НАБОР 2004 - студенти - четвърта тема

• 57 229
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Много рядко пиша, но редовно следя темата.
Нуждая се от помощ. Дъщеря ми днес, трябваше да излети от Айндховен в 13.30ч. Преди малко са свалени от самолета, като са казали хващате следващия полет, утре сутринта в 8.20ч. Но тя трябва да спи някъде. Дали може да помогнете с препоръка за хотел близо до летището?

# 121
  • София
Ето ги

Да вземе фактура и да иска да й възстановят парите за нощувката.

# 122
И аз видях тези, но се притеснявах дали са надеждни
Благодаря.

# 123
  • София
За първия, който е точно на летището, имам положителни отзиви от познато дете.

# 124
В Тюлип е спала дъщеря ми няколко пъти. И други майки тук са писали. Съвсем ОК си е хотелът, да не споменавам локацията.

# 125
  • София
Заради лошо време ли отказват полета?

# 126
Не се наложи да спи в хотел. Излетяха вечерта късно, с 9 часа закъснение. Доколкото разбрах проблем със самолета. И други полети имаха закъснения, но до час и половина излитаха.
Отново благодаря за съветите.

# 127
  • София
Важното е, че всичко е наред с пътуването! Винаги ги мислим, като са далече. Не че като са близо не ги мислим Wink Шофират, ходят къде ли не, с кого ли не ...

# 128
  • София
Какво става с нашата любима темички, скъпи дами и Ицо ?!
Цели 10 дни никой не пише или аз не виждам ?!

# 129
  • София
Децата пораснаха и станаха скучни. 🤣

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 12:37 от sanaka

# 130
  • София
Тук сме, при нас нищо кой знае какво, освен, че в събота заминаваме да открием ски-сезона в Австрия за една седмица. Както вече споменах по-назад,
малкото скиорче ще бъде с отбора, а ние ще кръжим наоколо с баща й. На този етап не се точи за състезания, ще видим как ще се развият нещата през сезона.
Наборът си остава тук да си гони колоквиумите. Този семестър му преподава и спряганата за Председател на НС и обвинена за плагиатство Н. Киселова. Изобщо - кра-со-та! Който е успял да оцелее от “месомелачката “ във ЮФ на СУ, шапка му свалям!:)))
Скрит текст:
 Копирам само малка част от публикацията “Коя е Наталия Киселова” на асоциация „Будни Студенти“, която ми даде набора. Не ми се пише за това как се е домогнала до депутатското си място.
….
 “И хората, които ще гласуват за Киселова да не забравят, че гласуват за човек,
който има проблеми с алкохола и ние студентите сме го виждали от първо лице.
……
“Наталия Киселова е била на специализация (!) в Московския институт “Ломоносов” през 2014 г.
Там Наталия Киселова е специализирала руско право и справедливост!
Там Наталия Киселова е завербувана от ГРУ!”

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 15:10 от Skiorche

# 131
  • София
Разписвам се и аз .
Наборката влиза в сесия. Много тежък семестър и беше, много, и няма търпение да свърши и да се прибере.
Организирали са се за кратко пътуване до Вроцлав за коледния базар.
8 декември няма да празнува или поне не точно. На 7 вечерта са резервирали апартамент в Пловдив,там ще поизлязат на ресторант и това е. 8 е неделя, а в понеделник има лекции, изпити и така.

# 132
  • В светлината на слънцето
И при нас няма много новини. Освен лоши, ама за тях не ми се говори. Та казвайте кога ще има коледно пиене, да идвам, щото вече не се търпи.

# 133
И при нас нещата си вървят спокойно,и Слава Богу!Наборът си бачка,учи,хайманосват насам-натам ,когато има време.
  08.12 ще празнуват в София,незнам точно къде,но на 09.12 е на работа
   Не си е идвал от две седмици,чакам го утре да си го нагушкам.

# 134
И при нас е обичайното. На наборката ѝ мина първата сесия (при тях сесията е на всеки 2 1/2 - 3 мсеца),  другата седмица имат пак едни междинни изпити и после я чакам да си дойде. Тази година е някак по-спокойна, даже мисля че се чувства добре, но пък като си дойде, къщата е пълна.

Общи условия

Активация на акаунт