Отговори
# 120
По-малоумен епизод от тази вечер няма…

# 121
Наздраве! 🥂
Гори от щастие Феро! 🙃

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 22:05 от BELL-

# 122
За оцелелите - още малко Афра и един парижки колаж на АфРам, че положението е много, много зле.

https://www.instagram.com/reel/DA_ojN9IZQB/?igsh=b3Q2cm92MDN3Y2t5

# 123
  • Манчестър
Наздраве! 🥂
Гори от щастия Феро! 🙃

НапраУ,до кога с тези маски на щастие и двамата ,аман значИ.

# 124
Хахахах големи сте сладурани Grinning
Беше ясно каква ще е серията, Афра и Мерт за пореден път не споделиха нищо за сериала Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре, че не забравих да си купя вино тази седмица Head Band
Афито страхотна на снимките от Париж Heart

Тази ми харесва най-много Heart Eyes

Ферит е лигльо Imp Кака е ужасТ Hands Thumbsdown

# 125
Беше ясно, че ще е зле. Но не си представях, че ще е толкова зле. Наистина. Всеки епизод убиват все повече и повече и Сейран, и Ферит. Поне в това не ги разделят. 💔

# 126
Ами след толкова обяснения на Ферит , че и на коляно , мога само да му пожелая дълъг и щастлив брак с Дияр.  Нали тя е най-доброто за един мъж , а той е такъв , нали !

Приемам го вече със смях . Добре , че си  имам вино.

Афито  е топ !

# 127
Според мен АфРам сиктирдосаха сериала и вече си гледат кефа. 😜 Наистина добре, че Афра пусна снимките.

# 128
И лайка на Мерт помогна. 😄❤️
Добре, че са те двамата. Ние едвам гледаме, а си представям те как трябва да се мотивират да го играят това безумие.

# 129
Ами след толкова обяснения на Ферит , че и на коляно , мога само да му пожелая дълъг и щастлив брак с Дияр.  Нали тя е най-доброто за един мъж , а той е такъв , нали !

Приемам го вече със смях . Добре , че си  имам вино.

И аз така,халал да му Дияр.Наздраве за нас,че,сме още бетон арме и гледаме.

# 130
# 131
Не са ли перфектни ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 132
Радвам се че не гледам...наистина ли и каза на тая овца,че е най-доброто което му се е случило?...Май ще ме откажат напълно от сериала.Сейфер просто не съществува вече,каквито и каламбури и ходри мейдани да правят после,вкуса на истинска любов ще си е отишъл..

# 133
# 134
Орхан е глупак, но явно е и напълно сляп. Смея се с глас. Сценаристите ни няма кой да ги надмине. 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт