Отговори
# 90
Здравейте мамета.Ние днес ставаме на 3 месеца.Благодаря на всички за поздравите.
Бебка е добре. Ядем,спим и серем - обичаините неща. Моята девойка вечер заспива 22.00 или 23.00 часа и се събужда в 3 и в 6 за да яде и пак заспива до към 8.00 или 9.00 часа. Така сме от няколко седмици и мен този режим много ми харесва.
В четвъртък сме на преглед при Драганов и се надявам всичко да е наред.

# 91
Здравейте и честито на 3-и месечинките!Да са мнооого послушни и здравички!
Ники, и ние днес бяхме като закърмени с лудо биле.Яко рев и все не можем място да си намерим.Вече не знам с какво да си го обяснявам.Иначе се храним и акаме нормално- ама на, темперамент .
Мамички- да ви питам на някой друг случва ли му се- от няколко дни насам да се поти главичката на бебо-не само докато се кърмим, а и през останалото време и докато спим.Дали му е топло, или нещо друго newsm78
Ние на ортопед ходихме вече-бяхме на месец и половина, а и пишлето си го оправяме всяка вечер, докато се къпем.
Лека нощ на всички Heart Eyes

# 92
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМЧЕТАТА С БЕБЕШОЦИ ВЕЧЕ НА ЦЕЛИ ТРИ МЕСЕЦА!!!

Лелее, най-после и аз да се разпиша ooooh!
Ние сме добре, на бебчо вече му схванах номерата и почти няма случай да плаче без причина, общо взето е доста спокоен. Храним се по 6 пъти, само на кърма е, вода не давам. Вечер яде в 22 часа и после в 4.30 и в 8.30.
Betty L., това с хъркането е кошмар. Бившето ми гадже навремето много хъркаше и просто аз не можех да мигна никога, нито една нощ Shocked Понякога се майтапя с мъжа ми, че затова съм го взела, че не хърка Mr. Green Направо не знам какво да те посъветвам, май наистина трябва отвреме навреме да спиш отделно, че сега с бебето е важно да се наспиваш Hug
Vessito, добре че се появи, и аз си мислех къде се изгуби!
Добре дошли и на новите мамчета Hug Аз също ще помоля да използвате бутона за редактиране, просто така е по-лесно за всички.

Има ли някоя мама, която да се разхожда в парка Редута?!

Бебчетата ви са много сладки на снимките Hug
Ето и няколко от нас:
http://snimka.bg/album.php?album_id=103414&photo=122

А, забравих да питам къде - се изгуби zizzu!!?? Хайде, Зори, чакам те за разходкиSimple Smile

# 93
  • Варна
Nikki_Ivanova , аз доколкото знам и съм чела , бебето трябва да се заведе за първи път на ортопед още първия месец или най-късно до 4 месец. В този период може да се направи препоръчителния или задължителния  ехограф (незна точно ) .След това ставичките на бебето се гледали на ренген ( а той си е облъчване все пак ). Ние нашия преглед го направихме точно като навършихме 3 мес. Забавихме се защото чакахме Педито да даде направление , но накрая се оказа , че при доктора който исках да заведа Анди ( най-добрия при бебетата във Варна )неможе с направление , а аз с бебето си не исках да правя компромис , та си отидохме на частно да си ни прегледа ! Та той ми каза , че следващия преглед , ще бъде когато Анди навърши 7 мес. Незнам , ти си решаваш как да постъпиш и докога да отлагаш ! Щото дори в дебелите книги пише , че първоначалния преглед от ортопед се прави до 20-я ден !

Ние днес бихме първата доза Пентаксим и за сега нещата се развиват идеално ! Андриана се чувства и държи така все едно не е ваксинирана !  Laughing И тук се забавихме да чакаме Хеи да реши въпроса с ваксините , но накрая ни писна и решихме , че със здравето на Анди компромиси няма да правим и да жалим средства , каквото и да ни струва това !!! Naughty

# 94
  • Варна
явно това с нервните кризи е бебешки период, щото и ние имаме такива пристъпи  Thinking

аз не знам дали ви показах малкото слонче дето си го отглеждам, та ето в случай че съм пропуснала   261uu
http://snimka.bg/album.php?album_id=111229&photo=6

а,забравих да ви кажа - разбрах защо ме боли сухожилието на палеца! утре съм на ортопед и ще взема диагнозата и ще я шибна в главата на GP-то си дето "нищо ти няма нищо ти няма"
ето го проблема - Синдром на Карпалния Канал:
http://www.puls.bg/symptom/409/sindrom_na_karpalniq_kanal_issue_137.html#page_top

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 00:58 от Virginity

# 95
Милички , мерси за пожеланията! Ние не ги празнуваме тия празници, щото с тримата - всеки ден ще ни е празник...
За момченцата - когато моите бяха бебета - от първото къпане се започваше със забелването. Сега педиатрите май имат друга теория, но аз лично съм за! Защото моят син имаше инфекция от недостатъчно обелена (или там както се казва) пишка и искаха да му правят операция и дрън-дрън....Под кожичката се събира секрет и преизвиква неприятни последици... Това си е мое мнение - само като съвет.

# 96
Момичета, на нас ни предстои пентаксим, но няма внос в момента Sadчак края на март и се притеснявам да не укъснеем много с ваксината. Беше ни определно за 21 март да ходим да ни я сложат.

# 97
Честити месечинки на празнуващите днес...днес са най-много бебчета
Стефан на мама shushi
Християн на мама Rimini
Ева на мама Macko
Жижи на Magesta
Никол на мама Jenito
Радина на мама Jinjer
Мартин на мама Jap4e
Павел на мама kriska_kriska
Никола на мама ger4e
Лора на мама elen_ka

# 98
Здравейте мами! Hug
Честито тримесечие на великата десятка!
Живи,здрави вий бъдете, и много радост
на тати и мама донесете!!!   bouquet

# 99
честити 3месечинки на наи продуктивната дата!да са ви живи и здрави и много усмивки с тях! момичета някои няма ли новини за Сара???

Последна редакция: вт, 06 мар 2007, 10:33 от desidm

# 100
ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА БЕБОЦИТЕ!
Ники тази нощ се буди на 2 часа да суче по 5-10 мин....какво му става, не знам?
да ви питам, по колко минути сучат вашите бебоци?
Приятен слънчев ден на всички!

# 101
Сара е добре, ще пише по късно....

# 102
  • Варна
ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА БЕБОЦИТЕ!
Ники тази нощ се буди на 2 часа да суче по 5-10 мин....какво му става, не знам?
да ви питам, по колко минути сучат вашите бебоци?
Приятен слънчев ден на всички!

ами всеки път различно да ти кажа,тя си избира.
Някой път заспива там,
друг път цокне 2-3 пъти и не иска повече,
друг път и двете гърди давам  Rolling Eyes

# 103
Добър ден на всички мами !
По поводна ваксината аз вчера звъннах на този номер 962 22 22 (София) в една аптека и ми доставиха Пентаксим-а вкъщи. Срещу скромната сума от 187 и нещо за трите приема. Аз ги взех наведнъж за да бъдат от една серия. Но в случая е важно здравето на дечицата ни. Ние сме на първа ваксина в петък.
Целувки на всички бебенца от нас !

# 104
Здравей, Pontes !
Аз живея в Левски-Г  и принципно си обикалям парковете в близост, понеже нямам в квартала къде да се разхождам. Ходя и в Заимов, и в парка на Герена. Не би ми представлявало проблем да дойда и до вашия парк или ако желаеш да си направим среща в Заимов. Моя мобилен е 089 89 00 116 и много ще се радвам, ако се срещнем и разхождаме заедно ! ))) А и който друг желае също може да ми се обади- много, много бих се радвала на сродна компания, понеже засега си нямам такава.

Общи условия

Активация на акаунт