Милена - Ти не можеш да ми кажеш колко да са ми дълги постовете и какво да пиша в тях - това е свободен форум - всеки има право да изкаже мнението си. Аз обичам да се обосновавам и постовете ми винаги са по-дълги. Винаги съм писъла по този начин независимо къде е. Всеки, който ме познава и е писъл в другите теми, в които съм писъла и аз знае стила ми.
Аз не крия, че харесвам Ерсин и Берил и Суна и Абидин - на мен тяхната история ми е много по-интересна и си го казвам, но в нито един момент не съм нападнала Ферит и Сейран или Афра и Мерт. В нито един момент не съм говорила срещу този и онзи - нито срещу някои глупости в сериала. Нито в един момент не съм тръгнала да искам да спрат сериала и прочие. Аз гледам и коментирам това, което искам.
Не ти харесват Ерсин и Берил защото са истински ли? Мястото на Суна и Абидин не било в сезон 3 - сериозно и защо? Защото в момента те са заедно, а Ферит и Сейран не са - така ли? Нека сме честни - ако в сезон 3 и Ферит и Сейран си бяха заедно в момента, също както и Суна и Абидин, дали някой щеше да го дразни присъствието им в сезона или това, че са заедно. Според мен - нямаше!
Всеки път за всяко нещо ако има как ще изкарате друг виновен, но не и Ферит и Сейран - ако може всеки път Суна да е виновна. Ама те не играели добре - стояли като притурки - този бил дървен, онзи преигравал, ама откакто се оженили в живота сцените не им се получавали така добре - как ли пък не! Според мен сцените им се получават блестящо. И за щастие има много фенове по света, които ги обичат, харесват и оценяват също като мен.
Мислех, че и тук е възможно да се намери някой с когото да коментирам нормално за тях, но съм в дълбока заблуда. Явно желанието ви е да не пиша повече и сте на път да го постигнете. На мен за разлика от някои други пишещи не ми е забавно вече. Отношението е някъде изгубено.
Не ви харесва този или онзи актьор или герой - Ок - различни хора сме и всеки има различен вкус, но тук масово се подминават останалите и се коментира само за Ферит и Сейран - вече поне разбрах защо. Темата била само за тях.
Като не ви харесват постовете ми - ами подминете ги. Теб Милена кой те кара да ме четеш? Никого на сила не карам нищо - очаквах само едно елементарно уважение. Уви - убеждавам се, че това е трудна работа! А ти, уж писа че не си гледала епизода - чудно тогава как определи играта на Берил и Ерсин в него. Но както и да е. Дори след първото ми писане при вас един от потребителите тук ме прати да си направя отделна тема за Ерсин и Берил дето да коментирам Суна и Абидин. Може би бих го направила ако някой се беше осмелил да изкоментира нещо нормално за тях. Както се казва - и тогава се видя посрещането - вижда се и отношението сега!
Но тук ти в прав текст ми казваш, че в тази тема се пише само и единствено за Афра и Мерт - не знаех. Май трябва да оправите заглавието в другата ви тема и да премахнете това колеги, за да няма такива навлеци като мен да ви пречат с коментари за другите герои и актьори!

Фрага хубав, серията няма да е хубава, познаваме вече Емрулах. Задава се сватба и щастлив живот за Феро Дияр
За мен е важно Сейранчето да отсвири Синанчо, Феро да се спасява с кака си.
Препоръчани теми