Баба Марта най-обича в ПАЗАРДЖИК да се припича! - 9

• 10 331
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на mimipimi
 newsm59бъди жива и здрава и много щастлива  ura  bigdance2

# 136
ЧРД, mimipimi. От здраве да не се оттървеш. Късмета да те преследва. Децата ти да са непоносимо послушни. Мъжът ти повече.

bouquet  bouquet  bouquet

# 137
  bouquet   bouquet  Честит рожден ден на мимипими!!!!!
Много радост и щастие ти желая! И всичко каквото ти си пожелаеш!

# 138
Честит рожден ден, Миме!

Bobi_min, ние още се кърмим. Не мога да ти дам адекватен съвет. Thinking

# 139
  • София
Честит рожден ден и от мен!!!
Много приятни емоции ти пожелавам!
  bouquet

# 140
Чесито рожден ден мимипими!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

БОбимин, направо не знам...Ужасно е да си го помисля как ще го отбивам и моя син. миличкото така сладко се гушка в мен и папка. Ама твоя Емко е по-голям и вече осъзнава като от нещо го лишаваш и то от нещо, което е толкова голямо удоволствие за него. АЗ през май се готвя да ходя до Турция, ама как ще стане като го кърмя не знам - очаквам Деси да ме светне, защото тя ходи по изпити, пък доколкото знам го и кърми. Thinking
Без рев нема да стане, Бобимин... Whistling Party

# 141
   Мамчета, търся информация за детегледачки, който гледат в дома си деца, по някаква национална програма.
  Благодаря предварително.

# 142
   Мамчета, търся информация за детегледачки, който гледат в дома си деца, по някаква национална програма.
  Благодаря предварително.
Обърни се към соц.грижи, до колкото знам там има някаква такава програма за детегледачки.

# 143
благодаря на всички за поздравите и пожеланията

# 144
mimipimi, Честит Рожден Ден! Много обич, здраве и щастие!

# 145
 ooooh! Ауууу, че съм заплес  Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!

Пожелавам ти цялото щастие на земята да ти се изсипе на главата!!!

smile3525 smile3525 nbirthday

# 146
 bdbaloni bdbaloni честит рожден ден на слави на soniamari bdbaloni bdbaloni
СОНЯ , жив и здрав да ти е рожденика newsm51 и батко да го напрвите  Laughing

# 147
Българска асоциация “Осиновени и осиновители”/ БАОО/, Фондация „Движение на българските майки” /ДБМ/ и ИК Кръгозор, организират конкурс за детска приказка

Идеята е да бъде издадена книга „Нашите приказки за лека нощ”, чрез които лесно може да се въведе детето в темата осиновяване.
В книгата ще бъдат включени дванадесет приказки, подбрани от специална комисия.
Приказки, в които се разказват истории за котенца, отгледани от кучета, на птиченца, снесени в чуждо гнездо и отгледани с различните си братя, за вълшебници, дракони и други разказващи историята на осиновен приказен герой.
Специалистите, работещи с деца и семейства, стигат до извода, че темата осиновяване е добре да се въвежда от ранна детска възраст, като се започне чрез приказки, в които да се загатва за съществуването на осиновяване. Чрез тези приказки детето от малко свиква да различава ясно, че това да родиш и да отгледаш рожба е съвсем различно нещо.
Инициативата има за цел да помогне на много хора, които все още не са успели да намерят начин да съобщят на децата си, че са осиновени, като предотврати неправилното съобщаване на тайната на осиновяване и послужи като превенция на прекратяване на осиновяването.
Подобно издание ще излезе за пръв път на български език и издаването му представлява първият реален опит за оказване на помощ на огромната група от хора, осиновили дете.
Изпращайте своите приказки до 30.06.07 г на e-mail baoo@abv.bg или  чрез пощата на адрес гр.София, бул. Васил Левски № 150 ет.2 офис №9 - Българска асоциация Осиновени и осиновители,
с четливо попълнена информация – три имена /ако авторът на приказката е непълнолетен, с неговото име да се посочат и три имена и телефон на родител и/или настойник/, адрес, e-mail и телефон за връзка
Всички изпратени произведения за конкурса, с изключение на издадените в книгата,  ще бъдат публикувани  www.baoo-bg.org и http://www.bg-mamma.com/site/

Регламент за участие:
•   обем на приказката: до 3 машинописни страници;
•   да се запазят елементите на приказност, в които преобладава художествената измислица и липсва граница между действителното и недействителното;
•   в края на приказката да има изведена поука;
•   право на участие имат само непубликувани преди това произведения;
•   няма ограничение за възрастта на участниците;
•   ограничения в броя творби за участие няма.

# 148
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАВИ! ДА СЛУША МНОГО МАМА, ДА Е ЗДРАВ, СИЛЕН И С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА![/size]

bigdance2  bigdance2 newsm59  bigdance2  bigdance2

# 149
   bouquet Честит рожден ден на Мими!    bouquet (малко със закъснение Blush , ама не съм влизала вчера.. Все пак е с мноооого обич  Heart Eyes  bouquet)
Бъди все така весела и добра, всеотдайна майка и не на последно място - красива жена!  Hug

Честит рожден ден и на Слави!
Да порастне още по-голям и хубав и все така послушен!  Wink

За отбиването и аз не мога да помогна много - 1 седмица не бях кърмила и последните дни цедях по веднъж на 24 часа...  Cry И в резултат - връщам се, мляко няма, а на малкото му се цока...та ще се пръсне  Mr. Green И сега сме в период на релаксация, да видим дали ще потече мляко пак, според поговорката - "Където е текло, пак ще тече"  Joy Ама да видим дали в буквален смисъл действа  Wink Засега имахме 2-3 дни цокане на празен ход и ходя като ударен самолет малко... ама то ще се чуе, ако има промяна Wink Аз затова и не влизам тук, че нещо се депресирам с толкова кърмачки  Tired Пък аз психически не съм готова да отбивам и ще се пъна, пък да видим откъде (и какво) ще потече   Joy
Малко хумор в стил ЛЕТЯЩАТА   bouquet

Айде, оставям ви, че имаме и посещение при Агов днес  Tired
Весел ден на всички и приятни разходки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт