Отговори
# 135
Гери,
Всичко , което споделяш е точно така, вродения интелект дава посоката на човек, или го имаш....или го нямаш....
Аз също съм за Ендер, тя стана майка за Яман, нооо Невин независимо, че го е родила и уж за негово добро.....само тъпотии правеше....

# 136
Аз също повече разбирам Ендер. Дори и  първоначалната и реакция.
В подредения и живот, изведнъж се появи дете(младеж) със съмнителен морал и произход, което тя трябваше да приеме.
И въпреки, че самата тя е добър човек и благотворителността не и е чужда, да отвори дома си за Яман, за нея беше трудно решение.
Колкото до това, че  се е поправила, не съм сигурна.
Ако Яман беше такъв, за какъвто тя в началото го смяташе, може би нямаше да се съгласи той да остане.
Разбирам я, защитаваше семейство си, сина си.
Постъпката на Невин на пръв поглед изглежда героична, жертвоготовна.
Но за мен тя избра по-лесния начин.
Като една котка, остави котенцето си там, където щяха да се погрижат добре за него.
Не взе под внимание неговите чувства, уж мислейки за него, май мислеше  повече за себе си...
И поведението и по време на панаира го доказа.

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 21:52 от NeZ_9

# 137
Така чакаме да дойде януари и да излезе сериалът Eşref Rüya на Çağatay Ulusoy 🥹🥰

# 138
Започвам да гледан Яман и Мира, няма какво. Макар, че на скоро загледах няколко нови турски сериала. Влизам в " кръжока".😆

Аз оправдавам Ендер. Да, тя в началото не го приемаше, но това е напълно нормално за мен. Когато искаш да предпазиш не кой да е -а, детето си, нормално е да е реагираш така. И да се боиш.Тя незнаеше нищо за Яман, нормално е да се страхува и да допуска, че нейното дете може да се повлияе по някакъв начин. Освен това нейното дете е едно само, тя предполага, че може да възникнат пречки между тях. Как ще го приеме и т.н? Аз я оправдавам.
По-скоро не съм окей с поведението на Невин. По памет пиша, преди време на един дъх, го изгледах тоя сериал. Но, това си го спомням с напиването - голям срам.
Един пример с мене си давам. Излезнала съм от моето градче да уча навън в по-голям град (непознат тогава за мен) от 8 клас. И майка ми, в началото винаги ми казваше "Не говори с непознати". Тя не ми е казвала "непознатите" са лоши хора, но един родител винаги се стреми да предпази детето си. Когато попаднеш в непозната среда, винаги си имаш едно наум, нормално е, и ответната страна да си има едно наум. Е, Затова казах, че я разбирам Ендер.

Лека нощ, момичета! Дано да намеря повече време за любимото ми сериалче.

# 139
Добро утро, момичета! Coffee

Спиращата дъха красота на Шенай
Само как изглежда тая жена за годините си....невероятна е!

# 140
Добро утро,  Момичета

А Днес...Днес слушайте сърцето си, усмихвайте се много и не забравяйте да мечтаете...Прекрасен ден ви желая ...
С надежда за новини от Чачи

# 141
Добро утро, момичета!
||||| ||||| ||||| ||||| ||||| -25 дни чакаме

Ели, добре дошла в клуба на Medcezir lovers! Heart
Тъкмо да си уплътним времето до "Eşref Rüya".
И повод да го коментираме. Wink
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 142
Невъзможно е да се спори за щастието, всеки има своето...
Добро утро, момичета!!!❤☕🍀🍁🍂🌈☀️

Нези, чертичките са тип"Tally", математически вариант на "честота".😉

# 143
Добро утро!

Някой ще каже, че си смучем теми от пръстите. Аз ще кажа споделяме общи интереси.

Ели, надявам се този математически вариант на честота да създаде правилните вибрации, които да насочат вселената към поне една споделена снимка.

Мантрата ми днес ще бъде: Аз вярвам, че скоро ще се случи.

# 144
Напълно съм съгласна с теб, Гери!
Няма нищо по-хубаво от това, да има с кого да споделяш общите си интереси!
А примери за другото-колкото искаш! Wink
Ели, правилно си забелязала.
Исках да ги правя така, но нещо не ми се получи.

# 145
Tbt  2016 Çağatay Ulusoy зад кулисите на L’OFFICIEL HOMMES

# 146
Една от най, най-любимите ми фотосесии на Чачо! Heart Eyes
От мен една страхотна Серенай

И няколко снимки от Бодрум, по време на заснемането на 3 сезон на новия и сериал.

И за десерт

# 147
Днес всеки ме изпреварва, тамън си нагласих Серенайка и ти ме изпревари. И тези ги занесох в общата Stuck Out Tongue Winking Eye
Слагам другите две...

# 148
Ето, Жаки, допълваме се взаимно! Kissing Heart
Още двама любимци от Medcezir, които са на
телевизионния  екран с новите си проекти и се справят страхотно!
Хазар

Танер

Mert и Eylül

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 12:31 от NeZ_9

# 149
Абсолютно съгласна съм с теб, Гери.

Уау, много е хубава Серенайка! Изключителна е, ужасно страстна е и винаги изглежда добре!

Общи условия

Активация на акаунт