Дамски обувки 42 номер

• 1 080
  • 23
  •   1
Отговори
Да се оплача..
Не мога да си намеря обувки 42 номер...
Голямо търсене в София - нямали, повечето до 41 и като ме гледат едно учуден и окосорено... Чудо невиждано.

# 1
И аз не мога да намеря цял живот, затова нося предимно плоски обувки унисекс.

# 2
Търсете из сайтовете. Във физическите магазини има по-малък избор на номерация.

# 3
За мен не става този вариант, не бих взела обувки без да пробвам. Имам разширени вени и не трябва да са тесни.

# 4
  • Пловдив
Нали може да се връща?

# 5
Така е, но най-вероятно в 9 от 10 случая ще трябва да връщам, а това е много дразнещо.

# 6
Аз съм с 41 и напоследък така процедирам. Рядко се налага нещо да връщам, но ако се наложи, няма проблем с връщането. Просто това е вариантът за големите номерации, по-добре е от нищо.

# 7
Обувките за по-широки крака са маркирани с Н.
Намери си сайт, където пишат и ширината, има и марки обувки, които имат изписана широчината. G e за обикновен и/или  тесен крак.

# 8
  • ☀️София / London🌂
41 номер съм аз
Когато пътувам в чужбина тръгвам с едни обувки за хвърляне и си купувам по 3-4 чифта
в България понякога направо си взимам мъжки, особено зимни - боти , туристически или спортни
41- 42 номер по-елегантни съм си поръчвала от Ремикс, но си трябва редовно дебнене
в нагазините на mercari съм виждала по-големи размери, но е на късмет, а и на мен хич не ми е наблизо магазина

# 9
Аз съм 44 номер и редовно купувам от Дайхман. От 42 номер нагоре предлагат само и единствено онлайн. Ако нещо не става връщам в магазин и готово.

# 10
За мен не става този вариант, не бих взела обувки без да пробвам. Имам разширени вени и не трябва да са тесни.
О, и аз опитах през сайтове, но неуспешно.

# 11
  • Пловдив
И аз съм 42 номер и обикновено  нося по спортни обувки.
Взимам си от Дайхман,Декатлон,Спорт Депо и от Мат стар съм си взимала 41 но са уголемени (питам служителките кое е уголемено).
Иначе в гр.Пещера ако ти е близо има по официални обувки ако това търсиш.
Поръчвала съм от магазините по горе които споменах и не е имало обувка,която да не ми стане.

# 12
3271 резултата за 42 номер. Връщането е безплатно. Срок - 100 дни
https://www.aboutyou.bg/c/zheni/obuvki-20207?defFemaleEur=39294

# 13
Е, то от този тип има и мъжки (т.е. изглеждащи много подобно на тези резултати,  в магазин/отдел за мъжки обувки ) и могат лесно да се намерят във физически магазин. Впрочем не споменахме Уокмакс - и при тях няма разделение на мъжки и женски при някои модели и има големи номера.
Проблемът е за нещо по-елегантно, което не изглежда мъжко.

# 14
Има си и чисто дамски. Просто аз съм филтрирала само по номер, но има още как да се пресяват. Ето, тези са само с висок ток.
https://www.aboutyou.bg/c/zheni/obuvki/obuvki-s-visok-tok-101349 … efFemaleEur=39294

Общи условия

Активация на акаунт