Отговори
# 660
Усещането за щастие, което идва всеки път, когато ги видим ...😍

# 661
Честит рожден ден, Нези! Доста  съм закъснялаа.
Пожелавам ти  много вдъхновение за нови теми и коментари.
Зареждай се максимално от всички хубави неща покрай теб и използвай тази енергия по най-добрия начин!  Бъди здрава,обичана и много щастлива.
7

# 662
Момичета, много, много ви благодаря!
Направихте деня ми още по-хубав! Hug

# 663
Ебру на фестивала в Париж

# 664
Още малко от Ебру
Вчера

И днес

# 665
Честит рожден ден, Нези!

Нека усмивка от щастие никога да не слиза от лицето ти. Желая здраве на теб и на семейството ти,

Едно букетче от специален човек.

# 666
Днес Ебру бе направо зашеметяваща. Има много снимки и продължават да излизат още.
Цялото посещение бе излъчено Online, гледах го и емоцията наистина бе на макс.

Посрещането на Ебру Шахин на 𝗙𝗘𝗦𝗧𝗜𝗖𝗨𝗟𝗧𝗨𝗥𝗘 в Париж

# 667
Да, Цвети. Ебру е много готина!
Косата й е голямо богатство! Страхотна роля прави като Назлъ. За пореден път съм впечатлена от нея. Гледах веднъж интервю с нея - О, тя е умна и интелигентна! Много е способна и как хубаво пее, видяхме го и в "ДЖЕНТЪЛМЕН".
Усмивката й грее на лицето й,  сладурка!

# 668
Незиии, виж с кой си родена на една и съща дата!

cagatay_italy_: Днес празнувам рождения си ден и както миналата година искам да го споделя с вас, избрах изображението на сърцето, моят подарък получих доста по-рано на 13 май. Рожденият ден е отправна точка за нови начала, но потвърждение за много неща, едно от които за мен е Чаатай ♥️ Аз, упоритият, замислен мечтател... Аз, който съм вървял по неравни пътеки, за да стигна до тук, аз, който винаги съм избрала да се усмихвам въпреки всичко, аз, която се ядосвам, ако близките ме докосват, аз, която съм поставила да уважавам мотото да живея в мир със себе си и с другите, аз, която понякога рухвам, но ставам бързо пред усмивка мислейки, че животът е красив и трябва да се живее. Лора какво искаш за рождения си ден? Това е повтарящият се въпрос, когато денят наближи 😅 Тази година просто бих искал моето многоцветно момче да бъде номинирано, признато и наградено на 8 декември... Това би бил най-добрият подарък, защото той наистина го заслужава на 360 градуса и бих бъдете много щастливи 😍😍 😍🏆 Не ме интересува всичко останало Отидете и гласувайте 🙏🏻🦋🏆 Честит рожден ден на мен и много хубав ден на всички ви благодаря, че сте там 🫶🏻 Момче върни се скоро много ми липсваш ♥️ #cagatayulusoy

# 669
Добро утро,момичета!
О, Жаки, колко интересно! Grinning
Имала съм астрaлна близначка в Италия.
Всички прилики между мен и нея са случайни! Освен една- любовта към Чачи и това, че го чакаме вече 48 ми ден да се появи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мустафа Мерт Коч вчера ме обнадeжди, но тази сутрин пак тича сам.

Макар че, с малко въображение можем да си представим, че онази тичаща фигура, отпред, с качулката е Чачо, който се грижи за фигурата си, за да изглежда по най-добрия начин като Ешреф. Wink

Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 670
Добро утро. 

Желая ви хубава и релексираща неделя.
Нося Серенай  с Мерт Демир, много  са яки.

# 671
Добро утро! Coffee

Въпрос на деня:

Коя е любимата ви странична профилна снимка на ÇağatayUlusoy ?

# 672
Здравейте!

Безплатна доставка на кафе...
Може да поканите куриера да се стопли, вместо бакшиш.
Куриер - Чачо

# 673
От мен една любима снимка в профил.

Как сте? Гледате ли още Medcezir?
Аз съм стигнала до тук.

Много красиви кадри! Големи делфинчета са.
А Чачо плува много красиво!
И една "Клюка от архива"
Точно по  това време Чаатай си прави Инстаграм.
Първия последван от него човек е една жена, съпруга на един актьор, вторият-Серенай. Да не бие на очи! Joy

Това е първата споделена снимка.
Ако се брои за снимка в профил, слагам и нея сред любимите

Следващата "Клюка от архива", която излиза пак по това време ще я споделя в друг пост,че стана много дълго. Blush

# 674
Профилна снимка - една от любимите.

Общи условия

Активация на акаунт