Термин Ноември 2024 - тема 4

• 39 339
  • 828
  •   1
Отговори
# 435
Честитарожба, manuela1992!! Бъдете здрави и благословени! 🩵

# 436
Честито бебче, Мануела Hug

# 437
Привет, момичета!
На 01.11.2024 в петък се появи синът ни Антон - 3410 г.и 50 см. Приеха ме за индукция в 7 сутринта, пуснаха система окситоцин и в 11:26 вече се гушкахме. Много ми помогна топката, на която подскачах при контракции, после сложиха и епидурална, но нямаше време да ме хване, защото се оказах с пълно разкритие. Frowning После с насоки и неотлъчна подкрепа на моя лекар се случиха нещата. Утре ни изписват, вече нямам търпение да се приберем при ММ и каката Heart

# 438
Хехе, честит Антон, да е здрав и благословен! Лелее,колко бебчета в нашата тема! 💙♥️💙

# 439
Честита рожба! Бъдете здрави и благословени!🩵
Привет, момичета!
На 01.11.2024 в петък се появи синът ни Антон - 3410 г.и 50 см. Приеха ме за индукция в 7 сутринта, пуснаха система окситоцин и в 11:26 вече се гушкахме. Много ми помогна топката, на която подскачах при контракции, после сложиха и епидурална, но нямаше време да ме хване, защото се оказах с пълно разкритие. Frowning После с насоки и неотлъчна подкрепа на моя лекар се случиха нещата. Утре ни изписват, вече нямам търпение да се приберем при ММ и каката Heart

# 440
Честит да бъде и Антон Hug

# 441
Честит да бъде малкия Антон, да бъде жив и здрав и много щастлив! 🥰

# 442
  • София
Честито на всички нови майчета! Да гледате здрави, бодри и добри дечица ❤🍀

# 443
Честити да бъдат малките юначенца! Бързо възстановяване на мамите! Бъдете здрави и щастливи 💙💙💙
Исках да попитам за индукцията, малкия беше ли вече в канала, че мен много ме е страх, ако малката не се е позиционирала правилно какво се случва с индукцията.

# 444
При мен още не беше слязъл надолу, след окситоцина леко полеко се спусна.

# 445
При мен още не беше слязъл надолу, след окситоцина леко полеко се спусна.

Мнооого благодаря! Успокоихте ме, значи от контракциите си слизат. Че при мен нали може да се наложи индуциране по-рано и си викам, ако не е слязла сигурно, ще искат да ме срежат. Но явно тялото и бебоците си знаят работата. 🙏🏻❤

# 446
Моята госпожица не слезна надолу от индуцирането, ама при мен всичко беше грешно, та не знам какъв пример съм.
Чета по групите във фейса, как всичките тези методи за предизвикване на раждане са проработили при майките, само аз явно съм изтеглила късата клечка. Явно като не ѝ е било дошло времето, няма как да станат нещата. Физиология. 🙁

# 447
Привет, момичета!

Честита радост и бързо възстановяване🤍👶🏼
Страхотно в колко бързо сте родила, пренасяхте ли или на термин ви направиха индукция? На мен ми се струва супер бързо Simple Smile

# 448
  • София
Честити да са Габриел и Антон, честито и на двете мами. Много здраве и да ви носят само радост.

# 449
Ох, да и аз четох, че запича, ама май всички препарати със симетикон имали такъв страничен ефект. Ще пратя ММ да купи пробиотик, не се бях сещала, благодаря ти. Този Лефакс иначе продава ли се в аптеките? В гугъл ми излизат резултати само от паралелен внос сякаш. Да си знам, ако се наложи да го купувам и аз.
Иначе и ние май не знаем кога е ден и кога е нощ. Не мога да я разбера, предната вечер не спа почти цялата нощ, можех да се класирам за главната роля на филма "Зомби" на сутринта. Тази нощ пък само веднъж се събуди за кратко.

Новородените не знаят какво е ден и нощ, те нямат циркаден ритъм, чак към 3 месеца се оформя. Та да, доста безсънни нощи се очакват

Общи условия

Активация на акаунт