lia25 и моето момиченце е като бездънна яма. имам чувството че колкото добака забъркам ще я поеме. аз давам от три дни и нямам голям опит, но се страхувам да давам много защото не знам как ще и понесе това плюскане.
Здравейте мили майчета?честит ви празник
Днес времето беше
и ние полвин ден се разхождаме с малкия напред назад,ама той не обича шапки и постоянно настоява да я сваля,ама не стаааааааааааваааааа.Искам да попитам колко вода изпиват вашите джудженца,че нашият бебок май много обича вода и имам чувство,че колкото му дадеш,толкова ще изпие
Ей случихме на дете, а дали то е случило на родители е друг въпрос
не помня дали кърмиш 
и така до 6 се опитвах да го нахраня,нищо не стана общо взето-изяде 50мл и заспа.
И сега се нахрани пак с триста зора,но си го изяде тоя път,сега нещо придремва,ще изчакам още малко и ще го изкарвам навън,да се повози малко.
Променят се сладурите всяка седмица...

....бебка така се дърпаше от цицито,че направо сърцето ми се късаше....Но започнах да пия лактогенния чай и чая на Hipp(също и боза....и се цедях малко)...не зная дали от тях, но сега сме почти само на кърма.Единствено вечер за да съм сигурна, че наистина нещо е яла и давам 120мл фризолак....но не се отказвай....дано се нормализира всичко!
...но предполагам то детето само ще си покаже от колко има нужда 
преди малко излязохме на разходка и след 2мин се прибрахме
защото малкото дзверче почна да киселее и да мрънка(това защото аз се похвалих какво ми е кротко детето).Сега лежи си в креватчето наказан и си гледа пчеличките над леглото,
май почна да хълца,отивам да го видя и да го гушна...............нали ми е сладурче