Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 834
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Ако тази черна маска наистина прави косата "като ламинирана", ще се пробва.😃 Точно такъв ефект търся (и точно така изглеждат долните пластове на косата ми- гладки, лъскави, само в горната част на косата имам и по-дебели косми,  които засъхват непокорно и се начупват🙄).
Аня, пробва ли нощното мляко за коса?🙂
Засега съм доволна от хидратиращото мляко аз, но съм го използвала само на суха коса и пригладени леко с преса върхове на косата. Ухае много приятно или поне на мен ми харесва.
Marylin, това по средата сухи шампоани ли са?

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 01:57 от dolce miele

# 301
  • София
Аня, пробва ли нощното мляко за коса?🙂
Засега съм доволна от хидратиращото мляко аз, но съм го използвала само на суха коса и пригладени леко с преса върхове на косата. Ухае много приятно или поне на мен ми харесва.
Marylin, това по средата сухи шампоани ли са?
Да, пробвах я. Харесва ми, въпреки че е лек продукт за моята коса (но моята е доста суха по дължините, до кръста дълга). На сутринта къдриците ми бяха офоремени на кичури, без да са лепкави или пък мазни. Ще пробвам и довечера на мокра коса. Simple Smile
Където беше много суха и заплетена (зад тила) не помогна, може би ще има по-осезаем ефект след няколко употреби. Но ми харесва повече, например, от серума за коса на Пантен.

# 302
Тя ако ти се заплита при спане... евентуално пробвай копринена или поне сатенена калъфка, има си разлика. Или направо сатенено боне, ако смяташ че би го изтърпяла. Аз понеже се въртя много като спя и съответно когато я нося по-дълга всякакви неща съм пробвала които се сетя. Щото ако я среша сутринта пък, положението става хептен интересно, ама не по хубав начин Grinning Хем моята коса толкова да е тънка и да не е гъста, че се чудя защо си играя да й слугувам изобщо...

# 303
  • София
Вярно, срещала съм го това за сатенената калъфка, трябва да пробвам!
Не се въртя много, но ми се заплита. След измиване е приятна, мекичка, но след това става суха.
Сутрин не я сресвм изобщо - къдравата коса само под душа с маската като е, се сресва (постоянно го повтарям на приятелките ми с къдрава коса Grinning).

# 304
Тия сатенените бонета са точно за къдрави коси по принцип, не само заплитането ами и като не ти се подмята насам-натам докато спиш, сутринта е с по-малко фриз. Но калъфката също помага де. То ясно че и двете не правят чудеса но помагат като има едно от тях. Недей и двете, естествено, че то все едно да си легнеш без възглавница Joy

# 305
Момичета, напомням че днес има live

# 306
Момичета, напомням че днес има live
Какви талони да очаквам, ако пак не забравя

# 307
Пише за коледни календари и козметични комплекти

# 308
  • оттам, откъдето започва България
Да, включих се този път, но като гледам талоните, нищо не ми е нужно от тях. Sad

# 309
Аз хванах последния влак за лайфа в 18:38, но и на мен талоните са ми излишни.
Видях в понеделник, че любимата маска-кърпа с пантенол на Балеа се е завърнала в асортимента, но още я няма онлайн.

# 310
Аз, чела - недочела, очаквах намаление на по-голяма гама подаръчни комплекти, включително Нивеа... Все по-малко интересни са ми талоните. Но това е добре, така не се заривам с неща, които едва смогвам да употребя Simple Smile

# 311
Дремнах по време на лайфа. Не ми трябват талони за такива неща.

# 312
Много ме нервят подобни талони за подаръчни комплекти. Много са пенсионерски. Никога такъв комплект не би ми бил нужен. Ехо, ДМ.. предложете нещо по-интересно, моля! За верните си почитатели

# 313
  • Deutschland
Аз хванах последния влак за лайфа в 18:38, но и на мен талоните са ми излишни.
Видях в понеделник, че любимата маска-кърпа с пантенол на Балеа се е завърнала в асортимента, но още я няма онлайн.

Коя е тая маска с пантенол? Благодаря.
Балеа няма ли да пускат коледни аромати?
Детето донесе снощи крем със зимен аромат от конкурентна на Балеа марка. От вчера до сега му разказах играта от мазане. Ухае на курабийки с мед. Вълшебно!

# 314
Би ли споделила кой е този крем? Може и на ЛС, ако не е подходящо да се коментира тук.

Общи условия

Активация на акаунт