Прием на антибиотик и овулация

• 291
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, с цикъл 24 дни съм. Дойде ми на 9 септемри. След това се наложи да пия антибиотик (оспамокс 500). Трябваше да ми дойде на 2 октомври, но ми дойде на 28 септември ... Т.е пет дни по-рано. (Предполагам заради лекарството, но може и да е еднократно). Досега ми се е случвало да ми подрани със ден, два, но пет дни са много.
Въпроса ми е, в такъв случай дали се измества овулацията? Да е по-рано? По принцип ми е на 9ти/10ти ден. Или пък въобще да я няма? По мои сметки трябва да е днес, но нямам симптоми. А си я усещам винаги!
По-скоро имах усещане около 6ти и 7ми ден след МЦ, но не знам .... Нямах възможност да закупя тест лентичките. Благодаря за отговорите!

# 1
  • над кукувичето гнездо
Овулацията е 14 дена преди първия ден на следващата менструация. Няма правило за интервала между края на менструацията и следващата овулация. Във вашия случай може да се каже, че предишната овулация е била по-рано, но не може да се предвиди следващата.

# 2
Овулацията е 14 дена преди първия ден на следващата менструация. Няма правило за интервала между края на менструацията и следващата овулация. Във вашия случай може да се каже, че предишната овулация е била по-рано, но не може да се предвиди следващата.

По скоро въобще не е имало овулация според мен .. даже и симптоми нямах тогава ...

Общи условия

Активация на акаунт