Отговори
# 645
Фрагът изглежда измамно хубав. Ако беше за 36 епизод, щеше да бъде просто хубав, но сега е за 6 епизод и се питам какво ще се случва през останалите 30 епизода. Но да бъдем оптимисти и си представим как в работилницата са сложили едно писалище, на което Ферит ще пише сам новата си история, а до него Сейран ще рисува, рисува, рисува....
Добро утро Simple Smile
Е, ще има съпротива от ремаркетата естествено - агресия, манипулации, интриги... Поне още 5 серии.  Важното е в следващата серия да стане ясно, че самозаблудите не правят нов живот и нови личности. И да си го рекат и двамата.

# 646
  • София
Аз се надявам, Ферит да се откаже от сватбата. След това може да имаме вече бавно сдобряване, но без разни трети страни в живота им. Тези ще създават проблеми още някоя и друга серия и да ги махат.
Нали са казали, че ще има и снимки в хана тази неделя, дано не лъжат и дано са СейФер там.

# 647
Много ме радват АфРам 🤍. Пък за фрага както си и написах на мен ми харесва много,само наистина дано не се крие нещо друго зад всичко 😌

# 648
Девочки, поиграх си малко с гугъл транслейта и ви нося статията за Афра от Испания Heart Eyes

“Нов живот“: Всичко за главната актриса Афра Сарачоглу, от сложно детство до световна звезда.
 Само на 26 години тя се превърна в една от най-обещаващите актриси в турската развлекателна индустрия.
Останахме напълно съблазнени от любовната история между Сейран и Ферит в „Нов живот“ и очаровани от таланта на Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, актьорите, които влизат в кожата им. Благодарение на работата си в сериала, те се превърнаха в две големи световни звезди. Едва на 26 години, героинята на „Г-жа Фазилет и нейните дъщери“ вече е едно от най-известните лица на турската развлекателна сцена.

Въпреки младостта си, Афра има професионална кариера, пълна с постижения и признания, но подобно на героинята си, не е имала лесен път и е трябвало да се бори със сложно детство. Искате ли да научите повече за живота и творчеството й? Разказваме ви всичко за тази красива актриса!

Афра се е появила на бял свят на 2 декември 1997 г. в Едремит, квартал на Балъкесир, в района на Мармара в Турция. От много малка е знаела, какво е да живееш в бедност, тъй като баща й изоставя нея и майка й Лютфие, когато актрисата била съвсем бебе. За последен път тя е имала контакт с баща си, когато е била на тринадесет години, но това лято, тринадесет години по-късно, актрисата решава да му прости и се събира с него в САЩ, където живее.

За щастие, актрисата и майка й винаги са имали подкрепата на семейството си по майчина линия, особено на дядо си, който се превръща в бащата, който тя никога не е имала, и модел за подражание за нея.

Въпреки трудностите, Афра знае от много малка, че иска да бъде актриса. Всичко започна с пиеса в училище; Когато се видяла на сцената, изпитала такава емоция, че разбрала на какво иска да се посвети до края на живота си. И така, с помощта на дядо си, тя започва да пише сценарии и да създава декори и костюми, записвайки творбите си с мобилния телефон на майка си.

За съжаление несигурната икономическа ситуация, през която преминават, ограничава възможностите им и младото момиче вижда как мечтата й се изплъзва. В крайна сметка, майка и дъщеря се преместват в Анталия, на средиземноморския бряг на югозападна Турция, където младото момиче завършва основното и средното си образование. Усилията на Лютфие, която работила в агенция за недвижими имоти, за да издържа дъщеря си, обаче не били достатъчни. Поради тази причина, Афра съзрява много бързо и за да помогне на майка си, на 13-годишна възраст започва първата си работа като модел.

По-късно те отново сменят дестинациите и отиват да живеят в Ескишехир, северозападна Турция, където Афра се записва в литературния факултет на университета Ескишехир Османгази.

Странният начин, по който получава първата си важна роля
По време на първата й година в колежа, майка й разбра за кастинг, който ще се проведе близо до мястото, където живеели, и я насърчава да кандидатства. Така Афра успява да сбъдне мечтата си и получава първата си роля. През 2015 г, на 18-годишна възраст, тя дебютира в киното с второстепенен герой във филма En Güzeli.

Година по-късно животът й ще се промени завинаги. Отново майка й видяла публикация, че Йозджан Дениз, известен турски актьор и режисьор, когото познаваме в Испания от Истанбулската булка, е споделил за новия филм, в който той ще участва заедно с Нургюл Йешилчай (Парампарча: Кръстосани животи). Като голям фен на актьора, Лютфие му изпраща снимка с дъщеря си. Когато главният герой на „Част от мен“ видя снимката, той веднага забеляза, че цветът на очите на младата жена е същият като този на неговата партньорка в снимките и я кани на кастинг за образа на дъщеря й. Афра преминава теста и получава ролята на Чичек във филма İkinci Şans (Втори шанс), работа, с която започва да печели популярност.

Нейното професионално излитане.
Филмът с Йозджан Дениз бил страхотна витрина за Афра. От този момент нататък има много продуценти, които забелязват нейния талант и красота и предложенията започват да валят. Това я кара да заснеме три последователни филма: Kötü Çocuk (Лошо момче), İyi Oyun (Добра игра), където тя намира и любовта с колегата си Мерт Язъджиоглу и Aşk Bu Mu? (Това любов ли е?). Кариерата й е във възход и тя се превръща в млада звезда в Турция.

Международният й пробив идва през 2018 г., благодарение на ролята й на Едже Чамкъран в сериала Г-жа Фазилет и нейните дъщери, която й носи първите номинации и награди. Година по-късно Афра професионално възобновява кариерата си на модел, превръщайки се в лице на важни марки и корица на много списания. Работа, която тя съчетана с актьорството, с участието си в заглавия като Kardeş Çocukları, Öğretmen и Yeşilçam, заедно с Çagatay Ulusoy, всички с голям успех. Но без съмнение, окончателният тласък в кариерата й идва с ролята й на Сейран, млада жена със силна личност, която е изправена пред уреден брак в „Нов живот“.

Интереси, вкусове и хобита
Тъй като нито майка й, нито тя познават добре как работи шоубизнесът, те са измамени с първия договор, който подписват с агенция, когато Афра е на 14 години. Въпреки, че се справяли сами, красивата актриса трябвало да плати част от приходите, които получава от работата си в İkinci Şans, на тази компания. За щастие, след филма успяват да го анулират с твърдението, че са били измамени с клаузите.

В свободното си време Афра се опитва да се развива като личност. Тя обича да учи модерни танци, хип-хоп, брейк денс, да свири на пиано или да тренира сноуборд, наред с други неща. Освен това обича да спортува, за да поддържа форма. Но не само това, едно от любимите й хобита е да пише, особено за емоциите си, и една от мечтите си, да стане сценарист в бъдеще, обещание, което е дала на дядо си.

Една любовна история, изпълнена с противоречия
„Нов живот“ има голям успех в Турция и по света не само заради интересния си сюжет, но и защото любовта, която Сейран и Ферит изживяват, надхвърли снимачната площадка и актрисата и нейният партньор Мерт Рамазан Демир също се влюбиха в реалния живот.

Афра споделя живота си с Мерт Язъджиоглу от 2018 г. Връзка, което приключи четири години по-късно. Раздялата на актьора и Сарачоглу изненада феновете им и предизвика много слухове, особено след като Кубилай Ака, един от големите му приятели, изглеждаше малко обезпокоен от близостта на младата жена с главния герой на сериала в ресторант,  преди раздялата на двойката.

След раздялата и на фона на слуховете, които сочеха романтика между двамата, Афра излезе с обръщение и отрече да е имало трети страни. "Новините за нас в пресата от няколко дни не отразяват истината. Имахме много щастлива връзка в продължение на 4 години. Въпреки това решихме да прекратим връзката си, която поддържахме, в рамките на любовта и уважение , със съвместно решение Въпреки че потвърждаваме, че нашето приятелство продължава, бихме искали да знаете, че никоя трета страна не е замесена в това решение, през което преминаваме, молим за чувствителност към личния ни живот.", каза тогава младата жена.

Любовта обаче не може да бъде контролирана и през лятото на 2023 г. новината за романса между Мерт Рамазан Демир и Афра Сарачоглу беше потвърдена, след като бяха уловени от пресата да се целуват страстно на яхта в идиличния морски курорт Гьоджек, в Турската провинция Мугла. Двойката винаги се е опитвала да запази връзката си възможно най-дискретно, така че любовната им история да не пречи на работата им или на начина, по който обществото вижда героите им.

Връзката им обаче е белязана от събирания и раздели и това лято, след като прекараха почивка в Марбея, те решиха да сложат край. Всичко се случи малко преди началото на снимките на третия сезон на сериала. Факт, който не им попречи да продължат да работят заедно и да предоставят същата достоверност на героите си. А пък това не попречи на все по-шумните слухове за евентуално помирение между тях.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 09:50 от Еванджелин

# 649
Женен Ферит все ще понесем някак, но бременна кака в повече ще ни дойде. Пък то едното следва от другото. Сейран е голямото изключение от това правило. Засега...

# 650
  • Велико Търново
Здравейте ,
до сега не съм се включвала, само съм консумирала от Вас цялата информация, за което най- искрено благодаря.
Отбор СейФер  и АфРам съм.
От фрага оставам с впечатлението, че сватба е имало. По някаква причина Сейран не е при Синан и се надявам да е по нейно желание и напълно осъзнала, че мястото й не е при него, че не е щастлива с него.
Ферит си мисля, че попада на нея случайно, ако това е къщата на майка й. Разговор има и при него се прокрадва пак онзи копнеж и дълбоката му любов към Сейран, която за мен никога не е изчезвала. ( Защото в последната им сцена в хана, според мен той остана много разочарован, че Сейран пак го излъга, че е щастлива при Синан. Ако там тя беше казала всичко от разговора във фрага, нямаше да има неговата сватба и той щеше да се бори за тях).
 За да се стигне отново до СеЙФер и тяхната опияняваща любов, трябва те сами да спрат със самозаблудите си, че са по- щастливи с други и да осъзнаят силата на тази тяхна любов. А според мен сватба е имало, за да стане сега по- трудно с Брак, а и серии трябва да се трупат. Вече са по пътя на осъзнаването, защото за мен започна и за двамата.
Относно терасата за мен е сън, копнеж или мечта на Ферит. Всичко това да е реалност, а не кака до него.

# 651
Стори от Афи

# 652
  • София
Аз мисля, че за да имат някакъв шанс, да започнат да вдигат рейтингите и да раздвижат сценария към първоначалните истории, сватба няма да има.
В петък хората много ясно показаха, че историята на Дияр не е интересна и никой не го интересува.

# 653
Аз мисля, че за да имат някакъв шанс, да започнат да вдигат рейтингите и да раздвижат сценария към първоначалните истории, сватба няма да има.
В петък хората много ясно показаха, че историята на Дияр не е интересна и никой не го интересува.

Да и още повече, че това че Пелин беше облечена и приготвена не означава че се е състояла сватбата, нали все пак трябва да започнат някак сцената и най-вероятно може би ще е края на серията евентуалната сватба

# 654
Антепският фъстък какво е писал? Нещо има ходри мейдън за на Феро кака му. Лошо превежда автоматичният преводач и не схващам.
Феро отишъл да носи покана за сватбата на Есме и тогава видял Сейран да спи там.

# 655
Антепският фъстък какво е писал? Нещо има ходри мейдън за на Феро кака му. Лошо превежда автоматичният преводач и не схващам.
Феро отишъл да носи покана за сватбата на Есме и тогава видял Сейран да спи там.

Мисля че има предвид,за репликата на Ферит във фрага че ще пише сам историята си, просто тази страница се подиграва на сценаристите

# 656
  • София

Да, това пише, но това е от фрага, като казва, че сам ще си решава вече. Малко е преувеличено това, че е за кака му, но всеки го разбира както иска. То си личи, че е някакъв инат, все едно да покаже, че сам може да вземе решение, дори и грешно.
Имайте предвид, че фъстъчето писа за супата, дето накрая се оказа мазане на филия с караници.

# 657
# 658

Сладурчо,каква искрена усмивка прати.

# 659
И още едно 🤍

Общи условия

Активация на акаунт