Дамски обувки 42 номер

• 1 081
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Тези са тесни (за мен - по-горе писах за този проблем) - трябва ми нещо средно. Не е задължително да са високи токчета, просто да не са мъжки или спортни. Тази част, която е предназначена за свода и към петата, е тясна при почти всички модели. Точно тя ми е проблемна.

# 16
В София има магазин на АРА и Jana, където продават обувки 42 номер. Намира се в отсечката между Витошка и пл. Македония. Близо е до Витошка може би 200-300 метра от там.
Има също обувки с разлика в ширината.

# 17
Щом ви трябват широки обувки - поинтересувайте се от босите обувки. Иначе търсете магазини, които продават немски марки като Жана и рикер. Кемпер също имат по-широки от нормалното модели. Рикер имат широки модели. За мен обаче нищо освен босото не е достатъчно широко и удобно. И от както минах на боси - здравето ми се подобри.

# 18
  • София
Магазин Крачун.
http://www.krachun.com/

# 19
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...

Един глас от мен за този магазин. От там намерих прелестни и удобни токчета за официален повод. Иначе и от Ремикс съм вземала - също успешно.

# 20

Един глас от мен за този магазин. От там намерих прелестни и удобни токчета за официален повод. Иначе и от Ремикс съм вземала - също успешно.
Къде се намира Ремикс?

# 21
  • Sofia
Ремикс е само онлайн.
И аз основно от там си купувам обувки.
Също и от Контур/онлайн/.

# 22
малко късно се включвам..

нося 42/43 в зависимост от обувката. миналата година открих go soft като марка. и съм изключително доволна. отговарят си номерата, даже някои са леко уголемени. поръчвам онлайн обаче.

# 23
  • Пловдив
Понеже ровя сайта на H&M, направи ми впечатление, че имат много обувки номер 42. Нагоре нямаше. Даже прави впечатление, че като свърши 38 (аз него нося), остават разни като 35-36 и 40+. Това не е ново, де. За съжаление повечето модели според сайта изобщо не се предлагат във физическите магазини, а от един-два, които се предлагат, в магазините в София няма наличност на номер 42. Не съм проверявала наред, разбира се, и то не само защото не нося такъв номер, ами и защото никога не ми е било проблем да пазарувам онлайн - било съвсем стандартния ми номер обувки, било по-нестандартния ми номер сутиен, дрехи, каквото и да е, с две думи, да е живо онлайн пазаруването, и честно, не ги разбирам хората, които при все, че техния номер го няма и го няма във физическите магазини, не поръчват онлайн, ами държат да е офлайн. Flushed Но всички сме си башка луди.
Исках да кажа, вижте и там, ако не сте още, може да имате късмет.
Скрит текст:
П.П. За тия специално аз се бях заклела да не пипвам техни обувки, защото са с тънки подметки и на два пъти в годините настъпвах някакви метални шипове, които ме убождаха през тях, но се оказа, че имат и с нормални подметки (боти и маратонки), та се отклех. Имат и удобни на вид пантофки, за тях ми направи най-напред впечатление, че има 42.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 16:25 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт