Отговори
# 675
Забравихме да споменем,че
 днес турците отбелязват деня, в който Мустафа Кемал Ататюрк умира на 10 ноември 1938 г. Въпреки че умира в Истанбул, в двореца Долмабахче, по-късно той е отведен в Анкара, където за него е построен мавзолей, наречен Anıtkabir.
До сега сякаш не съм виждала някой, който да се почита от народа му с такава искреност.  Турците наистина го обичат от сърце.
 Надявам се, че днес ще имаме възпоменателен туит и от Чаатай, за когото знаем, че обича и уважава Ататюрк - поне така все още можем да имаме признак на живот от него. Wink
 И един колаж от румънската група

# 676
Тачат си го Ататюрк, турците!

Моята профилна снимка

# 677
Латинскоамериканската премиера на филма "Начало" с участието на Ахсен Ероглу ще се състои на филмовия фестивал в Богота, който ще се проведе в Колумбия от 14 до 20 ноември.

# 678
Здравейте,
Моята любима профилна снимка може малко да ви изненада. Това е даже заглавната снимка от албума ми с негови снимки.

# 679
Латинскоамериканската премиера на филма "Начало" с участието на Ахсен Ероглу ще се състои на филмовия фестивал в Богота, който ще се проведе в Колумбия от 14 до 20 ноември.

Успех на Ахсенчето!
Много се радвам за нея!

# 680
Гери, и аз го харесвам тук. Hands V
"Клюки от архива "
Горе-долу по време на епизода, до който ви показах, че съм стигнала ,започва да се говoри, че след финала на сезона(първия) Чаатай и Серенай
отиват да усъвършенстват актьорското
майсторство в Лос Анджелис, в работни
семинари-това не става непланирано,a
след това планират 12 дневна почивка в
Мексико.
А това е написано от един от блогърите, който по това време пише за всичко около Medcezir:
След написаното за пътуването на Серенай и Чаатай през юни по работа в САЩ и на почивка в Мексико, феновете на Medcezir и феновете на актьорите заляха Twitter и ел. ми поща.
"На 3 юни Чаатай има дело, никъде няма къде да ходи." "Още не са казали, че са заедно, откъде извадихте тази почивка"
"Правите ПР на актьорите, реклама на Ay Yapım, достоверна ли е тази информация?"
Отговорите:
Делото на младия актьор пречка ли е? Да не би да го осъдят на затвор или да му забранят да излиза в чужбина? Може би има хора, които чакат да видят Чаатай и Серенай хванати за ръце за да преценят дали са заедно или не...
На тези, които четат написаното от мен с фенски очила и се съмняват в думите ми ще кажа следното: Пакета, който са купили Серенай и Чаатай (полет и хотел) струва 4 500 евро на човек в икономична, не бизнес класа.
Това за ПР-а и рекламата е смешната страна на нещата, защото от Ay Yapim разбраха от написаното от мен, къде и кога ще ходят двамата актьори.
----‐--‐-----‐---------
До колкото знам, това пътуване не се е състояло, но продължавам да чета архива и ще разберем.Wink
И малко архивни  снимки

# 681
Леле, колко ме е яд, че не съм го гледала сериала по онова време.
Тия трепети, да ги изживяваш в реално време е уникално!
Изживяли са си любовта и това е...много им се радвам!

# 682
Това е нещо, за което и аз много съжалявам, Жаки!
А иначе за любовта, може би я имало и в живота и затова е така завладяваща играта им, но ако пък я  е нямало, с удоволствие и удовлетворение им казвам „Афферим!“, защото това означава само едно - уникални актьори са!
 Не, че ако и в живота я има любовта не са актьори, ама все пак- когато си влюбен е лесно да го изиграеш, трудно е ако я няма.

# 683
Според мен са имали. Много истинско изглежда, а и много доказателства има.
Не може всичко да е съвпадение. Всичко е било истинско и красиво.

# 684
Знаете ли,че сътрудничеството на Чаатай Улусой с "Tims&B Production" отдавна е на етап проект, но едва сега се реализира.(дано!)
  През юли 2020 г. се появява новината, че Чаатай ще участва в сериала „Şeref Sözü“ – „Честна дума“, продуциран от „Tims&B Production“, веднага след като е обявено, че се е отказал от ролята си в сериала „Барбарос“  в последния момент и дори се казва, че е подписал договор с тази продуцентска къща.  В крайна сметка знаем какво направи през това лято на 2020 г., той направи един от най-красивите си и емоционални филми „Хартиени животи".
 Не с „Şeref Sözü“, който никога не беше заснет с друг актьорски състав, но пътят за сътрудничество с „Tims&B Production“ остава отворен, където един от собствениците е по-стар приятел на Чагатай, а именно  Бурак Сагиашар.  Интересното е, че новият сериал носи заглавието „Eșref Rüya” – „Сънят на Ешреф”, където името на главния герой е анаграма на думата „Şeref” – „Чест” и има същото значение.  Мисля, че продуцентите  са искали да възстановят името на сериала, проектиран и замислен преди 4 години за Чаатай, но очевидно сценарият е напълно различен.
 Все още чакаме новини и най-вече сме любопитни кой ще е партньорът, който със сигурност ще трябва да има певчески талант.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 19:57 от NeZ_9

# 685
Привет, момичета!
Моята профилна снимка на Чачо е тази

Аз много го харесвам, като се усмихне, усмивката му е уникална. Такава топлина и доброта придава. Много е сладък като е усмихнат!
Тая усмивка вече ни липсва, къде се загуби..."момче с много цветове "?
Айде, вече да почва да изтича нещо за "Сънят на Ешреф " за  Чачо нещо  да научим и за партньорката му. Отук от там някоя снимчица, много се надявах Мустафа Мерт Коч нещо съвместно да сподели днес, авно не са заедно.  "Всеки крачи по задачи".Много ми е любопитно - нов образ, нова визия, нова партньорка (само предполагам за партньркара).
Нези, интересно неща си донесла, за мен тая информация е нова, незнаех  че имал такъв проект. Благодаря!
Чаатай знае какво прави, ето зарязва „Şeref Sözü“, но пък в "Хартиени животи" направи феноменална роля.
Надявам се идната седмица да е една късметлийска седмица за нас - феновете на Чаатай.

# 686
Привет.

Както обикновено  се включвам със закъснение с профилната  снимка.
По спомени след  смъртта  на Кемал Ататюрк в личните му вещи откриват само снимка на  Димитрина.
До колкото си спомням преди години трябваше да снимат и филм  с нейното име. Имате ли някаква информация, ще взема да се разровя. Може би  го има вече. 

# 687
Здравейте момичета,
Включвам се късно, но все пак, Simple Smile
Любимата профилна снимка, оххх...много са

Тази ми е любима защото изглежда  щастлив,

Струи харизма и чар,
А тук, е прекрасен ,

Последната снимка ми е любима заради емоцията , която ни донесе.....
Спокойна вечер, Simple Smile

# 688
Нани, последната снимка наистина му е много добра. Всъщност така си го представям в живота. Усмихнат, мил с децата и спокоен. Също и красив.

# 689
Добро утро! Coffee

Да започнем седмицата с многото образи на Чачо, с надеждата да ни открехнат нещо и за последния такъв.
Май е време и снимките да започват, защото януари чука на вратата.

Имайте прекрасна седмица, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт