Отговори
# 660
# 661
Абее не случайно ни дават сцената във водата със Сейфер..До сега тази сцена ни я вмъкваха в епизодите и фраговете,като отдалечаване един от друг ..А сега все едно намират пътя отново един към друг,светлина в тунела и т.н..Има надежда..Heartbeat

# 662
Сещате ли се за видео от вчера, в което Мерт играе тенис? Оказва, се всъщност, че мъжкият глас казва "Аmerika Аçık oynanıyor zannediyorum" (според мнозинството от турските акаунти), а на тях вярвам повече отколкото на тази арабка, която беше споделена тук няколко пъти.
Изслушах го и аз няколко пъти наистина това се чува😂.
И другата интересна теория, която прочетох е, че Мерт бил толкова щастлив, защото най-сетне в неделя представил Афра на братята си официално (и предполагат, че видеото е от неделя сутрин). ☀️🌸🫠

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 12:34 от bellie_ellie

# 663
Значи до Нова година ще е сериала и новите ще почват да напускат, според новината на Бирсен.

# 664
# 665
Значи до Нова година ще е сериала и новите ще почват да напускат, според новината на Бирсен.

Нова година, ама по кой календар? А дано да е по ислямския, според който трябва да се падне някъде в края на юни. Че иначе приключваме рано-рано.

# 666
  • София
На това тенис видео явно всеки чува каквото прецени. Аз говорих с няколко човека, които говорят турски и чуха това, което писа арабката. А и доста турски профили го споделиха. Каквото и да е, на Афра снимката вероятно е от същия ден, а може и да не е. Случва се нещо странно общо взето и тези ходения до Париж..

Както и да е, Бирсен писала, че засега сериалът е плануван до Нова година. Тумбата актьори си заминава, което е по-важното. Някой пусна слух, че Мерт не искал да се разправя повече, че все ги лъжат, но не го вярвам.

Аз в петък съм на линия за първи път този сезон JoyJoyJoy

# 667
Ми то кака ,ако наистина има договор за 14 серии ще си я влачим до предпоследния епизод,в последния или ги събират или някой умира.Качвам се пак на метлата,тъкмо с единия крак бях тръгнала да слизам.

# 668
При сегашната ситуация няма как да се избута до юни, просто за съжаление тези сценаристи нямат капацитета да го направят. По-добре до Нова година, но да гледаме СейФер заедно, отколкото до юни разтегляйки екранното време за ремаркетата.

# 669
  • София
Аз пък бас хващам, че кака си заминава по живо по здраво след 2 серии, най-много 3.

# 670
Аз пък бас хващам, че кака си заминава по живо по здраво след 2 серии, най-много 3.

Само гледайте Пелин как ще си замине. Ще качи 100 селфита с всички актьори (с Мерт ще са поне 10 😄), ще благодари на феновете за любовта и топлото посрещане и на изпроводяк ще викне журналистите да им разясни колко хубаво е работила с нейният партньор Мерт. 😂

# 671
И това го има! 🤞🏻

Въобще не искам да вярвам, че е до нова година! 🙄 Нали уж дистрибуторите продават 30 епизода от сезон 3?

# 672
  • София
Влезте в Х, след новината на Бирса, всички споделят фрага и пишат. Айде да им видим взаимодействието и рейтингите другата седмица. Права е Марва, на същото мнение съм.
Мерт не искал, дрън, дрън. Мерт взима над 100 хиляди евро на месец.
Дистрибуторите си пишат 36 серии за трети сезон, все още.

# 673
А кой е казал, че Мерт не иска да продължи?

# 674
  • София
А кой е казал, че Мерт не иска да продължи?

Пуснаха такива слухове в Х, но не ми се рови в момента. Пак сме го играли това. Миналия сезон пак Мерт щеше да напуска сериала.

А и каквото такова в крайна сметка Joy

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 13:53 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт