Отговори
# 510
  • Яко в Матрицата...
Добро утро и хубава седмица Grinning

Много вариации на тема защо Сейран е в ялото. Дано да е заради Абидин, а не заради сиганина...

# 511
Дано да е заради Абидин, а не заради ... Синан... Wink
Дано, ама надали...

# 512
И аз това се моля, дано да е заради Абидин. Ще ми бъде крайно неприятно, ако е отишла в ялъто да търси помощ или защита оттам Expressionless

Предвид дрехите, с които е Афра на тези снимки, допускам да е сниман и флашбак. Като нищо е видяла от терасата, въргалящите се Кака и Феритчето /паралел с Пельо Grinning/ Тези идиоти като нищо ще го напишат.

# 513
  • Яко в Матрицата...
Доколкото разбрах, в последната сцена Сейран е отишла в хана да говори с Феро за Абидин, но разговорът е тръгнал в друга посока. Ако е така, значи все някога Сейран ще стигне до ялъто.

# 514
  • София
Изобщо не вярвам да са снимали такъв флашбек, най-малкото защото няма абсолютно никакъв смисъл от него, освен да побърка фендома за пореден път. А и на Афра й носят ботуши, вижда се в клипчето, не е по чехли.
Шнура има нов сериал другия понеделник, точно сега му е важно фендома да не е ядосан, защото знаем какво стана миналия път.
А и рейтинги трябва да вдига, с такива сцени няма да му се получи.

# 515
Изобщо не вярвам да са снимали такъв флашбек, най-малкото защото няма абсолютно никакъв смисъл от него, освен да побърка фендома за пореден път. А и на Афра й носят ботуши, вижда се в клипчето, не е по чехли.
Шнура има нов сериал другия понеделник, точно сега му е важно фендома да не е ядосан, защото знаем какво стана миналия път.
А и рейтинги трябва да вдига, с такива сцени няма да му се получи.

Дори не мисля че Пелин Акил е била изобщо на снимките, защото аз я следя в инстаграм и тя беше с дъщерите си, а и не мисля че хората които са били на снимачната площадка ще пропуснат да я качат че и тя е била

# 516
Фандомът е ядосан от началото на сезона, късно са се сетили да не го ядосват Grinning
И не е нужно Пелин да снима нова сцена, Бурджу сигурно достатъчно ги е наснимала и то от хубави ъгли ахахах.
Достатъчно е да покажат Сейран на терасата.

# 517
Пу, пу, тя каката се качва по стълбата, нека тя е очевидеца...каквото такова.
Срещнах Х сбогуване с възрастен, ако има такова, за мен е Хатуч.
Затвор, но пак за Орхан.

# 518
Полицията да не би да идва по повод на майката на бременната любовница на Орхан? Нали удари стопанката на къщата, която искаше да представи като своя, когато Орхан дойде да я моли да се върне в ялъто.

# 519
За да е по-драматично , сигурно  Орхан ще изгърми , заради новата  тъща.  Точно по това време и той беше в къщата. Току виж някой го е видял или някоя камера го е щракнала. Не вярвам такава къща да не се охранява по някакъв начин. И послеее....... ще го оправдаят и пак ще  легне в скута на Гюл да плаче.И тя ще го преоткрие отново.... и отново.....и отново. Само да не се окаже че и бебето не е негово , защото ще е срам и позор за мъжете Корханови - всеки им приписва бебета и те милите изобщо не се съмняват в репродуктивните си способности.

# 520
# 521
Шнура и онези 5-ма некадърника може да са щастливи сега. 🤮😷

# 522
  • София
Ай, Бел, тъкмо с тази новина идвах.

Даже я пратих на кака на лично съобщение и й благодарих, че тя разправяше колко е красива историята на нейната Дияр и публиката ще я хареса Joy Още не ме е блокирала значи, да му се невиди Joy

# 523
Ай, Бел, тъкмо с тази новина идвах.

Даже я пратих на кака на лично съобщение и й благодарих, че тя разправяше колко е красива историята на нейната Дияр и публиката ще я хареса Joy Още не ме е блокирала значи, да му се невиди Joy

MysteryG,вярно ли е казала такова нещо?!!!Отървала съм го.Толкова е красива, че публиката кълне наляво и надясно по-скоро са си ходи нейната Дияр.Откъде го вадят това самочувствие!!!

# 524
  • София

MysteryG,вярно ли е казала такова нещо?!!!Отървала съм го.Толкова е красива, че публиката кълне наляво и надясно по-скоро са си ходи нейната Дияр.Откъде го вадят това самочувствие!!!

Не ми се рови по темите, но точно такива неща разправяше, нали даде хиляда интервюта, че е новата партньорка и т.н. Те и в Х са я погнали поради тази причина. Щом е казала, че ще вдига рейтингите и се е хвалела, да излезе сега да се извини, ама друг път. Нейната Дияр го писа в стори.

И не бъркам сериал и реал, тази жена не ми харесва от първото й интервю. Ако не беше подходила по този начин, нямаше да е така.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 13:39 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт