Отговори
# 630
Да се включа и аз по късни доби.Трейлъра за 40 мин.имал 1.5 млн гледания и надхвърлил 100 милиарда харесвания.Казва се,че това е силата на Сейфер.Дори и да е уловка си мисля,че ще е да се види реакцията на зрителите след такъв трейлър само със Сейфер.И резултата е видим.Сега би трябвало да има извод каква сила държат в ръцете си и как трябва да продължи 3-ти сезон.До петък има време за пренаписване на сценарий,за презаснемане на сцени и изрязване на други.Така,че може и да има ходри мейдън все пак.Най-голяма надежда ми дава сцената във водата.Не напразно я дадоха и  в трейлъра.Очаквам и сценаристите да бъдат "изринати" както Лейля.Много удариха дъното.Никакви стратегии не им помогнаха.Докато 1-ви сезон жъне успех в Испания,3-ти дори не е в топ 10 на Турция.Голямо падение на ОГМ.Все пак,освен парите е важен и имиджа.

# 631
Мерт хареса фрага. ❤️

# 632
Нови снимки на прекрасните Берил и Ерсин у дома с котката им ... Sparkling Heart

Здравейте,темата тук е Афра и Мерт ако не се лъжа,Роксис...чудесно че ги харесваш,но тия дълги,хвалебствени фермани за тях тук,ами съжалявам...мястото им в 3 сезон ама изобщо не е там.Берил преиграва а Ерсин е толкова дървен,че не знам какво му става.Дори историята на семейството му не успя да ме трогне.Като притурки са,както и Гюлгюн и Серпил и повечето други.Разбира се те не са виновни,толкова си могат новите сценаристи,но това голямо хвалене на Берил и Ерсин е сякаш излишно и комично.Съжалявам.

Нима? Аз не знаех - мислех, че темата е: Афра Сарачоглу🤍Мерт Рамазан Демир в Рибарче/Златно момче и в живота. Проекти и колеги - т.е. фигурират и колегите им там, както и името на сериала - не знаех, че тук е само за Афра и Мерт и Сейран и Ферит! Видя се колко се уважава чуждото мнение. Аз лично пиша веднъж на 10-тина дни, а понякога и доста по-рядко. Понякога дори не пиша във всяка тема. Но явно и това пречи на някои и после защо тук не се появяват нови хора да коментират. Ами ето защо - заради отношението на някои от вас. Angry Милена - Ти не можеш да ми кажеш колко да са ми дълги постовете и какво да пиша в тях - това е свободен форум - всеки има право да изкаже мнението си. Аз обичам да се обосновавам и постовете ми винаги са по-дълги. Винаги съм писъла по този начин независимо къде е. Всеки, който ме познава и е писъл в другите теми, в които съм писъла и аз знае стила ми. Wink Аз не крия, че харесвам Ерсин и Берил и Суна и Абидин - на мен тяхната история ми е много по-интересна и си го казвам, но в нито един момент не съм нападнала Ферит и Сейран или Афра и Мерт. В нито един момент не съм говорила срещу този и онзи - нито срещу някои глупости в сериала. Нито в един момент не съм тръгнала да искам да спрат сериала и прочие. Аз гледам и коментирам това, което искам. Triumph Не ти харесват Ерсин и Берил защото са истински ли? Мястото на Суна и Абидин не било в сезон 3 - сериозно и защо? Защото в момента те са заедно, а Ферит и Сейран не са - така ли? Нека сме честни - ако в сезон 3 и Ферит и Сейран си бяха заедно в момента, също както и Суна и Абидин, дали някой щеше да го дразни присъствието им в сезона или това, че са заедно. Според мен - нямаше! Unamused Всеки път за всяко нещо ако има как ще изкарате друг виновен, но не и Ферит и Сейран - ако може всеки път Суна да е виновна. Ама те не играели добре - стояли като притурки - този бил дървен, онзи преигравал, ама откакто се оженили в живота сцените не им се получавали така добре - как ли пък не! Според мен сцените им се получават блестящо. И за щастие има много фенове по света, които ги обичат, харесват и оценяват също като мен. Revolving Hearts Мислех, че и тук е възможно да се намери някой с когото да коментирам нормално за тях, но съм в дълбока заблуда. Явно желанието ви е да не пиша повече и сте на път да го постигнете. На мен за разлика от някои други пишещи не ми е забавно вече. Отношението е някъде изгубено. Unamused  Не ви харесва този или онзи актьор или герой - Ок - различни хора сме и всеки има различен вкус, но тук масово се подминават останалите и се коментира само за Ферит и Сейран - вече поне разбрах защо. Темата била само за тях. Rolling Eyes Като не ви харесват постовете ми - ами подминете ги. Теб Милена кой те кара да ме четеш? Никого на сила не карам нищо - очаквах само едно елементарно уважение. Уви - убеждавам се, че това е трудна работа! А ти, уж писа че не си гледала епизода - чудно тогава как определи играта на Берил и Ерсин в него. Но както и да е. Дори след първото ми писане при вас един от потребителите тук ме прати да си направя отделна тема за Ерсин и Берил дето да коментирам Суна и Абидин. Може би бих го направила ако някой се беше осмелил да изкоментира нещо нормално за тях. Както се казва - и тогава се видя посрещането - вижда се и отношението сега! Disappointed Но тук ти в прав текст ми казваш, че в тази тема се пише само и единствено за Афра и Мерт - не знаех. Май трябва да оправите заглавието в другата ви тема и да премахнете това колеги, за да няма такива навлеци като мен да ви пречат с коментари за другите герои и актьори! Stuck Out Tongue Winking Eye  

Не искам да съм груба - обикновено се опитвам да подминавам подмятанията по мой адрес или тези срещу любимците ми, но в случая Милена буквално ми каза, че мястото ми не е тук. Е това нямаше как да подмина. Smirk

Относно Аби - аз не казвам, че той трябва да търси наследство и не мисля, че ще го направи - просто в момента е съкрушен и разярен - все пак е загубил родителите си по ужасен начин. Цял живот си е мислил, че са го изоставили - а сега изведнъж разбира, че са били убити и то вероятно от Халис или някой негов приближен. Абидин е бил бебе - как може да го захвърлят в сиропиталище - защо заради едните пари ли. Халис го бил прибрал и се погрижил за него - кога, след сигурно 20 години - но как - като цял живот семейството го унижаваше и го ползваше за служител. Нормално е на Абидин да му е гадно и да мисли за отмъщение - но се надявам, че няма да се поддаде на това и няма да стига до крайности. Надявам се с помощта на Суна Аби да се успокои. А Сейран и Суна да помогнат Аби и Ферит пак да се сближат! Blush

Фрага е много хубав - дано наистина скоро се съберат Сейран и Ферит, че и феновете и всички да се успокоят и нещата да тръгнат нагоре. Да гледаме Сейфер и Абсун заедно. Би било супер.Hug

# 633
Очаквах нов роман и го получих,Роксис.Благодаря.Всеки има право да харесва когото си иска и аз изразих мнението си.Ще я видим прекрасната Суна,колко бяла и добра е.Да не забравяме че в истинската история,такива каши е забъркала,че семейството е забранило да се разкаже истината за нея и тя е единствения напълно измислен герой в сериала,да уточня отново от семейството.Та да я хвалим колко е добричка при положение че от километри се вижда завистта и и алчната и природа е сякаш неуместно.Била обичала сестра си...но под повърхността на тази и обич,гореше желание за Ферит,нали,та даже и бременна от него си се представи.При всяка възможност се изтъкваше пред Ферит,колко по добра е от сестра си.Да ти имам сестрата.Тя за пари и власт и Абидин ще предаде.Нищо против Берил нямам,прекрасна актриса е,но след сватбата с Ерсин,наистина не и се получава,особено сцените с него.А Ерсин е друга тема,той си е дървен от самото начало на сериала с 2 изражения на лицето,горе долу като Буче.Това че си прочела че не съм гледала серията в петък,да,не бях,гледах клипчета.Днес я прегледах отгоре,отгоре.И не защото харесвам Афра и Мерт,не харесвам Абсун,просто за мен са изчерпани като роли.Мое мнение,ти си ги харесвай,но,не забравяй че главните герои в сериала са Сейран и Ферит...всички останали са пълнеж.Благодаря...ето и аз написах роман.
П.П. Само ще допълня,Няма покаяла се грешница и монашеско расо да надене в нея ще гори и страст и алчност и всичко що е нужно на сърцето и.Беше хвърлила око на Ферит,после Абидин,после Фуат,Кая,пак Абидин,с две думи,жена на която вяра да нямаш.Сега се е кротнала,но не се знае до кога...пък и не се посвени да изкрънка 2 милиона от сестра си,нали...и най-важното да я излъже.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 02:37 от Милена Тодорова 756835

# 634
Ай, ай, ай и белите сърца тръгнаха! 🤍

🧿🤍🤞🏻
Рамо много обича Афито! 🤍
Добро утро, мацки! 🫶

# 635
Роксис,чудесно е,че имаш абсолютно различно виждане и харесваш други персонажи от сериала.На мен също ми харесва Берил и героинята и.Освен това съм я гледала и в други сериали и трябва да ти кажа,че се справя много добре,но винаги е била в поддържащи роли,/поне аз не съм я виждала да играе главна героиня/.Ерсин го виждам за пръв път.Досега не съм го срещала в други сериали,но Таро да.Таро съм го гледала и като поддържаща роля и като гл.герой.Много харесвам Берил и Ерсин като двойка.В "Островна приказка" обаче Берил играеше с бившия си.Сравнявам играта и там с господин бивш и играта и тук с господин настоящ,а вече и съпруг.Е,ами с господин бивш сцените бяха по-емоционални и силни,макар,че отново бяха в поддържащи роли.Може би и затова,още от сезон 1 не ми се струваха много убедителни.Изглежда тези сравнения ме карат да виждам така нещата.Аз веднъж го казах,ще се повторя.За мен истинското предизвикателство щеше да е след сватбата да продължат Суна-Кая,Абидин-Айшен.Не вярвах,че изведнъж,без всякакви обяснения ще бъдат Абидин-Суна,само защото в живота са станали съпрузи.Това,меко казано,е непрофесионално.Пелин Акил не я харесвам изобщо,но пак ще повторя,че я поздравявам единствено за смелостта да играе този персонаж,въпреки възрастта и семейното и положение извън сериала.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 07:36 от mimi 65

# 636
Добро утро, момичета.

Мама Лютфие и тя се е отчела с лайк за Мерт. 😊

# 637
  • Яко в Матрицата...
Добро утро 😊

Рода и приятели са се отчели, Мердо сложил бяло сърце 🤍, фрагът е хубав… Да видим какво се крие зад всичко това 😃

# 638
Добро утро 😊

Рода и приятели са се отчели, Мердо сложил бяло сърце 🤍, фрагът е хубав… Да видим какво се крие зад всичко това 😃

Залагам да е заради написаното от чичо Онур. 😉

# 639
  • София
Мерт и фрага е лайкнал, дано наистина е на хубаво.
На мен ми хареса най-много това, което показаха обратно на промото, как се връщат назад във водата и се събират. Краят на терасата мисля, че е сън или Ферит си представя нещо.
Логиката е както и други писаха и тук и в Х, че Ферит сам ще избере как да продължи. Без намесата на Сейран, без тя да го краде от сватбата. Просто той сам ще вземе решението, заради себе си.
Та щом снощи до 11 са снимали сватбата, дано не се е подписал.

От клипчетата и снимките на АфРам още съм в шок, че пусна това, където е играл тенис с бащата на Афито. Иначе ако им гледаш сторитата и следванията в Инста, все едно не се познават.

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄

# 640
Добро утро Grinning

Какво да се крие, Рени Kissing Heart Фрага хубав, серията няма да е хубава, познаваме вече Емрулах. Задава се сватба и щастлив живот за Феро Дияр Stuck Out Tongue Winking Eye За мен е важно Сейранчето да отсвири Синанчо, Феро да се спасява с кака си.

Мистери, то остава Сейран да метне Ферит на рамо, какъвто колаж имаше Grinning

Мимито, какво да прави ПАкил? Трябва семейство да храни, мъжът й вечно безработен. Пък и си личи, че й харесва да се отърква в Мердо Trollface

# 641
Всеки за себе си ще разбере, че не може без другия- и тогава ще започне събирането им.
Някой писа, че отива при Аби, но се натъква на Сейран.

# 642
Фрагът изглежда измамно хубав. Ако беше за 36 епизод, щеше да бъде просто хубав, но сега е за 6 епизод и се питам какво ще се случва през останалите 30 епизода. Но да бъдем оптимисти и си представим как в работилницата са сложили едно писалище, на което Ферит ще пише сам новата си история, а до него Сейран ще рисува, рисува, рисува....

# 643
Очаквам хубава серия щом Мерт е лайкнал фрагмана. На предните извращения двамата с Афра им бяха дали игнор.

# 644
Добро утро, момичета.
Щом са снимали сватба значи сватба ще има и то след разговора на Сейран и Ферит,който всички чакахме да се случи.Явно щом имаме омъжена Сейран ще имаме и женен Ферит.Иначе кака кво ще търси още в сериала, а и трябва да я видим що за съпруга ще бъде.Сега,браковете и разводите са като за Добро утро в този проект, тъй,че да не им се чудим.Искам бавно,осъзнато и красиво събиране,не претупано на две на три.

Общи условия

Активация на акаунт