Отговори
# 675
Ранния финал има и добра страна, Афра и Мердо ще се оженят по-скоро Stuck Out Tongue Winking Eye

А иначе много ми харесва оптимизма ви, че кака си заминава скоро Joy

# 676
Аз искам като свърши сериала , да ни пуснат зад кулисите кадри , гафове.. ей такива неща.
Така и не им даваха много да се скочат по сетовете , поне да са заснели готини неща и да ни ги пуснат.

# 677
  • София

Хахаха, ще видиш. Днес съм голям оптимист.

Ако Ферит не сключи брак и стая в Х ще направя JoyJoyJoy

# 678

Хахаха, ще видиш. Днес съм голям оптимист.

Ако Ферит не сключи брак и стая в Х ще направя JoyJoyJoy
Записвам си, да знаеш 🤣🤣❤️: 1. Ще гледаш епизода. 2. Ако Ферит не сключи брак- стая в Х.

# 679
Колкото Рибата си тръгна бързо, толкова и тая. Бетонираха ги в сериала с тия годежи и бракове. Онзи болен мозък Синан и той трябва да изчезне 😐

# 680
Ако сключи брак, ще има по-голям ефект стаята, да го оплюем Феро едно хубаво 🤣🤣🤣

Теро, Синан си заминава, кака остава до последния епизод. Това е личната ми прогноза 🤣🤣🤣

# 681
  • София
Аааа. Феро ми омръзна да го плюя миналия сезон, ако подпише няма да правя стая, ще  трябва да пия успокоителни Joy

Ако сключи брак, ще има по-голям ефект стаята, да го оплюем Феро едно хубаво 🤣🤣🤣

Теро, Синан си заминава, кака остава до последния епизод. Това е личната ми прогноза 🤣🤣🤣

# 682
Ако наистина свършва до нова година и кака ако договора и е за 14 епизода,проста аритметика,ще я качат на метлата в 87 епизод и само трички епизода няма да и гледаме озъбената усмивка Grinning

# 683
Обаче ми прави впечатление, че много малко акаунти обърнаха внимание на “изявлението” на Бирса, особено в частта с финала на Ялъто! 🙄 Защо ли?

# 684
Белче, понеже е поръчкова статия, с цел сплашване на фандома агейн 🤣🤣🤣

# 685
Ако ще свършва до Коледа/НГ, значи да очакваме обща снимка за след Нова Година 💃😂 така и така, лека-полека тръгнаха да се показват. 😂

# 686

Тоя фондом така го калиха,че нищо не може да го събори.След всеки ужас вика по едно "вай",тегли по една и пак е на амбразурата.

# 687

Тоя фондом така го калиха,че нищо не може да го събори.След всеки ужас вика по едно "вай",тегли по една и пак е на амбразурата.

Именно 🤣

# 688
Ако следват образа на Ферит,изграден през предните два сезона,той няма да се откаже от сватбата.Не мисля,че ще предаде жената,която му е направила добро и ще промени характера си на отговорен и загрижен за близките си човек
Трябва нещо много бомбастично да се случи,че да го направи
А аз се надявам да не следват образа му

# 689
Най-вероятно е така, нали, нали! 🙏
Обаче тази е много противна и ужасна ! 😂

Общи условия

Активация на акаунт