💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 426
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Лайк от Керем за Мелиса Сабанджъ от преди няколко дни 😎

Слух от Туитър - коментира се, че Мелиса С. не иска да правят връзката си публична ( към момента ). Все още се опознават.

# 406
Никой не е длъжен да гледа под аватара мъж ли пише, кокошка ли. По подразбиране в тези теми пишат основно жени.
E хубаво, само жени гледат ТВ, само жени пишат в този форум. Извинявам се, че си уточних пола (нищо, че за да няма объркване, съм го уточнил под аватара), явно трябваше да си затрая и да ми е окей и занапред да се обръщат към мен в женски род, най-нормалното нещо. То пък човек нищо да не каже.

Колкото до Сабанджъ... какво лошо има човек да каже как е правилно? Аз също не разбирам примерно немски, френски... и ако се затруднявам и не знам нещо, ще кажа "мерси" на всеки, който ми каже нещо как е правилно. Ако не знам, питам.. и така. Чак пък такива реакции...

# 407
С помощта на ИИ

# 408
Айде… бомбата гръмна.
Миси, добри сме Sunglasses
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1848439868831015155?s=46
“Керем Бюрсин е влюбен в Мелиса Тапан… Сабанджъ.”

# 409
Интересно ми е дали това, което се писа тук и като цяло за отношенията на Ханде с Хакан Сабанджъ, се отнася сега и за Керем с Мелиса Сабанджъ? Не виждам разлика честно казано. И баш за премиерата на филма, съмнителна работа.

Много добре са знаели с кого е, изчаквали са просто. Не сме балами. Satisfied

Встрани от новината, дано това да е човекът за него.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 22:20 от midnight__sun

# 410
  • Кърджали
Ами честито на Керем, дано да е открил щастието си. 
Дано и любовният и професионалният му живот да е щастлив.

# 411
Ами честито на Керем, дано да е открил щастието си.  
Дано и любовният и професионалният му живот да е щастлив.

Всъщност, нашите писания днес, че той няма връзка според мен и че той си пази връзката от папараци и луди фенки от друга страна се обезсмислят. Satisfied Но да, дано е щастлив в личен и професионален план.

На мен си ми мирише на голям ПР това афиширане, но все тая.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 23:36 от midnight__sun

# 412
Ветеранки, ако някой ви беше казал преди време това, което знаете днес… щяхте ли да повярвате?

Животът е най-лудото и непредвидимо дизи.

Нека Ханде, Керем и целия клан Сабанджъ са щастливи и живеят в мир Grinning

П.С. Харесвам снахата Simple Smile
Шефке, направи анкета по въпроса.

# 413
Ветеранки, ако някой ви беше казал преди време това, което знаете днес… щяхте ли да повярвате?

Животът е най-лудото и непредвидимо дизи.

Нека Ханде, Керем и целия клан Сабанджъ са щастливи и живеят в мир Grinning

П.С. Харесвам снахата Simple Smile
Шефке, направи анкета по въпроса.
Разбира се, ние сме свикнали на драми, скандали и карми. Satisfied В Туитър е много забавно в момента. Satisfied
Явно не само Ханде се бута да е Сабанджъ, както беше писала една потребителка тук преди време.

Половинките

# 414
Бирсен не беше ли хванала Керем да го интервюира относно "Синята пещера", а накрая лъсва със заглавие "Керем е влюбен в...". Еми някак хич не ми стои на място. Пак личният живот ще измести професионалният ми се струва. Thinking Както и да е, знаем, че нищо не се случва без одобрението на мениджърката, щом тя е разрешила, значи всичко е точно. Grinning
Честито на новата двойка! Дано се задържат поне колкото Ханде и Хакан. Joy Тях ги обричах на провал, те пък ме изненадаха.

Кате, благодаря за разсъжденията ти относно символиката във филма, беше ми интересно да те прочета.
Нали казват, че преди смъртта виждаш живота си на лента. Ето това видяхме според мен ние, живот на лента, всичко най-смислено от него. Болката от загубата на любим човек винаги ще я има, дори да сте живяли заедно 80 години, съжаленията винаги ще ги има, нищо ново, нищо нечувано не беше показано във филма, но отново ни беше напомнено за краткостта на живота и колко е важно да живееш сега, да си до близките си сега. Утре не е гарантирано за никого.

# 415
Влюбен, ама му личи! Grinning

# 416
Браво Миси. Позна ⚘👍
На 90% залагам, че е Melissa Sabanci Wink ( от доста време се носят едни слухове в соц. мрежи .. )

# 417
Flowers Hibiscus  Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 418
Добро утро!

# 419
Това кармата е много интересно нещо..

Важно е да се влезе в кръга на Сабанджъ 😎😉

Общи условия

Активация на акаунт