Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мислите за създаването на общ албум за всяко бебе?
Какви са препоръките за използване на Lansinoh за гърдите?
Как се изчислява обезщетението за болничен отпуск?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мислите за създаването на общ албум за всяко бебе?
-
Какви са препоръките за използване на Lansinoh за гърдите?
-
Как се изчислява обезщетението за болничен отпуск?
-
Какви са мненията за удобни покупки в магазин за бебета?
-
Какво е мнението за пране на плюшени играчки в пералня?

Повечето неща са групирани и прибрани по чанти, щото още не сме купили шкафа- чакаме да го пуснат на промоция, че е с 20 лв. по-евтин
.
.

Иначе другите са доста добре, даже бенджамина пуска много нови листенца. Но коледната звезда...

), но в това няма нищо лошо. Каза да спирам всякакви Магнезии, но-шпата, железа и т.н. Независимо, че аз доста често си имам контракции и знам какво е, но докато лежах не усетих нито една. Явно апаратурата е много чувствителна и регистрира контракции, които ние се усещаме. Не знам какво става, ако трабва да регистрира контракция, която усещам или едно от моите класически стягания на корема, което по някога трае и по 10-15 мин.
аз на 8ми излизам в болнични, а как ми омръзна вече да съм бременна и ми се иска да си гушна малкото вързопче вече, дано само всичко да е наред