Термин Ноември 2024 - тема 4

• 35 629
  • 828
  •   1
Отговори
# 510
Мамите вече родили, преди раждането движенията на бебето закротват ли се, от по-възрастното поколение чувам как едно време преди да родят бебето се кротвало та само ме подпитват да не се е кротнало че ще излиза?😀 и се чудех дали наистина заемат някаква позиция и не мърдат много много 😅

# 511
Честито на вече родилите мами! 🌸Бързо възстановяване и спокойни здрави бебенца ❤.
И аз се присъединявам- вчера се роди и нашия син 4180гр 51см, естествено и доста бързо второ раждане беше за мен.
На мамите, които чакат-търпение и леко раждане 🤞😊

Честито, радвам се, че всичко е минало леко Hug

# 512
Мамите вече родили, преди раждането движенията на бебето закротват ли се, от по-възрастното поколение чувам как едно време преди да родят бебето се кротвало та само ме подпитват да не се е кротнало че ще излиза?😀 и се чудех дали наистина заемат някаква позиция и не мърдат много много 😅

При мен изобщо не се кротна, но не знам дали аз съм за пример

# 513
Sunflower93, честито, да сте живи и здрави и двамата!!!

# 514
Благодаря, момичета 🫶
Относно движения при мен сякаш доста беше се кротнал накрая, може би и място не е имало, ама го усещах от време на време само да повдига леко с краче/ръчичка корема.

# 515
Честита рожба,  Sunflower93  ! Бъдете здрави и благословени! 🩵

# 516
Sunflower93, честито бебче!!! Да е живо и здраво!

Относно енергията, честно казано пу-пу си имам много. Хемоглобина го качих още малко, вече ми е 122. Чистя си, непрекъснато тичам по задачи с баткото. Вчера се смеех с една приятелка, че ще го водя на зъболекар и после мога да отида направо да родя и сестра му 😁 Искам да се движа и да съм активна и не се ограничавам много, защото вече искам да излиза малката мишка.

# 517
Sunflower93, честито бебче, много здраве ви желая!

Аз нещо от снощи съм като парцал, не знам вече, от бременността ли е, от наближаващо раждане ли, настинала ли съм пак...направо вече толкова ми писна с тези настинки, аз през живота си никога не съм боледувала толкова, колкото за тези 9 месеца...Отделно малкия толкова много се движи и ме ръчка отвсякъде, много кофти се чувствам... Но все си казвам, не остана, хаха.

# 518
Аз пък откакто не съм бременна, се появиха неразположения, които бяха изчезнали повреме на бременността. Трети ден подред съм с мигрена, няма такава гадост. От миналата година не ме е боляла главата така. 😩

# 519
И аз от както родих съм много зле, отпаднала, изпусках урина, за капак и с бъбречна инфекция ...

# 520
Това с урината е нормално, аз също бях така при първата бременност и доста се изплаших, но с времето минава 🤗

# 521
Здравейте, момичета!
 Днес с планово секцио се появи нашето малко съкровище Александър, 50см, 3100.
Секциото мина нормално, без усложнения. Аз съм все още в леглото, ще ме раздвижат чак утре, защото упойката беше силна и ме отпусна шест часа след  операция. Таткото беше неотлъчно до мен в стаята ми през цялото време и нямаше да се оправя без него, помага ми, обслужва ме!!
Пожелавам на всички да имате здрави бебчета и любящи съпрузи!!!

# 522
Слънчогледка, честит Александър! 🥰 Да бъде жив и здрав, много щастлив и много да радва теб и тати.❤️

# 523
Честито момченце! Нека да расте здрав и много щастлив, а на мама - бързо възстановяване!🫶🏼

# 524
Честито Слънчогледка Hug

Общи условия

Активация на акаунт