Отговори
# 585
Или е сън или много са се стреснали от устремения към дъното рейтинг.И все пак се надявам не само да ги съберат,а да обяснят логично какво и защо се е случило за да доведе до развод

# 586
И Рамо си хареса любимата! ❤🔥

# 587
Леле,леле,леле супер е фрага  Heart  Дано не е сън ,ама защо пък да е сън  нали така Thinking
Много,много красиви Сейран и Ферит  Heart  И Ферит свали пръстена ,това ще е също много хубава сцена  Simple Smile
И сцената на терасата също  Heart

И Афра и Мерт са повече от прекрасни  Heart  Тенис,снимки от колата ,среща с таткото абееееее всичко е повече от хубаво    Simple Smile Солотота на Мерт и Афра и хейтърите на СейФер направо не  знам как ще се чувстват тия дни ,то направо не се търпи това АфРамско и СейФерско щастие бе   Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile  Нека,нека да им  се множи още повече щастието и още по-хубаво да стане ,а душманите емиииии или ще свикват или ще ги боли друг вариант няма  Simple Smile
А и само още нещо да отбележа .Олеее това кучето на Мерт голям звяр бе,ма то като теленце на ръст.Ах милчкото Наги и котенцата сигурно са на лапички около това космато създание.Мерт хубаво ,че е здраво момче ,щото тоя звяр сигурно трудно се води на каишка .Но е много красиво куче ,мнооого . Heart

# 588
Страхотни АфРам и фраг, който ми върна надеждата. ❤️‍🔥

# 589
Фрага отразява и нашите желания. Явно целта е да ни подлъжат. За снимките, които снощи публикуваха в Х се пишеше, че Сейран стои пред имението по домашни чехли (едни розови бяха), че е избягала от Синан. Ферит искал да я скрие в пристройката, но май от фрага са в някаква вила. Ферит, със синята дреха, когато се доближава не е ли близо до дървеното легло със спящата Сейран? (Боже дано не е сън). Дано да я е скрил някъде от Синан и наистина да си говорят. Дай Боже! В Х писаха, че Сейран избягала от пред имението в гора и Ферит я намерил на едно дърво.
Полицията пък прибрала Орхан (сигурно защото ходи в онази къща, където майката на Бергюл удари собственичката).

# 590
Фрага ,не ,че не е хубав,ама ми прилича на стръв и понеже достатъчно сме яли попарата на продукцията ще е или сън или нищо не е такова каквото изглежда.Та,да се подготвим за зима,пък ,ако дойде лято ще празнуваме.

Reni,благодаря за превода.
Ей тая реплика ме човърка,че няма да е това,което дават във фрага:"Вие написахте моята история със Сейран. Но беше прекрасно. Не съжалявам дори за един момент. Но отсега нататък аз ще пиша историята си."
Дано да греша.

Оооо, това е най-смислената реплика на Ферит до сега. И ако го направи ще е истински индикатор, че при него има израстване.

# 591
  • Яко в Матрицата...
Оооо, това е най-смислената реплика на Ферит до сега. И ако го направи ще е истински индикатор, че при него има израстване.
И аз така мисля. Надявам се да не е сън и да разберем как е стигнал до този извод.

# 592
Тая реплика ме плаши. Да не се заинати да бъде с Дияр?

На сцената със семейството, всички са с дрехите от годежа.

# 593
  • Ямбол
Рени благодаря ти за превода ❤️
Дано всичко е истина.Имаме нужда да ни се стоплят сърцата.Естествено не изключвам всичко да е заблуда ,то вече всичко сме виждали и преживели. Сейфер ...😊🥰❤️‍🔥

# 594
Дано да не е сън. Много искам да ги видя как говорят, истински да говорят помежду си. От вълнение пропуснах - Рени, безкрайно много благодаря за превода. 🌹

# 595
Благодаря и аз за превода.
Колко му е да визира историята с Дияр, че сам ще си пише.
Готвя се и аз за зима, пък каквото дойде.

# 596
Рени, благодаря за превода Kissing Heart

Дано не ви разваля настроението, но кака преди малко пусна стори с булчинска прическа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 597
  • Яко в Матрицата...
Чакам Феро сам да напише историята си с тейзето до него Joy

# 598
А аз зациклих на кадрите в морето
В началото се оттласкнаха един от друг,а сега огромното притегляне буквално ги залепи един за друг
Време е,време е да се разберат и повече да не се разделят
Ренко,благодаря и аз за експресния превод

# 599
Рени, ама той за това говори човекът, за хикяето с буля Grinning

Общи условия

Активация на акаунт