот. Зависи от кого излезе историята. По това време пишехме сценарий за сериал и го приключвахме. Получих сценарий за филм, романтичен филм и беше зле. Да, разбирам защо искаха да направят такъв, защото в нашият сектор можем да ги направим, продаваме ги и зрителите в чужбина ги приемат. Това няма смисъл да го отричаме. Разбирам, но нека да е по-качествено. Не успях да им обясня милъта си и тогава казах: „Добре, аз да го напиша. Добре, да има нотката на любовта вътре, но нека ви покажа каква история искам да бъде.“ Веднага се обадих на Осман и му казах „имаме една седмица, за да напишем нещо“.
Керем разказва, че известно време след като са били готови със сценария и вече подготвяли всичко, при едно гостуване на сестра му в Канада, прочел отново сценария и решил, че това е ужасно нещо. След това с Осман променили 85% от сценария.
„ След това изпратихме сценария отново и получих обаждане „Това какво е?“ Казах, вижте, всъщност това трябва да е историята. Да, да променим почти целият сценарий беше голям риск, направо глупост, но знам, че ако бяхме заснели онази другата версия – тц, не бих го искал. Та затова, добре се получи.“
„Винаги съм имал такова желание – сценарий, работа зад кадър. Цел.“
„Ако наистина има нещо, което те вълнува, то и чака правилният момент.“
„Да видиш как нещо което си написал и оживява... Да, актьорството е една любов, но сега се чувствам все едно съм открил една нова любов. Различно е.“
"Научих се да бъда търпелив. На 20 не бях търпелив, но се научих. Ако стане, става, ако не става, значи не става."
Има и още, но после...

# 429
Първо да отбележа, че това си е моето мнение Simple Smile

На мен филма Синята пещера не ми хареса. Бих му дала 5 от 10 ( и то само, защото участва Керем и Алекс си загуби от личното време да го превежда. В действителност макс. -3,5).

Основното, което най не ми допадна беше Джем. По-маловажните неща ще ги пропусна.
Във филма главният герой в случая Джем го представят като мекушав, лабилен човек, който лъже и не си държи на думата. А на всичкото отгоре уж е много влюбен в жена си, която лъже постоянно, а и изневерява със съпругата на колегата му....
... и уж "отива" към Синята пещера, но не отива с лодка, за да стигне, а ми по баирите ..., за да е сигурен, че няма да стигне... просто се опитва да успокои съвестта си, защото е виновен, а всеки преди смъртта си иска да намери покой.... ( Единственият достъп до пещерата е само по вода. )
Когато кажеш нещо трябва да си спазваш обещанията. Един мъж струва, колкото струва думата му. А думите на Джем не струват нищо.

Та накратко:
 - 5 г.+ лъже Алара, че ще я заведе до Синята пещера. ( Все едно до Мачу Пикчу ще ходят).

- Излъга я, че ще се напусне военните, обаче не му се иска и до последно отлага ( даже не е сигурно дали е подал документите или само ги размахва насам-натам)

- Хванал си е и любовница ( и явно е била важна за него, щом в последните си мигове живот подсъзнателно мисли за нея)

# 430
Flowers Herb Слънчев да е деня, Ви момичета!
Чудесна новина за Керем, полага му се да е щастлив, влюбен и обичан, независимо от фамилията на жената.

И в духа на последните постове сега е време за ... "Бащата не дава момата"

# 431
Ако преди година Керемките не попиляха Хакан и "меркантилната" Ханде сега всичко щеше да е мир и любов.
Но тя такъв хейт отнесе, а покрай нея и Хакан.
А сега стана забавно. Сериал в реала 😉😎

# 432
ВАЙ БЕ!
Каква новина! Прекрасна! И таймингът е добър. Браво на Гюнфер.
Как точно при Бирсен на интервю за премиерата на филма сподели НОВИНАТА, която всички чакат последните 2? години. Мрежата гръмна, всички говорят за Керем.
Естествено, че ще избере Сабнаджъ, жалко, че Хакан няма сестра, иначе щеше да е тя.
Сега да видим това клето момиче дали ще издържи на всичкия хейт, който ще се изсипе, който вече се изсипва върху нея. Защото Хакан го попиляха. Такива грозни обиди не съм чела скоро. И на нея нама да го спестят.
Интересно ми е друго, човек във връзка може ли да се държи така, както Керем във Венеция с Хадисе. Или това е било преди да стане серизона връзката...
И сега ми се изясни защо е толкова успешна годината за Керем, защото и той се докопа до клана Сабанджи. Сега само да питам, той е по любов с МС, нали? Не е златотърсач, който си търси богата булка да му плаща масрафите, нали? Само Ханде е таква, нали?

Иначе е симпатично момичето, образовано, младо. Дано наистина удържи на това, което я чака, а Керем да е наистина толкова щастлив, колкото изглежда!

# 433
Леле, цял сериал може да се напише за семейство СабанджИ и сие!
Аз като по-страничен наблюдател, виждам, че тази връзка между Керем и г-ца СабанджИ е голяма еуфория, а преди година-две, Хандето я хейтиха под път и над път, каква интересчийка е и колко е меркантилна.
А сега... Керем е герой!
Двоен аршин, а?

# 434
Всъщност, Мелиса прави неща, които прави и Хакан. Участва в борда на директорите на семейната фирма. Учила е в чужбина, пътува, занимава се със социални каузи, както го прави и Хакан. Реално няма разлика, но почитателки Керем има много. Онзи туит "включително Ханде", така и не го взеха за пример от Керем.
Дано има здрави нерви жената.

Това е най-големият ПР в последно време. Би и ХанКер, би и на Рибарчето драмите.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 10:59 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт