💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 40/

• 32 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 390

Ханде Ерчел и нейният приятел Хакан Сабанджи...
Само да знаеш, че е Хакан Сабанджъ.

Извинете ме г-жо, но така го е превел Гугъл превод, изобщо не съм обърнала внимание, но ясно се разбира за кого става на въпрос. А и не съм на изпит по правопис... или греша?

# 391
Не говорим за изпити. Казвам ви нещо полезно, запомняте си го, казвате "мерси" и всичко е усмивки.  Не съм "г-жо", под аватара ми пише "мъж". Не Ви казвам нищо лошо. И "гугъл" не е нужен, това е просто име и не е неизвестно.

# 392
Извинете ме!
Никой не превежда имена, превода беше на цяло изречение, не съм гледала превода на името.
Забележката е неуместна!

# 393
Благодарности на Алекс , за страхотния превод на невероятният филм "Синята пещера".

Така им се кефих на Керем и Деврим с чаша червено вино и пред 50 инчова плазма, голямо удоволствие!
Алекс, гледам в момента и "Присъда" с твоя превод, много си добра!

Браво на Керем, много успешна 2024 г за него, не се спря. Реклами, събития, фестивали ,филми и голямата му мечта сценарист, продуцент и главен изпълнител в спиращия дъха филм "Синята пещера". В очакване сме и да научим, коя е любовта на живота му! Gift Heart
Прекрасен ден на групата и от мен!

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 14:37 от didi54

# 394
От стори на Керем

Керем е гостувал в някои предания. Ако някой има видео от тях може ли да ги сподели. Предварително благодаря.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 16:47 от azisiq

# 395
diziler, много неприятни коментари. Разбрахме, че говориш перфектен турски. Повечето преводи тук са автоматични, някои от тях се опитваме да редактираме, но не винаги има време и не винаги се получават. Всички разбраха кой е Сабанджи/а/ъ.
Никой не е длъжен да гледа под аватара мъж ли пише, кокошка ли. По подразбиране в тези теми пишат основно жени.
Иначе, да, блгагодарим за корекцията, записахме си, ще я спазваме.

Много се радвам за изключително положителните коментари за проекта на Керем. Явно освен като сценарист и като актьор си е свършил перфектно работата. Нямам намерение да гледам филма, но пък това не ми разваля удоволствието от всички отзиви за него.
И да си кажа, че нещо ме съмнява, че си има приятелка и то от доста време.
По-скоро смятам, че му писна да го питат едно и също. Поне даде храна на журналистите и да не се изненада, ако започнат да го преследват и него навсякъде, за да го изловят.
Обаче, ако се окаже, че е с Мелиса Сабанджъ (благодаря, diziler) дали и за него ще се разпространяват клюките, че е с нея заради парите, щото е меркантилен или там ще е по любов? Grinning

# 396
Здравейте! Flowers Hibiscus

И мен ме съмнява, че си има приятелка. Много бързо го изтреля това "вар". По-скоро му е писнало да отговаря на въпроси от типа на "дали има някой в сърцето си". Ако има супер. На защо не я доведе на премиерата? Роднини, приятели дойдоха, уважиха го. Хубаво беше да сподели радостта от успеха с половинката си, не да я крие. Или не е сериозно, или няма никой. Керем, който "познаваме" от интервюта изживява любовта си открито.

Ново

# 397
  • Кърджали
Принципно ми е все тая, живота си е негов, но защо пък да си няма приятелка, защо да си играе с журналистите?
Не че моето мнение му е важно, но докато нещата не станат съвсем сериозни, по-добре да я пази в тайна. Видя се резултатът от връзките му на показ.
Той целия грее. Не знам коя е щастливата дама, но добре да му пази сърцето. И той нейното, де, за да продължи да грее така.

# 398
А защо пък и да се крие толкова? Това са нормални работи и се чудя кое го спира да се покаже спокойно?
По принцип съм претръпнала към личния живот и на двамата, но да, дано щастливата дама добре да му пази сърцето.

# 399
  • Кърджали
Защото папараците и токсичните фенове нямат граници. По-добре нещата за тях да влезнат в релси, да видят ще го бъде ли, няма ли да го бъде... Рано или късно, така или иначе, ще се разбере, човек не може да крие дълго. Но нека първото, най-искреното време, да е далеч от хорските очи.
Пуснах си интервюто им с Бирсен. Засега добре върви.

# 400
Дамата на Керем може да е била на предпремиерата. Ще стане ясно като я представи официално .. и ако са все още заедно.
Иначе само ще си приказваме 😉

# 401
Ще поживеем и ще видим. Дано има новата жена в живота на Керем здрави нерви. Satisfied

# 402
  • Кърджали
Току що изгледах интервюто с Бирсен. Сладури. Керем си му личи, че не стъпва по земята, къде от любов /ох, как се засрами/, къде от вълнение по предстоящата премиера. И с Деврим много са си паснали, много добре се разбират /с гаджето на Деврим станали първи приятели/, надяват се отново да работят заедно.

# 403
# 404
Керем все още си мечтае за деца:
https://x.com/itsahar_/status/1848372947083264398?s=46
Споделя нещо, което е споделял и преди, че винаги си е мечтаел да бъде млад баща, а вече не се смята за особено млад Grinning

Общи условия

Активация на акаунт