Баба Марта най-обича в ПАЗАРДЖИК да се припича! - 9

• 10 321
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Ами аз ходя по-често в "Бакарди" - бивша "Афродита". Там е много удобно за Йоана, която обикаля като свободен електрон. Crazy 

# 106
Е, няма значение къде...  bouquet

# 107
ооо, на АФРОДИТА днеска Гоги ма разби Laughing бяга като откачен и ходи чак от другата страна на тортата Twisted Evil там ша седна пак чак като навърши 6 години Mr. Green
майтап бре ,все ша устискам за една среща (ако решите да е там)

# 108
Давайте предложения... Hug

# 109
Аз след малко тръгвам към "Бакарди". Който иска, да заповяда! bowuu

# 110
Пихме кафе в "Бакарди" с Ива. Heart Eyes
Мама Яна, чакахме те да се появиш. Hug
Следващия път ще се разберем от по-рано.   lalalala
Петя, оздравявайте по-бързо! Hug

# 111
  • София
Ееее,чудно време! Малко ви завиждам,че сте пили кафенце днес заедно!
Ние бяхме в Чирпан,хвърлихме пържолки на барбекюто,цял ден на градината....направо не мога да се нарадвам на това хубаво време...ПРОЛЕТ Е!

Добре дошла на новата мама!   bouquet

Успех на изпитите,crazybrat!!!!!

# 112
Ееее,чудно време! Малко ви завиждам,че сте пили кафенце днес заедно!
Ние бяхме в Чирпан,хвърлихме пържолки на барбекюто,цял ден на градината....направо не мога да се нарадвам на това хубаво време...ПРОЛЕТ Е!
Абе то и ваш`то е за завиждане... Laughing Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 00:48 от Nellina

# 113
Лесна е вашата, аз още съм на етап гадене и  Sick ... До момента, когато ще си търся подходящи заведения и хубаво време, сякаш има цяла вечност  Flutter

# 114
Лесна е вашата, аз още съм на етап гадене и  Sick ... До момента, когато ще си търся подходящи заведения и хубаво време, сякаш има цяла вечност  Flutter
Защо мисля ще поне на открито можеш да си позволиш да седнеш. На мен също ми е неприятно в задимени помещения. Но в крайна сметка  това е нормално и това са жертвите, които почваме да давеме още от сега Simple Smile

# 115
 Party Имах предвид, че докато се роди Бебчо и тръгна да го разхождам има цяла вечност. Сега - да, мога да измисля вариант за сядане на кафе... Стига да опра до това, защото то от работа, не ми остава много свободно време!  ooooh! Но и това не е болка за умиране - щастлива съм от това, което нося в себе си!!!  Hug  Hug  Hug

# 116
Party Имах предвид, че докато се роди Бебчо и тръгна да го разхождам има цяла вечност. Сега - да, мога да измисля вариант за сядане на кафе... Стига да опра до това, защото то от работа, не ми остава много свободно време!  ooooh! Но и това не е болка за умиране - щастлива съм от това, което нося в себе си!!!  Hug  Hug  Hug
Не се притеснявай за това че ще  е цяла вечност. И аз така си мислех в началото дори не можех да повярвам какво става с мен, но времето си лети и то много бързо. Няма и да разбереш кога е минало. Поне при мен е така Wink

# 117
Сигурна съм, че е така  Hug  Hug  Hug

# 118
Момичета,какво стана с тел. на лекарката-хомеопат?  newsm78
Моля Ви,дайте някъкви координати  Praynig  , може и на лични. Моя син си загуби гласа, а не искам пак да го тъпча с лекарства   bouquet

# 119
ми тя май ДЕСИ  говореше нещо за хомеопат , ама тя май е на изпит newsm78

Общи условия

Активация на акаунт